26 Şubat 2015 Perşembe ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400012724.jpg
Amerika'da Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

The Big Bang Theory aldığı 4.5 reytingle başarısını sürdürdü ve günün en çok izleneni oldu.

Yeni dizi The Odd Couple ikinci bölümüyle 0.3 reytinglik bir kayıp yaşasa da reytinginin büyük kısmını korudu. Dizinin oranlarını nerelerde sabitleyeceği merak konusu.

Mom, yeni saatinde eski reytingini aldı. Kendisinden önce yayınlanan The Big Bang Theory tekrarıyla aynı reytingi alması dizi için oldukça olumlu görünüyor.

Sezonun en başarılı yeni dizilerinden olan How to Get Away With Murder iki saatlik bölümüyle başarılı bir şekilde vedasını yaptı. Dizinin ikinci sezonuna dair resmi açıklama gelmedi henüz ama işin sadece resmiyete dökülmesi kaldı.

Pazartesi geceleri hit dizi görüntüsü veren The Blacklist yükselse de beklentileri tam anlamıyla karşılayamıyor. Asıl sorun ise dizinin öncesi ve sonrasının tamamen çok kötü durumda olması.

Günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSThe Big Bang Theory4.51516.33
ABCGrey's Anatomy2.277.47
FOXAmerican Idol2.179.27
NBCThe Slap0.723.6
CWThe Vampire Diaries - Tekrar0.310.76
8:30PMCBSThe Odd Couple2.8911.04
9:00PMABCHow to Get Away With Murder (9-11)2.898.97
CBSThe Big Bang Theory - Tekrar2.168.88
NBCThe Blacklist1.867.9
FOXBackstrom0.933.76
CWSupernatural - Tekrar0.210.67
9:30PMCBSMom2.168.16
10:00PMCBSVictoria's Secret Swim Special 1.034.02
NBCAllegiance0.833.6

Konu açılmayınca bakmıştım The Odd Couple reytinglerine. 0.3'lük düşüş önemli değil umarım düşüşe devam etmez 2.5 civarına sabitlense yeter. :)

#htgawm a tebriklr :oley: tebrikler viola teyze :oley: yediğim spoi'lerden anladığım kadarıyla bomba bir sezon finali olmuş @sokak sanati @destere
viola nın arkasını görmüşsündür o spoiler falan değil:) kadın onu her gün taşıyor bıkmadan usanmadan hemde :))

HTGAWM 2 saat ve final.😱 Aman Tanrım. Çok erken oldu bu.:(
aha bir violazede daha burdaymış :)

mom harika gitmiş kutluyoruz diziyi ...

Sen diziden anlamıyorsun.:F Viola'nın kalitesi fazla gelmiş sana.:A
evet bana fazla geldi:) kucaklasam kaliteyi parmak uçlarım birbirine değmez:) violadaki kalite o kadar geniş işte :)

ingilzice izledim şimdi türkç altyazılı izlicem çüzz:F
ingilizce izleyebiliyorsan tekrar izlemenin anlamı yokki :) ben keşke ingilizce izleyebilsem baştan sona direk abd kanallarını açarım hiç sitelerlede uğraşmam :)

evet bana fazla geldi:) kucaklasam kaliteyi parmak uçlarım birbirine değmez:) violadaki kalite o kadar geniş işte :)

ingilizce izleyebiliyorsan tekrar izlemenin anlamı yokki :) ben keşke ingilizce izleyebilsem baştan sona direk abd kanallarını açarım hiç sitelerlede uğraşmam :)
yok la 83 dkydi bölüm 15 dk falan izledim katil kimmiş ona falan baktım:F

Bu konuyu şimdi tartışmayacam.:F 4. bölümün son 10 dakikasını izle yeter.:Z

emğire ın 8.bölümünü ingilizce izledim biz de bir ay sonra çıkıyor gayeet anlaşılır bence :F
ben şu altyazısı çıkmayan diziler için bazen deniyorum kendimi hele ortalama en azından konuyu anlayabilecekmiyim diye ?? olmuyor bir iki denemem boşa gitti :)