26 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Efsanelerin Efsanesi çok iyi gitmiş yine.Tebrikler.
Umarım bu oranları koruyarak devam eder.Sana itimadım yarım Yılmaz Şahin şaşırt beni.

Zeytin Tepesi ölü başladı fos çıktı.Ve Pazar 23'ü haketti artık.

Merhamet Finale doğru Ab'de iyi gidiyor.
Kızıl Elma ve Sevdaluk2ta gelişme yok.

maşallah çd nin 2.bölümünü koymuyorsun bu seneki ancak geçen seneki maçı ekl gitsin

Dikkat ersen Pazartesi ile Carsamba'yi karsilastirirken CD'yi kiyaslamadim, cünkü ikiside yayinlaniyor

Hem CD'yi bu sene eklesen yine gecen seneyle @yakup09 'un dedigi gibi 10 reyting civari bir fark olusuyor

tabloda her uyduruk yapım var
eğer 23 ten sonraki yapımalrı koyuyorsak bu seneki 4.30 alan ida ve 2.44 lük çd nin 2.bölümü de eklenmeli
senin 13 ün yarısı gitti bile

23'ten sonra ki bölümler degil, MY'nin yayinlandigi saatlerde baslayan yapimlar onlar

Dikkat ersen Pazartesi ile Carsamba'yi karsilastirirken CD'yi kiyaslamadim, cünkü ikiside yayinlaniyor

Hem CD'yi bu sene eklesen yine gecen seneyle @yakup09 'un dedigi gibi 10 reyting civari bir fark olusuyor
ki merhametin 7 , sf nin 7 kuzeyin 6 olduğu günlerde var. onları da ekle total 14 ab 16 filan ediyor.

çd çarşambaları 2 bölüm diğer günlerden farklı oalrak
ayrıca geçen seneki küçük reytingleri koymuşun da bu sene 3 reyting alan ancak özetleri 1.5 alan 3-4 yapım var oradan 4.5 gitti 13 ten kaldı 8.5
4.30 ida dan düş kaldı 4.20
çd nin tekrarı 2.44 kaldı 2.74

tabloda her uyduruk yapım var
eğer 23 ten sonraki yapımalrı koyuyorsak bu seneki 4.30 alan ida ve 2.44 lük çd nin 2.bölümü de eklenmeli
senin 13 ün yarısı gitti bile
o zaman geçen seneki merhametin 8 sf nin 7 kuzeyin 7 aldığı günleri de ekleyelim. bak yarısı tekrardan geldi bile.

ki merhametin 7 , sf nin 7 kuzeyin 6 olduğu günlerde var. onları da ekle total 14 ab 16 filan ediyor.

Yani Emre'nin 4 tane 5 reytinglik program dedigi gün bugün degil sanirim, yada hangi gün merak ettim.
Bir Merhamet AB'de 5 reyting almis diger yapimlar düsük.

Kisacasi tablolarla amacim aslinda kimse kimseye "bos gün" deyimini kullanmasin. Toplam reyting pastasi ayni sekilde dagiliyor.

23'ten sonra ki bölümler degil, MY'nin yayinlandigi saatlerde baslayan yapimlar onlar
yapma yav 22.35-40 da başlayan alemin kıralı my ile baya çarpışmış diğerlerini bilmiyorum abudik gubidik yapımları 1-2 reytinglikleri

aaa gülüm senin koyduğun tabloıdan da görülüyor
geçen sene merhamet-pis yedili-kuzey güney-sakarya fırat 5-6 reyting alıyordu
ortalama 5.5 de 22 ediyor 4 yapım

dün 7 yapım 23.45 reyting aldı toplam

yapma yav 22.35-40 da başlayan alemin kıralı my ile baya çarpışmış diğerlerini bilmiyorum abudik gubidik yapımları 1-2 reytinglikleri

Valla emrecim abidik kubidik dedigin yapimlarda izleniyor, sadece MY degil

SEN Pazartesine bos gün diyorsun lakin reyting olarak aralarinda öyle "oha" dedirtecek bir fark yok.

Gecen seneydi o
biz bu zamanlarda senin pazartesiye "bos gün" demenden yola cikarak aslinda Carsamba'nin da toplamda o kadar reyting aldigini gördük
ki MY'nin disli rakibi yok, olsa 5 reytingi gecen bir yapim olurdu.

Pazartesi en azindan YST var, ki iki hafta önce yine bos gün demistin o zamanda X Factor vardi. 10+8+7 = 25 reyting yapar.

ab de aldı onalrı totalde değilmiyiz biz şu an
total de 7 almışlığı var bu sezon kanal d 4, kuzey 7 yine almıştı şimdi pt-2 kanal d yapımı 3 = etti 7 reyting.
show bu sene 3 geçen sezon 6 = etti 3 reyting
trt bu sezon 3 geçen sezon 7 almışlığı var belki 8. ama yine 7 diyelim = etti 4 reyting daha.
atv bugün 1-2 almış ya da almamış, ama geçen sezon 3 alemin krali, hadi onu kmoi ile eşitledik varsayalım.

etti 14 rtg total.

sizin sorununuz da bu illa 2-3 yapım 7-8-10 alacak böyle gün dolmuyor
3 yapım 8 alsa 24 reyting ediyor çarşamba my hariç rakipleri (özetleri hariç) 23.45 alıyor

sizin sorununuz da bu illa 2-3 yapım 7-8-10 alacak böyle gün dolmuyor
3 yapım 8 alsa 24 reyting ediyor çarşamba my hariç rakipleri (özetleri hariç) 23.45 alıyor

Dikkat ettiysen ilk tabloda ayni sayida yapimi listeledim
belki tesadüftür sayisal olarak ama aradaki fark yok bu hafta icin

Ayrica ben öyle bir sey demedim. 10-8-7 yazarken disli rakiplerin oldugunu gösterdim
MY 3-5 reytingli yapimlar ile rakip ama Pazartesi günü ayni sayida yapim arasinda iki tane yarisan rakip var

nasıl hesap bu
hesapladık işte geçen sene merhamet-kg-sf-py 22 küsür almış (yakamozun koyduğu tabloda) bu sene 7 yapım 23.45
yani söylenen boşluk sadece hayal ayrıca kabullenin artık senin 27 reyting alan öbgz bu sene kaldırılan biü ye geçildi,yakamozun karadayısı acuna geçildi sezonun yarısı my yi geçen çıkmadı 3.5 yıldır

ay my geçilse de herkes rahat etse diyorum artık pes yani sinirimi bozuyorsunuz ben kahvaltı yapamya gidiyorum size koaly gele

Emre sende hep ayni laflari kullaniyorsun arkadasim. "MY x senedir gecilmedi, diger yapimlar gecildi". Yahu gecilsin.
Konumuz gecildi gecilmedi degil ki, gecen seneye göre bariz ortada reyting farkliligi. Ayrica senin sözde "bos gün" teorin yine tutmadi

Beğenmediysen sende hesaplı bir de seninkisine bakalım ama gerçekler bu.
my nin geçen seneye göre karşısında 13-15 rtg lik boşluk var.

Konumuz neyin neye geçildiğimi ki her seferinde bunu yazyosun
Daha dur bakalım büyük konuşmak için erken.

Haftaya hem Maç hem Kara Para Aşk var. Artık Muhteşem Yüzyıl yine bu oranlarını korursa kimse laf etmesin.