Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Rakibi var diyorsun KVP'yu bir kenara koyuyorum.O kadar abartılmaya karşı yaratmalıydı perşembe günü.Erkek egemen dizi dediğiniz KVP 'yu madem erkekler izliyor o zaman neden kadın izleyiciyi oturtamıyor dediğiniz dizi ekran başına.Bu perşembe ne vardı söyleyin bana? Tahminini yapacak yapım bulamadım resmen.İn cin top oynarken bahsettiğiniz dizi tek kale maç yaptı. Tabii, karşıda oyuncu yok kale yok..Aldı eline topu kaleye şutu çekti sonra gitti topu eline bir daha aldı bir daha çekti.20 Dakika kalite anlamında o diziyle kıyas bile edilemez.Birebir alıp kopyalamak sanat değil, taklittir.
Rakibi var diyorsun KVP'yu bir kenara koyuyorum.
O kadar abartılmaya karşı yaratmalıydı perşembe günü.
Erkek egemen dizi dediğiniz KVP 'yu madem erkekler izliyor o zaman neden kadın izleyiciyi oturtamıyor dediğiniz dizi ekran başına.
Bu perşembe ne vardı söyleyin bana? Tahminini yapacak yapım bulamadım resmen.
İn cin top oynarken bahsettiğiniz dizi tek kale maç yaptı. Tabii, karşıda oyuncu yok kale yok..
Aldı eline topu kaleye şutu çekti sonra gitti topu eline bir daha aldı bir daha çekti.
20 Dakika kalite anlamında o diziyle kıyas bile edilemez.
Birebir alıp kopyalamak sanat değil, taklittir.