Benim etiketi al bundan sonra. Arkasına yazı ekliyorum kopyalama kolay olsun diyeKonunun uplanması yeterli nasılsa, bazen forum sistemi kafasına göre hareket ediyor etiket bildirimi konusunda şaşırmadım.
Benim etiketi al bundan sonra. Arkasına yazı ekliyorum kopyalama kolay olsun diyeKonunun uplanması yeterli nasılsa, bazen forum sistemi kafasına göre hareket ediyor etiket bildirimi konusunda şaşırmadım.
Yazılı olduğu için hata yaptım (ç)alıntı yaparken etiketleri haklısın, bir dahaki sefere ders çıkarmış olunmuş olur tamamdır.Benim etiketi al bundan sonra. Arkasına yazı ekliyorum kopyalama kolay olsun diyedüz etiket kopyalanmıyor telefonda
Alınan siteden kaynaklı bir hata olmuş sanırım orada, uyarınca hemen düzelttim çok teşekkür ederim.AB grubu sıralaması galiba Cuma'nın sıralaması.
Haha (ç) güldürdüYazılı olduğu için hata yaptım (ç)alıntı yaparken etiketleri haklısın, bir dahaki sefere ders çıkarmış olunmuş olur tamamdır.
İlk reyting konun hayırlı uğurlu olsun.@Bully 'nin yokluğunda bir süre ben açacağım onun konularını
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @Felon @slhttnmtl @12.Adam @S.G.A.T. @tolgab @12.Adam @yigit_00 @YıldırıM @phoebebuffay @emrecnn @Zeyno45 @hayret bi şey @sokak sanati @DR @ozmoturk @offensive @soo @Gerekli24 @STARAN @MrSequencer @anniegrant ve ilgili herkes
KPSS çalışmam gerekiyor, fazla aktif olamayacağım Eylül'e kadar. Merak ettiğin için teşekkürler.Ne oldu @Bully adminimizeAma sen de aynısını açtın seni beğenmediğim için değil. Merak ettim ondan sordum. Kalk Gidelim bu akşam
Teşekkür ediyorum dostum.Başarılar dilerim.
Teşekkürlerİlk reyting konun hayırlı uğurlu olsun.
BittiTeşekkürler
Kısacık tatilin bitti galiba
Veda falan deme ya, haftada 1-2 çaktırmadan uğrayıp anketleri oylayacaksan pek veda sayılmaz ama tabi uzun uzun goygoylara kalmayacağın belliBitti
Bugün de bildirimleri ve kalan 1-2 işimi halledip, vedalaşmadıklarımla vedalaşıp kaçarım.SS aklımda, onu da yollayacağım vakti gelene kadar.
Yok be, benim de pek haberim yok. Sadece konuları bana teslim ettiğinde öğrendim detaylarıSenin haberlerini ortağımız @Dosi den alıyorum.
Profesörün,KPSS sınavı nasıl geçmiş?Yok be, benim de pek haberim yok. Sadece konuları bana teslim ettiğinde öğrendim detayları
Daha girmemiş ki. Şuan 2-3 gün tatil yapmış.Profesörün,KPSS sınavı nasıl geçmiş?
Senin haberlerini ortağımız @Dosi den alıyorum.
Sınavlar Eylül'de.Profesörün,KPSS sınavı nasıl geçmiş?
Hiç şüphem yok.Sınavlar Eylül'de.Profesör yapacak inşallah yine şovunu.
Sen adamın hasısın.Hiç şüphem yok.Önce sınavlardan şov yaparak geçte sonrasında kasırgaya razıyım.
Estağfirullah, ben de adamlık Pazara kadar değil,mezara kadar canım yoldaşım.Sen adamın hasısın.Canım yoldaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?