25 Temmuz 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911

reyting.gif

Program sıralamaları da belli oldu...

Akasya Durağı açık ara zirvede.
Dinle Sevgili hemen arkasında.
Kurşun Bilal düşüş yaşamış.
ATV'de yayınlanan Çakal adlı yabancı sinema her iki grupta da ilk 5'e girmeyi başarmış.
Son 2 bölümü kalan Karadağlar gerilerde kalmış.
Star Akademi biraz yükseliş gösterse de yarışı gerilerden takip etmiş.
Star TV'de yeni başlayan ve Nihat Doğan'ın konuk olduğu Duymayan Kalmasın adlı program ise çok kötü bir başlangıç yapmış. 3 share almış.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ben akasya duragıyla kursun bilali izledm akasya duragı güzeli bilalda güzeli aslna ama kursn bilalda her hafta bilal vuruluor ciyan vuruor hep onu bence yakında biter dizi arda kurall varken cok iyidi reytingler

Her şeye az az baktım. Akasya Durağı yine kendini tekrar etse de mükemmel bir yapılanma olmuş. 200. bölümü görmesinden korkuyoruz. Kurşun Bilal'se yakında biter. Kısa yorum yaptım. :)

Akasya Durağı şaşırtıyor beni. Senaryoların çoğu çalıntı + hep aynı senaryo ve buna rağmen 1. Dün Dinle Sevgili'yi az baktım güzeldi . Kurşun Bilal'i izledim çok güzel bir bölümdü. Bilal Emin yine zekasıyla bitirdi işi. Gökhan Mumcu'da iyi rol yapıyor ama Kurşun Bilal düşüşe geçti. Bu dizi final verir çünkü; Kışın yeni diziler falan gelecek yani birde reytingler düşer iyice yani o açıdan biter dizi yada başka kanala transfer olur en fazla oda.