25 Ocak 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz...)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,924
Puanı
1,061
KuzeyYıldızıİlkAşk.jpg

TOTAL'de Show TV'nin dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, AB'de Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber zirvede! İşte reyting sonuçları...

TOTAL
SIRAYAPIMKANAL
1KUZEY YILDIZI ILK ASKSHOW TV
2GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONUFOX
3KUZEY YILDIZI ILK ASK (ÖZET)SHOW TV
4ZUMRUDUANKAFOX
5KIM MILYONER OLMAK ISTERATV
6SHOW ANA HABERSHOW TV
7ATV ANA HABERATV
8KIM MILYONER OLMAK ISTER (TKR)ATV
9KANAL D HABER HAFTA SONUKANAL D
10KUNG FU PANDA 2 (Y.S)KANAL D

AB
SIRAYAPIMKANAL
1GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONUFOX
2KUZEY YILDIZI ILK ASKSHOW TV
3ZUMRUDUANKAFOX
4KIM MILYONER OLMAK ISTERATV
5KUNG FU PANDA 2 (Y.S)KANAL D
6KUZEY YILDIZI ILK ASK (ÖZET)SHOW TV
7ATV ANA HABERATV
8KIM MILYONER OLMAK ISTER (TKR)ATV
9KANAL D HABER HAFTA SONUKANAL D
10KIS SEHIRLERIATV
Kaynak: Medyafaresi
TİAK kararı nedeniyle tablolarda reyting oranı eklenememektedir.

#KUZEYYILDIZIİLKAŞK #ZÜMRÜDÜANKA #KİMMİLYONEROLMAKİSTER

1579968694967.png

Son düzenleme:
Fenerbahçe maçını izliyeceğim sonrada dizilere devam edeceğim. Birde Oscar Adayı 1917 izliyeceğim.

TV İzlemeyeceğim,ATV ,SHOW Ve FOX TV'de bu yanlış kararlarından son anda da olsa dönerler umarım.

Kuzey Yıldızı yapımların olmamasına rağmen üç grupta da düşüş yaşamış, tabi çok büyük düşüş değil. Oranlarını az buçuk sabitledi zaten, bu civarlarda gidip gelir diye düşünüyorum.

Fox'un dizisi beklediğim gibi başlamış. Bu güne bir dram lazımdı, o boşluğu doldurdu.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Zümrüdüanka iyi başlamış boşluğu da değerlendirerek :A Şu güne bir yapım tutturamayan Kanal D ve Star ağlasınlar :D

Kuzey Yıldızı İlk Aşk çok iyi gidiyor tebrikler.. Arada denk geliyorum youtube'da sahnelerine. Güzel dizi hak ediyor bu oranları. :)

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bütün akşam neden Fox ve Show yeni bölüm verdi dediniz..Neden duyarlı olmadılar dediniz..
Show tv 25 share; Foxda 10 share zorlamış...Kunfu Panda dahi 10 share zorlamış..
Share paylaştım neden; açık televizyonlarda neler izlenmiş fikir sahibi olunsun diye.
Yani insanlar yaşamına devam ediyor... İsteyen izlemiş,istemeyen izlememiş.Bu arada Fox tabiki ülkedeki durum gereği oranlarda etkilenmiş olabilir ama genede kötü başlamamış gibi duruyor yeni dizisine.2 bölüm sonra durumu daha netleşir ama Show tv yi zorlayacak gibide gözükmüyor.(AB de zorlayabilir)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Zümrüt’te AB ne buldu acaba :A @xBUGRAx @denizz19

Bugün bir şey öğrendim sizlerle paylaşmak istiyorum bir yapımın tekrarı yayınlanınca komedisi kaçıyormuş, komedi kabul edilmiyormuş. :A
Kendi fikrimi yazacağım;diziyi izlemedim, FOX un AB ye daha yakın olması(Mevcut siyasi görüş) kimi zaman bazı konularda AB de öne atabiliyor FOX u.( Tamamen kendi varsayımımdır)

• Beğendim
Reactions: Angelica and mrt-06