Ben karakteri sevmiyorum ki oyuncuyu seviyorum çok iyi oynuyor yoksa oyuncuyu sevmeme rağmen karaktere baya sinir oldum yani o duyguyu geçirdi
Oww ilk yorumları kaptım bile demek karaktere sinir oldunn bu çok iyi iştee
Ben karakteri sevmiyorum ki oyuncuyu seviyorum çok iyi oynuyor yoksa oyuncuyu sevmeme rağmen karaktere baya sinir oldum yani o duyguyu geçirdi
O karakteri seven olmaz ki zaten ama oyunculuğu baya iyi o konuda seven olur sadeceOww ilk yorumları kaptım bile demek karaktere sinir oldunn bu çok iyi işteeOyuncuyu sevdiğini biliyorum ben karakterden bahsediyordum zaten
İntihar olunca mı orijinaline uyasınız geldi.Medyapım dizilerinden bekliyordum.Şevkat, Savaşçı da yükselirse..
İntihar orijinalinde vardı.Aşk üçgensiz dizi de olmaz.
O karakteri seven olmaz ki zaten ama oyunculuğu baya iyi o konuda seven olur sadece
Sen nerdesin la
forumdan herkesi yolladım tatile çıktımSen nerdesin la
Şu @destere 'yi de göndersen iyi olur aslındaforumdan herkesi yolladım tatile çıktımzaten forumda @Çiğdem- @destere @Harunnn60 gibi gereksizler kaldı bir tek bir de sen geldin tüy diktin resmen bu gruba
Ay bir gitse de rahat nefes alsako zaten yakında 6 aylık kış uykusuna gider
Napıyım forumu sana bırakamam bir gittim geldim batırmışsın zaten forumuforumdan herkesi yolladım tatile çıktımzaten forumda @Çiğdem- @destere @Harunnn60 gibi gereksizler kaldı bir tek bir de sen geldin tüy diktin resmen bu gruba
taBİ bak şu tabloya rakiplerim ya pert oldu ya emekliNapıyım forumu sana bırakamam bir gittim geldim batırmışsın zaten forumu
Sana rakip yok ki zaten la nasıl bir çene varsa fark atmışsın herkesetaBİ bak şu tabloya rakiplerim ya pert oldu ya emeklibir çiğdem kaldı o da dursun kenarda zirvede olmak için uyduruk da olsa bir rakip gerekli
Ekli dosyayı görüntüle 58278
forumdan herkesi yolladım tatile çıktımzaten forumda @Çiğdem- @destere @Harunnn60 gibi gereksizler kaldı bir tek bir de sen geldin tüy diktin resmen bu gruba
Şu @destere 'yi de göndersen iyi olur aslında
Ay bir gitse de rahat nefes alsak
@destere Olunca ilgilenmiyorsun benle diyor @Harunnn60 ın derdide buniye la @Çiğdem- de gözün mü var kaç yaşında kocamış kadın 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?