Bir tarafta "Bizim Hikaye", bir tarafta "Vatanım Sensin" ve bir tarafta da "Mehmetçik: Kut'ül Amare" dizisi. Zirve yarışı bu üçgenin arasında gerçekleşiyor. İlerleyen haftalarda zirvede daha farklı sonuçlar görebiliriz.
Kanal D'ye laf eder miyim hiç?Ben senle aynı görüşteyim zaten, bir dizi yüksek alınca şişirme lafı hoş gelmiyor bana. Ama izledikleri diziler 12-13 alınca hak etmiş oluyor. Ben bu işe inanmıyorum zaten.
Ufaktan D'ye laf gelmiş oldu, ondan savunmaya geçtim.
@Halef dün sana yaptığım tahmin tutmuş bu arada.
Geçen hafta öyleydi de bu hafta aslanlar gibi toparlandı çok şükür.@Aserat senin dizi düşüşlerde
Kanatsız kuşlara destek 😱Vatanım Sensin efsane bölümüyle sahalara dönmüş ve bu sezon ilk kez 10 reytingi geçmiş. AzCev kavuşması, Tevfik'in ölümü ve HiLeon sahneleriyle tam olması gereken bir bölümdü umarım sezon sonuna kadar bu ayarda devam eder.
Mehmetçik bu bölüm 15'e falan dayansaydı şişirme olduğu ortaya çıkacaktı ama geçen hafta meraktan izlenmiş belli ki. Sonradan yükseltme operasyonu yaparlarsa bilemem tabii.
Bizim Hikaye'nin dünkü yorumlarına baktım da intiharlar, vurulmalar ve aşk üçgenleri gırla gidiyormuş. Reyting için kendini bozanlardan çıktı kısaca.@xBUGRAx
Yuvamdaki Düşman kötü başlamış, sanmıyorum yükseleceğini.
Kanatsız Kuşlar çabuk toparlanır umarım, 8. Gün başka gün yayınlansın.
Siyah İnci'den de final haberi gelir yakında.
Geçen hafta öyleydi de bu hafta aslanlar gibi toparlandı çok şükür.
Iyi iyi KÇ ye yaracak Kanatsızların düşüşü @vadikızı
Geçen haftaya göre yükseliş olabilir ama geçen sezon tüm gruplarda zirvede olurdu şimdi 1 grupta zirvede sadeceVatanım Sensin efsane bölümüyle sahalara dönmüş ve bu sezon ilk kez 10 reytingi geçmiş. AzCev kavuşması, Tevfik'in ölümü ve HiLeon sahneleriyle tam olması gereken bir bölümdü umarım sezon sonuna kadar bu ayarda devam eder.
Mehmetçik bu bölüm 15'e falan dayansaydı şişirme olduğu ortaya çıkacaktı ama geçen hafta meraktan izlenmiş belli ki. Sonradan yükseltme operasyonu yaparlarsa bilemem tabii.
Bizim Hikaye'nin dünkü yorumlarına baktım da intiharlar, vurulmalar ve aşk üçgenleri gırla gidiyormuş. Reyting için kendini bozanlardan çıktı kısaca.@xBUGRAx
Yuvamdaki Düşman kötü başlamış, sanmıyorum yükseleceğini.
Kanatsız Kuşlar çabuk toparlanır umarım, 8. Gün başka gün yayınlansın.
Siyah İnci'den de final haberi gelir yakında.
Geçen hafta öyleydi de bu hafta aslanlar gibi toparlandı çok şükür.
8. Gün'ün perşembe olma ihtimali bile korkutuyor o yüzden dualarım onunla.
Geçen sene Cesur ve Güzel gibi çıtır çerez bir rakip vardı bu sene iki iddialı dizi daha var ve Bizim Hikaye Total'likte Kırgın Çiçekler'le yarışıyor bunlar düşünüldüğünde gayet iyi.Geçen haftaya göre yükseliş olabilir ama geçen sezon tüm gruplarda zirvede olurdu şimdi 1 grupta zirvede sadece
8. Gün'ün perşembe olma ihtimali bile korkutuyor o yüzden dualarım onunla.
Evet sezon sonunda final.8.gün atv de olacaktı dimi onuda merak ediyorum vatanım sensin bu sezon bitecekmi
Bizim Hikaye pek totallik bir işe benzemiyordu ilk bölümünü izlemiştim sonradan bozmuş demek ki8. Gün'ün perşembe olma ihtimali bile korkutuyor o yüzden dualarım onunla.
Geçen sene Cesur ve Güzel gibi çıtır çerez bir rakip vardı bu sene iki iddialı dizi daha var ve Bizim Hikaye Total'likte Kırgın Çiçekler'le yarışıyor bunlar düşünüldüğünde gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?