25 Ocak 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Bir tarafta "Bizim Hikaye", bir tarafta "Vatanım Sensin" ve bir tarafta da "Mehmetçik: Kut'ül Amare" dizisi. Zirve yarışı bu üçgenin arasında gerçekleşiyor. İlerleyen haftalarda zirvede daha farklı sonuçlar görebiliriz.

BH çok iyi gitmiş yine tebrikler dizime

KK Total 5 rytng iyi ama ab rezalet

Star Sİ yi bitirmek için daha ne bekliyo acaba

VS hakettiği yerde ve abde 10 reyting tebrikler

TRT dizisi daha da düşerse hakettiği yere gelecek

8. Gün'ün günü belli oldu gibi.

Kanal D'ye laf eder miyim hiç?
benim efsane dizim var orada
en çok dizilerini izlediğim kanala mı laf söyleyeceğim?

Yuvamdaki Düşman beklendiği gibi başlamış. Malesef ömrü 4 bölümden uzun olmaz.

Vatanım sensin neyseki yükselmiş, bu saatten sonra da bu oranlarla güzel bir final yapar

Bizim Hikaye de çok iyi gidiyor, bugün izleyeceğim bölümü

Yuvamdaki düşman için çok olumsuz konuşmuş herşey bence yükselebilir devam edicek kadar

Vatanım Sensin’in aldığı reytingler Atatürk’ü unutturmak isteyenlere cevap niteliğinde...

Bizim Hikayeyi tebrik ederim güzel bi bi bölüm hak ederek aldı yine Yuvamdaki düşmanı bu kadar düşük beklemiyordum ama yükseleceğini düşünüyorum bakalım ne olacak

Vatanım Sensin efsane bölümüyle sahalara dönmüş ve bu sezon ilk kez 10 reytingi geçmiş. AzCev kavuşması, Tevfik'in ölümü ve HiLeon sahneleriyle tam olması gereken bir bölümdü umarım sezon sonuna kadar bu ayarda devam eder.

Mehmetçik bu bölüm 15'e falan dayansaydı şişirme olduğu ortaya çıkacaktı ama geçen hafta meraktan izlenmiş belli ki. Sonradan yükseltme operasyonu yaparlarsa bilemem tabii.

Bizim Hikaye'nin dünkü yorumlarına baktım da intiharlar, vurulmalar ve aşk üçgenleri gırla gidiyormuş. Reyting için kendini bozanlardan çıktı kısaca.
@xBUGRAx

Yuvamdaki Düşman kötü başlamış, sanmıyorum yükseleceğini.

Kanatsız Kuşlar çabuk toparlanır umarım, 8. Gün başka gün yayınlansın.

Siyah İnci'den de final haberi gelir yakında.

@Aserat senin dizi düşüşlerde
Geçen hafta öyleydi de bu hafta aslanlar gibi toparlandı çok şükür.

Iyi iyi KÇ ye yaracak Kanatsızların düşüşü @vadikızı

Kanatsız kuşlara destek 😱

Geçen haftaya göre yükseliş olabilir ama geçen sezon tüm gruplarda zirvede olurdu şimdi 1 grupta zirvede sadece

Iyi iyi KÇ ye yaracak Kanatsızların düşüşü @vadikızı

Kanatsız kuşlara destek 😱
8. Gün'ün perşembe olma ihtimali bile korkutuyor o yüzden dualarım onunla.

Geçen haftaya göre yükseliş olabilir ama geçen sezon tüm gruplarda zirvede olurdu şimdi 1 grupta zirvede sadece
Geçen sene Cesur ve Güzel gibi çıtır çerez bir rakip vardı bu sene iki iddialı dizi daha var ve Bizim Hikaye Total'likte Kırgın Çiçekler'le yarışıyor bunlar düşünüldüğünde gayet iyi.

Bizim Hikaye pek totallik bir işe benzemiyordu ilk bölümünü izlemiştim sonradan bozmuş demek ki