2.bir Bana Sevmeyi Anlat vakasıBu Şehir Arkandan Gelecek bi yükseliyor bi düşüyor. AB'de çakılmış geçen haftaya göre.
Hadsiz sen Memati'ye iyi oyuncu değil mi diyorsunBen dün dedimy sana bunlrdan bir halt olmz diye ayoll htta 1.bölümün sadece yarım saatine bakıp @Forumdash a demiştim
Ay yapımın kadro olrak en kalitesiz kadrolu dizisi başrolleri 2-3 oyuncu al kenara dizide oyuncu yok yan kadrosu güclü olmayan tek ay yapım dizisi bu galiba neden böyle birşey yapmıslaar aanlamadım seneye kenan buraya gelmeli ertuğrulun yokluğunda çarşambayı anca o götürür ayoll
bir gürkan iyi oyuncu zaten ayoll diziden al onu dizide oyuncu yokHadsiz sen Memati'ye iyi oyuncu değil mi diyorsun
Valla hep aynı olaylar bi yerden sonra sıkıyo insanı yoksa bende çok severdim zamanındaIce cool duymamış olayım ben en heyecanla seyretmeye devam ettiğim dizidir bu lütfenolmamışı bu sebeple basmış bulundum
Valla şu an olan olaylar aynı olaylar değil ki amaValla hep aynı olaylar bi yerden sonra sıkıyo insanı yoksa bende çok severdim zamanında
Hak ediyor tabii ki. Özellikle bu sezon 18 19 bile bekliyorum. Parantez açmak gerekirse ben bu sezondan zevk almıyorum çünkü entrika üzerine kurulu gidiyor geçen sezon entrikasız full aksiyon üzerine kuruluydu. Ama Noyan çıktıktan sonra 3 4 bölüm entrika oldu ve rekor reytingini o entrikalı bölümde almıştı dizi. Yani entrikası seviliyor bu dizinin bu sezonda bu oranları alması beklenen bir şey. Sevmediğiniz diziler yüksek reyting alınca niye hep bi şişirme damgası vuruyosunuz?@Billy Kane sence şişirme mi reytingler. Diriliş hakediyor mu.
Hak ediyor tabii ki. Özellikle bu sezon 18 19 bile bekliyorum. Parantez açmak gerekirse ben bu sezondan zevk almıyorum çünkü entrika üzerine kurulu gidiyor geçen sezon entrikasız full aksiyon üzerine kuruluydu. Ama Noyan çıktıktan sonra 3 4 bölüm entrika oldu ve rekor reytingini o entrikalı bölümde almıştı dizi. Yani entrikası seviliyor bu dizinin bu sezonda bu oranları alması beklenen bir şey. Sevmediğiniz diziler yüksek reyting alınca niye hep bi şişirme damgası vuruyosunuz?Şahsen ben my zamanında hiç böyle bir yorum yapmadım saçma yani.
Burdan ne goy goyu bekliyodun.Neyse goy goy yapacaktık batırdın.
Burdan ne goy goyu bekliyodun.
Yoo ben onları trolledim ama anlaşılan herkes yemiş.@EFE UYSAL diziyi sattı dedi her halde reytinglerde savunmaz diye düşündüm Efe'ye yüklenecektık ama sen batırdın.
Yoo ben onları trolledim ama anlaşılan herkes yemiş.
Hayır beğenmesemde izliyorum.Şuan bile trollüyorsun.
Hayır beğenmesemde izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?