Yine farketmez Muhteşem Yüzyıl Totalde Vadiyi geçemezbu kurtlar vadisi
pusu deil çakir vardi ozamanlareskiye ragbet olmaz son haftalari sölüom ben
Edit: Buda pusu Vadiken Kanal D'de yayınlanıyordu
Son düzenleme:
Yine farketmez Muhteşem Yüzyıl Totalde Vadiyi geçemezbu kurtlar vadisi
herkezin fikirleri degisir benim fikrim
çarsamba alinsa her iki gruptada muhtesem yüzyil birinci olur
persembede total show kanald atv gibi kanallarda olsaydi dizi kvp olurdu a/b yine muhtesem yüzyıl olurherkezin fikri kendisine
Kuzey Güneyi ilk bölümlerinde çok izlemiştim ama şimdi Çarşamba günleri Kanal Dye yaklaşmıyorum bile.Kıvanç bence bu diziyi kbl ederek kendini bitirdi..O nedir ya mağara adamı gibi...Recep İvedik hareketleri felan ıyy..Her ne kadar o hareketleri hiç bi şekilde sevmesemde yine Şahan kilosuyla yüz makyajıyla o hareketleri kendine yakıştırıyodu..Kıvanç Tatlıtuğ bi manken ve 1 dizi öncesine kadar yengesiyle amcasını aldatan bi karekterdi..Tamam oyuncu dediğin her rolü oynar ama bi anda arada dağlar kadar fark olan karektere döndü ve çok sayıda fanını kaybetti..Bazen açtığımda yine aynı harektler telefon tutuşu konuşması mahallenin delikanlısı havaları felan Kıvanca gitmiyo..Ayrıca bir de Cemre'yi severken sebebsiz yere Zeynebi sevmeye başlaması felan çok saçma...Bence dizinin bu kadar düşük reyting almasının en büyük sebebide konunun hiç bi özelliğinin olmaması..ve Kıvanç bu rolü yapmak için uğraşırken konuşmalar kaçıyo bu da hiç güzel gelmiyo göze..Resmen Kıvanç Tatlıtuğun ilk dizisi gibi hiç rol yapamıyo bi cümleyi söyleyene kadar 3 5 dk geçiyo ııı lamalar felan Kıvanç bu diziyi ne akla kbl etti anlamış deilim..Hemde bi kişiye 3 kadın çok die düşünüyorum ..Çok eleştiri yaptım ama dizi toparlanmassa 1 sezona kalmadan biter malesef..
Muhtesem muhtesem dediler sarayda kadinlarin entrikalari yada aldatmalar uzerine kurulmus basit bir dizi haline geldi. surekli ayni yemek yenmez. senaryonun bir yere gidecegi yok. muhtesem yuzyil bu senaryoyla ancak bu seneyi cikarir okadar. seneye karsina saglam bir dizi gelirse dagilir.
bu arada basinin ve medya sitelerin sisirmesi kivac tatlitug efsanesi cokmus durum. kuzey guney sezon sonunu bile beklemeden biter. senaryo acayip sacmaladi. ne anlatiyorlar dizi nereye gidiyor belli degil.
ya arkadaşım sana kesinlikle katılımıyorum.asıl kıvanç bu roole kendini bulmuş ve bütün yeteneklerini konuşturuyor.tam bir türk erkeği , günümüz delikanlı örneği ve gayet başarılı.neydi o eski dizideki(aşkı memnu)deki zengin çocuğu tipi öyle. ama sana bir konuda katılıyorum( Ayrıca bir de Cemre'yi severken sebebsiz yere Zeynebi sevmeye başlaması felan çok saçma)..
fakat bunun duyguları daha da kabartmak için olduğunu düşünüyorum.ve ilerideki bölümlerde kesinlikle düzeleceğine inanıyorum.zira bu dizideki kahramanlar (başroller) kuzey ve cemre dir...
Bence muhtesem yuzyil persembeye koyarsak fatmagukun yerine
total:
Kurtlar Vadisi Pusu - 13 - 14
Muhtesem Yuzyil - 12 - 13
a/b
Muhtesem yuzyil - 16
Kurtlar Vadisi Pusu - 12 -13 yani total de gecsede ab de imkansiz bunu kabul edin
Bence muhtesem yuzyil persembeye koyarsak fatmagukun yerine
total:
Kurtlar Vadisi Pusu - 13 - 14
Muhtesem Yuzyil - 12 - 13
a/b
Muhtesem yuzyil - 16
Kurtlar Vadisi Pusu - 12 -13 yani total de gecsede ab de imkansiz bunu kabul edin
bu kurtlar vadisi
Ama muhtseme yuzyila mehmet gunsur gelince kurtlar vadisini gecer her iki gruptada hem total hem a/b
buna katılıyorum şimdilik şu şartlarda dediğin gibiBence daha fazla uzatmayalim oyleyse totalde kurtlar vadisi pusu gecer a/b de ise muhtesem yuzyil
tabiki de normal sakarya firatin cok izleyicisi var osman sinavin unutulmaz dizilerinden biri oldu bile.
Hatta bence daha fazla bile aliyodur, kuzey Güney gibi dizileride cebinden cikarir
ne cebi kardeşim.. sadece kuzey güney in dizi müzikleri yeter.(ya her sahnede farklı bir müzik. hem can alıcı hem de duygusal. her izlediğim bölümden sonraki gün boyu sürekli dilimde mırıldanıyorum. ya ALLAH aşkına açtım mıhteşem yüzyılı ya dizide ne müzik ne görsel efekt var adamlar oturdukları yerden dizi çekiyorlar. böyle dizi mi olur..) ben şahsen (sadece ben değil belki Türkiyenin % 60-70'i) ne abg ye ne de sbt ye inanmıyoruz ve güvenmiyoruz.bir şike olduğu kesin bu ölçümlerde. ya biraz dikkatlice bakın bizim bu müptela olduğumuz sitedeki(FF) halk oylamasına. ben saydım kuzey güney yayınlanmaya başladığından beri 14-15 kez birinci olmuş. muhteşem yüzyıl ise sadece 5 kez. demek ki halk beğeniyor ki oy veriyor. biraz mantıklı düşünelim. eee kim kimi cebinden çıkarıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?