25 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 18.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 9.1%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (TRT Spor)

Oy: 7 31.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%
  • Sakarya Fırat (Trt)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
herkezin fikirleri degisir benim fikrim
çarsamba alinsa her iki gruptada muhtesem yüzyil birinci olur
persembede total show kanald atv gibi kanallarda olsaydi dizi kvp olurdu a/b yine muhtesem yüzyıl olur
herkezin fikri kendisine

herkezin fikirleri degisir benim fikrim
çarsamba alinsa her iki gruptada muhtesem yüzyil birinci olur
persembede total show kanald atv gibi kanallarda olsaydi dizi kvp olurdu a/b yine muhtesem yüzyıl olur
herkezin fikri kendisine

Boşver hacı kişiden kişiye değişir düşünce
.Vadiye bakarken Kadın İstersenin reytinglerini gördüm inanamadım ;

[TABLE="width: 578"]
[TR]
[TD="bgcolor: white"]1
[/TD]
[TD="bgcolor: white"]KADIN ISTERSE [NET]
[/TD]
[TD="bgcolor: white"]Serials Turkish
[/TD]
[TD="bgcolor: white"]STAR
[/TD]
[TD="bgcolor: white"]19:58
[/TD]
[TD="bgcolor: white"]17.20
[/TD]
[TD="bgcolor: white"]43.10
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kadın İsterse çok izlenmiş o dönem çok ilginç
.Kurtlar Vadisi reytinglerine bakarken gördüm

ya arkadaşım sana kesinlikle katılımıyorum.asıl kıvanç bu roole kendini bulmuş ve bütün yeteneklerini konuşturuyor.tam bir türk erkeği , günümüz delikanlı örneği ve gayet başarılı.neydi o eski dizideki(aşkı memnu)deki zengin çocuğu tipi öyle. ama sana bir konuda katılıyorum( Ayrıca bir de Cemre'yi severken sebebsiz yere Zeynebi sevmeye başlaması felan çok saçma)..
fakat bunun duyguları daha da kabartmak için olduğunu düşünüyorum.ve ilerideki bölümlerde kesinlikle düzeleceğine inanıyorum.zira bu dizideki kahramanlar (başroller
) kuzey ve cemre dir...

ya ne diyon sen ya. ne medya şişirmesi.dizi süper sorun izleyicilerde.çünkü gerçek hayatı anlatan bir diziyi değil de gidip eski osmanlı entrikalarını anlatan (mıhteşem yüzyı) ı izliyorlar.hem ayıptır be spartakus gibi bir diziye benziyor(mıhteşem yüzyı) izlenir mi ya pess.
hem ayrıca senaryo saçmalamadı. diziye renk katmak için olayları zorlaştırıyor
.diğer dizilerdeki gibi sürekli aynı yemeği yedirmiyor.

cemre guzel deil ama cok kotu

Bence muhtesem yuzyil persembeye koyarsak fatmagukun yerine
total:
Kurtlar Vadisi Pusu - 13 - 14
Muhtesem Yuzyil - 12 - 13

a/b
Muhtesem yuzyil - 16
Kurtlar Vadisi Pusu - 12 -13 yani total de gecsede ab de imkansiz bunu kabul edin

vadı gunu deısemez muhteşem yuzyılında

Bence muhtesem yuzyil persembeye koyarsak fatmagukun yerine
total:
Kurtlar Vadisi Pusu - 13 - 14
Muhtesem Yuzyil - 12 - 13

a/b
Muhtesem yuzyil - 16
Kurtlar Vadisi Pusu - 12 -13 yani total de gecsede ab de imkansiz bunu kabul edin

Ab'de imkansız onu kabül etmiyen yok ama Totalde geçer

bu kurtlar vadisi

pusu deil çakir vardi ozamanlar
eskiye ragbet olmaz son haftalari sölüom ben

aga ben senin vadiyi izlediğini sanmıyorum
çünkü vadiyi izleyen herkes benim sana söylediklerimi bilir.çakır 45.bölümde öldü 2004 yılında öldü bu ise 2006 yani çakırla makırla alakası yok ayrıca çakır öldükten sonra reytingler arttı

Ama muhtseme yuzyila mehmet gunsur gelince kurtlar vadisini gecer her iki gruptada hem total hem a/b

ayrıca vadiyi haftanın 7 gününede koysan gene aynı oranlarını alır çünkü vadi izleyicisi fanatiktir ki 9 yıldır hala 1.olabiliyor
ayrıca sence muhteşem yüzyıl bi dahaki sezon 10 reytingi geçebilecek mi
bence zor

Bence gelecek bolumlerde muhtesim reytingi yukselir mehmet gunsur gelince.

Ama muhtseme yuzyila mehmet gunsur gelince kurtlar vadisini gecer her iki gruptada hem total hem a/b

ya arkadaş mehmet günsur kim ya kıvanç tatlıtuğ bile kuzey güneyi kurtaramazken mehmet günsur ne yapabilir şahsen ben tanımıyorum bile reytinglere etki edeceğine de inanmıyorum

Bence daha fazla uzatmayalim oyleyse totalde kurtlar vadisi pusu gecer a/b de ise muhtesem yuzyil

arkadaslar Bosa tartisip birbirinizi kirmayin gücünüzü yarina beyazsoy a saklayin.

KVP ilk iki sezonunda AB de Total den Yüksek reyting aliyordu.

Sartlar esit olsa Total vadi AB muhtesem yüzyil kazanir ama esot olmasa bile vadi ezilmez hele eyvah düsüyoruma hic gecilmez. Demek istedigim total de kil payi kaybedebilir AB de arada 3-4 Reyting olabilir.

tabiki de normal sakarya firatin cok izleyicisi var osman sinavin unutulmaz dizilerinden biri oldu bile.
Hatta bence daha fazla bile aliyodur, kuzey Güney gibi dizileride cebinden cikarir

ne cebi kardeşim.. sadece kuzey güney in dizi müzikleri yeter.(ya her sahnede farklı bir müzik. hem can alıcı hem de duygusal. her izlediğim bölümden sonraki gün boyu sürekli dilimde mırıldanıyorum. ya ALLAH aşkına açtım mıhteşem yüzyılı ya dizide ne müzik ne görsel efekt var adamlar oturdukları yerden dizi çekiyorlar. böyle dizi mi olur..) ben şahsen (sadece ben değil belki Türkiyenin % 60-70'i) ne abg ye ne de sbt ye inanmıyoruz ve güvenmiyoruz.bir şike olduğu kesin bu ölçümlerde. ya biraz dikkatlice bakın bizim bu müptela olduğumuz sitedeki(FF) halk oylamasına. ben saydım kuzey güney yayınlanmaya başladığından beri 14-15 kez birinci olmuş. muhteşem yüzyıl ise sadece 5 kez. demek ki halk beğeniyor ki oy veriyor. biraz mantıklı düşünelim. eee kim kimi cebinden çıkarıyormuş...

sacmalamıssın sbt şıke yapıo