25 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 18.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 9.1%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (TRT Spor)

Oy: 7 31.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%
  • Sakarya Fırat (Trt)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Çarşamba neler oldu ?

Muhteşem Yüzyıl mı ? Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Kuzey Güney mi ? Günün kazananı hangisi oldu ?

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl alışıldığı gibi yine iki grupta da zirvede. Fakat, dizinin totalde 12 reyting altına düşmesi dikkat çekici. A/B'de ise rakipleriyle arasındaki büyük fark devam ediyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, yayınlandığı diğer iki güne göre epey düşük sonuçlar alsa da total reytingleri çok iyi.

Totalde 4. A/B'de 6.olan Sakarya Fırat TRT 1 adına büyük bir başarıya imza attı.

Kuzey Güney bu hafta özellikle totalde büyük bir düşüş yaşayarak hayal kırıklığı yarattı. Dizi ilk 10'a bile giremedi! A/B'de ise iyi oranlar almaya devam ediyor Kuzey Güney.

Eyvah Düşüyorum ise A/B'de 2.olarak büyük bir başarıya imza attı.

Çocuklar Duymasın, geçen yılki reytinglerini mumla arasa da ATV ortalamasına göre çok kötü sonuçlar almıyor...

Son düzenleme:
kuzey güneyi ve yetenek sizsinizi izledim

Beni herkes bilir CcC Kuzey Güney CcC harikaaa bölümdü be inşallah bu hafta yükselir

Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl izledim.
Kuzy Güney her zamanki bölümlerden daha heyecanlı bir bölümdü. İzlediklerimin içinde neredeyse en iyisi.
Muhteşem Yüzyıl da güzel bölümdü. İnşallah ikisi de yükselir

Bence Muhtesem Yuzyil yukselir Yetenek Sizsiniz duse.Kuzey Guney ise 6 reyting kalir.

muhtesem yüzyil iki grubtada düsüs yasamasina ragmen acik ara zirvede.

Yetenek sizsinizde bu hafta düsmüs olsada total de aldigi 8 reytingle kanalinin yüzünü güldürmüs.

Sakarya Firat 4. Olmus ve kuzey Güney i de gerisinde birakmis saten dünkü bölümde süperdi saten.

Kuzey Güney bu hafta baya düsmüs bu sezon kesinlikle bitmeli.

cocuklar duymasin bu zor günde direnemeye calisiyor atv bu dizinin gününü degistirmeli.

muhteşem yüzyıl hem totalde hem ab de düşüş yaşamış ab de sorun olmaz ama totalde biraz daha düşerse dizi için iyi olmaz.kuzey güney ise sıkıcı bölümlerden sonra 12.olmuş bekliyodum böyle bişey bu bölüm güzeldi ama kaç bölümdür bakışmalarla geçiyor kanal d dizilerinin tipik özelliği :D yetenek sizsiniz totalde zirveye çok yakın ab de de fena değil sakarya fırat trt adına çok iyi gitmiş :D çocuklar duymasın ise bu günde harcanıyor başka bi gün 5 reytingin altına düşmez kolay kolay

muhteşem yüzyıl hem totalde hem ab de düşüş yaşamış ab de sorun olmaz ama totalde biraz daha düşerse dizi için iyi olmaz.kuzey güney ise sıkıcı bölümlerden sonra 12.olmuş bekliyodum böyle bişey bu bölüm güzeldi ama kaç bölümdür bakışmalarla geçiyor kanal d dizilerinin tipik özelliği :D yetenek sizsiniz totalde zirveye çok yakın ab de de fena değil sakarya fırat trt adına çok iyi gitmiş :D çocuklar duymasın ise bu günde harcanıyor başka bi gün 5 reytingin altına düşmez kolay kolay

yeteneksizsiniz 1 Bölüm bile Geçemez muhtesem yüzyıl adım gibi eminim 11 97 8 arasinda daglar kadar fark var düsüs çok düsük geçen haftada yeteneksizisiniz 9a yaklasmisti

Muhtesem Yüzyıl Star Tv Ezmis Geçmis Mehmet Günsor Gelsin 12 15 reyting çıkacak :)