ne oldu keyfinimi kaçırdım beyefendiçiğdem gelmiş biri beni kurşuna dizsinde kurtulayım bu hayattan)
ne oldu keyfinimi kaçırdım beyefendiçiğdem gelmiş biri beni kurşuna dizsinde kurtulayım bu hayattan)
Dün Şükran günü müymüş? Bu Şükran günü bizdeki Kadir gecesi gibi bir şeydi?hahahah ayy işte benim cw kanalım
ünde flash yoktu yarında vampir dizilerim yok sanırım bugün süpernatural arrow zaten yoktu kısaca topluca dizilerimizi çektik yayından
bakalım bu hafta kimi konusucaksınız @destere özellikle
Kadir Gecesi gibi değil bence. Oturup dua filan ediyorlar .Dün Şükran günü müymüş? Bu Şükran günü bizdeki Kadir gecesi gibi bir şeydi?@sokak sanati @destere @xemrexxx @Harunnn60
Yani tam olarak amacı nedir onu anlayamadım.Kadir Gecesi gibi değil bence. Oturup dua filan ediyorlar .O gün evde oluyorlar sürekli.
Yani tam olarak amacı nedir onu anlayamadım.
Yalnış kişileri etiketledim sanırım.@Tolstoyevski bizi aydınlatsın.
Dün Şükran günü müymüş? Bu Şükran günü bizdeki Kadir gecesi gibi bir şeydi?@sokak sanati @destere @xemrexxx @Harunnn60
ayy vlla benim biliğim tek birşey var cw kanalı şükran gününün olduğu hafta toptan hiçbir dizisini yayınlatmıyor izlediğim diziler o hafta yayınlanmıyor tıpkı bu hafta olduğu gibiYani tam olarak amacı nedir onu anlayamadım.
Yalnış kişileri etiketledim sanırım.@Tolstoyevski bizi aydınlatsın.
hayır ondan değil şükran günü senin gibi çirkin kızlar hindi pişiriyorlar diziyi izlemeye vakitleri olmazdı tüm cw dizileri 0.1 alırdı
PLL'nin yeni bölümü yayınlanmış.hayır ondan değil şükran günü senin gibi çirkin kızlar hindi pişiriyorlar diziyi izlemeye vakitleri olmazdı tüm cw dizileri 0.1 alırdı
Bana bildirim geldi ama yeni bölüm eklendi diye.yok la daha değil
site bozuktur cadılar bayramı özel bölümü oluyordu şükran günü değildiBana bildirim geldi ama yeni bölüm eklendi diye.
6.sezon özel bölümüymüş galiba my gizli dünya gibi arada bölye kamera arkasını gösteriyotrlar pll de de
sadece cw kanalında toplu yayınlanmıyor diğer kanallarda yayınlanyorPLL'nin yeni bölümü yayınlanmış.
Peki ne zaman başlayacak 6. sezonun 2. kısmı?6.sezon özel bölümüymüş galiba my gizli dünya gibi arada bölye kamera arkasını gösteriyotrlar pll de de@mrt-06
CW ota böceğe ara veriyor zaten şaşırmadım.sadece cw kanalında toplu yayınlanmıyor diğer kanallarda yayınlanyor
ocakta diye biliyorumPeki ne zaman başlayacak 6. sezonun 2. kısmı?Yetişebilir miyim yeni bölümlere acaba.
CW ota böceğe ara veriyor zaten şaşırmadım.
sus kız cadoloz yolarım seni süpürgene bin şatona git sen .sssadece cw kanalında toplu yayınlanmıyor diğer kanallarda yayınlanyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?