25 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

konu çok söük
haluk reyizi anarak başlayalım harem rekor kıracak en az 10 reyting bekliyorum

Hayat Devam Ediyor dizisi için son sanslar bence bu haftalar..

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.04 , 2) KANALD: 4 , 3) FOX: 3.63 , 4) STAR: 3.04 , 5) ATV: 2.92

Show haber zirvede. Showu zirvede görmeyeli baya zaman olmuştu.

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.04 , 2) KANALD: 4 , 3) FOX: 3.63 , 4) STAR: 3.04 , 5) ATV: 2.92

Kanal D'yi hafta sonu ikinci görmeyeli epey olmuştu, BBEB iyi başlamış olabilir, yaklaşık 15 dakikası BBEB bu dilimde...

Tüm kanallar yakın, rekabet tavan şu an...

- - - Ekleme - - -

Bu arada Farklı Desener'in özeti listeye girememiş...

Kremin durumu nasıl sence?

Krem aslinda bence yanlis bir saat diliminde ekrana geliyor. Özellikle 10-18 yas grubu bu diziyi seyrediyor ve ertesi gün okul var ve geç saate kadar izleyemiyorlar dogal olarak. Bence baska bir günde PT-1'de denenmeli veya Pazar PT-1'de.

Feride kaçta başlıyor bilmiyorum ama az sonra ortalığı karıştırır.

Diziye çocuk dizisi demenin farklı bir versiyonu oldu bu, genelde hakaret amaçlı kullanıyorlar bu sözü ama sen sanırım normal kullandın.

- - - Ekleme - - -

Feride kaçta başlıyor bilmiyorum ama az sonra ortalığı karıştırır.

19:50, Şefkat Tepe gibi uzun süre özetsiz akarsa listede hep üstlerde olur...

Krem çocuklara hitap ediyor demek yanlis zaten. Bu diziyi 18 yas üstü kesimde izliyor olabilir veya yaslilarimiz. Aslinda tüm kesimleri hitap eden bir dizi Krem, ancak en çok 10-18 yas izleyici grubu tarafindan izleniliyordur.

Krem bana göre daha çok çocuklara hitap eden bir dizi. Yani çocuk kitlesi diğer kişilere göre kat kat fazla.

20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.7 , 2) KANALD: 6.97 , 3) STV: 3.27 , 4) FOX: 2.14 , 5) ATV: 1.89