25 Kasım 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

• Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 21.4%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 7 50.0%
  • 5'er Beşer (ATV)

• Firar (Star)

• Satılık Ruh - Y.S. (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 21.4%
  • Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

İlk bölümüyle büyük bir başarı yakalayıp zirveyi ele geçiren Hayat Devam Ediyor bu hafta başarısını sürdürebildi mi ?
Geçen hafta zirveyi kaptıran Adını Feriha Koydum, zirveyi geri alabildi mi ?
Bu iki dizi karşısında geride kalan Bir Çocuk Sevdim toparlanabildi mi ?
Geçen hafta, Hayat Devam Ediyor'un gelişiyle dibe vuran Firar bu hafta ne yaptı ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra, detaylı incelemelerle reytingin adresi FavoriForumum.Net'de olacak...

Sonuçlar belli oldu.

İkinci bölümüyle ekrana gelen Hayat Devam Ediyor, oranlarınını arttırdı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Totalde 15 reytinge yaklaşan dizi, şimdiden en çok izlenen diziler arasına girdi bile!

Adını Feriha Koydum, başarısını sürdürüyor. 10 reytinge yakın oranlarıyla 2.sırada yer aldı fakat artık zirveyi görmesi zor olacak gibi!

Kanal D'nin bu yılki iddialı dizilerinden olan Bir Çocuk Sevdim, kanalına hayal kırıklığı yaşatıyor. Hayat Devam Ediyor'un gelişiyle dizi totalde 15.sıraya kadar düştü! Haftanın her günü zirve hesabı yapan Kanal D, bakalım nasıl bir çare üretecek Cuma geceleri için ?

Star da yayınlanan Firar dizisi de Hayat Devam Ediyor mağdurlarından. Sezonun en parlak işlerinden olarak gözüken ve reytinglerde üst sıraları zorlayan dizi 2 haftadır adeta dibe vurdu. Dizi, bu hafta da gerilerde kaldı A/B'de ancak 31.olabildi!

Beyaz Show, A/B'de ilk 10'a girerek başarısını sürdürdü...

Volkan Konak ise bu hafta düşüş yaşayarak epey geride kaldı...

Dedektif Memoli ise ilk 100'e dahi giremedi!

Son düzenleme:
tv izlemedim geniş aile birinci bölümü izledim

Adini Feriha Koydum umarim zirvede yer alir tekrardan..

Hayat Devam ediyor izledim ilk bölümü neten indirip izlemistim Söyle Söylim Film Tadı Aldım 1080 P Kalitesinde Çekliyor Ama Hd uydu alicisi olmadi İçin O Kalitede İzleyemedim 720p İzledim güzeldim Muhtesem Yüzyıl Kalietesi 35cc Camera Çekiliyormus İyi Oldu Dizi Olarak Ama Feriha Karsılastırıyorum Feriha fragmandan etkilenerek ab totalde 1.ci olabilir ama tahminim benim bu hafta Hayat Devam Ediyor 1.Olur

Dedektif Memoli'yi izledim

Dizinin yayından kaldırılacağı haberleri var. Umarım doğru değildir

ankette oylama mütis ama hayat devam ediyor kazanır bu yarısı

hayat devam ediyoru izledim müthişti işalah 1. olur önceki hafta gibi bakalım nolcak :adoration:

adını feraha koydum uçuyorr bakalım kim kazanıcak :/

hayat devam ediyor bu sefer 1. liği feriha ya kaptırmış gibi görünüyor
feriha ile sevgilisi barışınca 1. olmuşlardır

oha uçtu feriha uçru of ama reytingte başka biri uçar işallahhhhh

Ankette Feriha önde bakalım nolucak umarım Feriha 1.ci olur Adını feriha koydumun senaryosuda çok farklı değil ama hayat devam ediyor bu ülkedeki töreyi konu almış ve o konu adına kaç film kaç dizi çekildi belli bile değil yani aynı şeyi bize yenden anlatıolar akşam biraz baktım güzel bir dizi emeğinin karşılığını alır umarım.

Beyler Tnt reyting düşme nedeni her yerde çekmemesi uydu taktırdık ve çekiyor şu anda artık Tnt​

Super bir dizi Hayat Devam Ediyor, cekim olarak turkiyenin tartismasiz en kalitelisi, oyunculara zaten diyecek birsey yok, emeklerine saglik... Konusu ise, tore olarak baslamis olsada farkli hayatlar anlatacak bu dizi, bu anlamdada bence diger dizilerin onune cikiyor, yani hikaye iki kisinin ask ve satasmalarindan ibaret degil...