Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
O anlamda klise demedim.. O Ses Türkiye yani The Voice çok basarili bir format, zaten ilk olarak Hollanda'da yapildi ve reyting rekorlari kirdi..Benim demek istedigim ve birçok köse yazarlarin degendigi nokta; Acun artik farkli projeler üretmeli. Tamam Acun zaten basarili bir is adami, ama daha da fazla basarili olmak için baska seyler yapmali.. Mesela ben de Karadayi'nin reklam aralarinda O Ses Türkiye'yi izleyecegim..Ayrica özel arastirmalar felan yapmana da hiç gerek yok Kemal.
O anlamda klise demedim.. O Ses Türkiye yani The Voice çok basarili bir format, zaten ilk olarak Hollanda'da yapildi ve reyting rekorlari kirdi..
Benim demek istedigim ve birçok köse yazarlarin degendigi nokta; Acun artik farkli projeler üretmeli. Tamam Acun zaten basarili bir is adami, ama daha da fazla basarili olmak için baska seyler yapmali.. Mesela ben de Karadayi'nin reklam aralarinda O Ses Türkiye'yi izleyecegim..
Ayrica özel arastirmalar felan yapmana da hiç gerek yok Kemal.