Konuya cevap cer

İlk önce Revan , tahminlere gülmüşsun unutma ki sadece tahmin yaptık nedense baya idalı gibiydi , ben konuşmicak dedim ama dayanamadım , sen bizim yorumlara güleceğine ilk kendi iddanı hatırla yanılmıorsam geçen haftalarda demiştin şöyle (ÖBGZK yine haftalıklarda her 2.grubu da alıcak hemde haftalıklarda ilk hafta özetsiz , sonra maç vardı ama bundan sonra yine zirveyi alır haftalıklarda) şöyle demiştin , ama baktığımızda ÖBGZK her 2.gruptada 8lerde alıyo , MY totalde 2-3 , abde 5 reytingle önde ,  madem sen güldün bende bu yoruma güleyim:F

Yorumum;

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu haftada zirveyi bırakmadı , her 2.gruptada açık ara zirvede yer aldı , totalde 8.01 reyting alarak iyi , ama abde 8.38 reytingle geçen haftaya göre düşüş yaşadı. 

Ustura Kemalde yine çok iyi gitti , totalde 4.84 , abde 4.45 reytşng alarak 3.sırada yer aldı.

Son Yaz totalde 2.86 reytingle 10.sırada , abde 3.11 reytingle 4.sırada yer aldı , ama bence hayal kırıklığı yarattı.

Babalar ve Evlatlar totalde 2.03 reytingle 21. , abde 1.40 reytingle 30.sırada yer aldı , bence dizi böyle giderse yayından kaldırılır.