Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
doktorlar gece gündüz sabah demeden izleniyor hala merhaba hayatında gideri var demekki))- - - Ekleme - - -bir zamanlar kemal sunal filmleri neden hep çok izleniyor diye üniversitelerde tez konusu oldu bence öbgz nin izlenme oranlarıda yakında üniversitelerde araştırılır ) bravo diyelim diziye bu kadar oyuncu çıkmasına rağmen hala salıyı sallamaya devam ediyor .. karşısında rakip dayanmıyor helal olsun ))ilk defa karşısına babalar ve evlatlar ile son yaz çktığında bu yeni diziler hangi kalitede olursa olsun alışkanlıktanda olsa artık cemile ve ailesini insanlarımız kendi ailesinden kabul etmiş herşeye rağmen izlenecek dedim diğerlerinin tekrarı anca izlenir dedim sesimi duyuramadım beyazsoya noldu beyazsoy )) hava nasıl oralarda... bugün geniş tahlillere girmişsinde öbgz neden çok izleniyor o konuya hiç değinmemişsin senden değerlendirme bekliyoruz herzamanki gibi geniş bir değerlendirme olsun ))
doktorlar gece gündüz sabah demeden izleniyor hala merhaba hayatında gideri var demekki))
- - - Ekleme - - -
bir zamanlar kemal sunal filmleri neden hep çok izleniyor diye üniversitelerde tez konusu oldu bence öbgz nin izlenme oranlarıda yakında üniversitelerde araştırılır ) bravo diyelim diziye bu kadar oyuncu çıkmasına rağmen hala salıyı sallamaya devam ediyor .. karşısında rakip dayanmıyor helal olsun ))
ilk defa karşısına babalar ve evlatlar ile son yaz çktığında bu yeni diziler hangi kalitede olursa olsun alışkanlıktanda olsa artık cemile ve ailesini insanlarımız kendi ailesinden kabul etmiş herşeye rağmen izlenecek dedim diğerlerinin tekrarı anca izlenir dedim sesimi duyuramadım beyazsoya noldu beyazsoy )) hava nasıl oralarda... bugün geniş tahlillere girmişsinde öbgz neden çok izleniyor o konuya hiç değinmemişsin senden değerlendirme bekliyoruz herzamanki gibi geniş bir değerlendirme olsun ))