Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aynen BencedeAcun böyle bişey yapıyosa tam bir şerefsizlik yapmıştır
Aynen BencedeAcun böyle bişey yapıyosa tam bir şerefsizlik yapmıştır
Sen aldığını ispat edebilirmisin?
Aynen, ben de bunu soracaktim..
evet ederim acundan para almasalardı acunu çoktan dava ederlerdi hepsi aldı parasini
evet ederim acundan para almasalardı acunu çoktan dava ederlerdi hepsi aldı parasini
Sence Merve Büyüksaraç disinda hiç kimse Acun'a dava açma cesareti bulur mu ? Yapmazlar, yapamazalar..
Sence Merve Büyüksaraç disinda hiç kimse Acun'a dava açma cesareti bulur mu ? Yapmazlar, yapamazalar..
beyazsoy acun zirve yapacak o sesle ozaman buralarda olmassın tıpkı geçen sene oldugu gibi büyük lokma ye büyük konusma iki gruptada zirveyi alıcagina adım gibi eminim . hele bide 2 3 reyting fark atarsa seni buralarda görmeyiz heralde
O da sevgilisine güvendiği için açabildi
Acun para mı verir Sefa Doğanay para alamamış daha kullandı attı Acun ikisinide
nihatta cnntürkte aglıyorsu paramı alamadım diye)) .. ama acunu kızdırmamak için acun abi ,acun abi halleder diyordu))))))
sözleşmeden 1-2 yıl sonra alacagım diye imza atıyorlar ama parayı acun vermiyor kanal verecek
Yok artik.. Nihat da mi alamamis parayi ??
bisiy sölediniz arkasını getirin cevap yok tabi merve büyüksaraç daha ceza alıcakherkez adadki acunun yaninda bitane mervenin yaninda kimse yok
acun dedigi gibi acunmedya kimse iftira atamaznokta .
- - - Ekleme - - -
ozaman fks 14 dedigi simdiden pazara gitti haksız oldugu ortaya çıktı kanal vericekse acunla hiçbir alakasi yok .
kaslı nihat.. evet alalamamış. adam yeni bir diziye başlacakmış stil medya( unutulmazın yapımcısı) tozlu yollar diye dönem ve intikam dizisi
kaslı nihat.. evet alalamamış. adam yeni bir diziye başlacakmış stil medya( unutulmazın yapımcısı) tozlu yollar diye dönem ve intikam dizisi
nihatta cnntürkte aglıyorsu paramı alamadım diye)) .. ama acunu kızdırmamak için acun abi ,acun abi halleder diyordu))))))
Acun böyle bişey yapıyosa tam bir şerefsizlik yapmıştır
Programi kim yapiyor ? Acun Medya, dogal olarak Acun Medya vermeli parayi.
Ayrica tüm herkes Acun'dan korkuyor, onun için Merve'nin yaninda kimse yok..
- - - Ekleme - - -
Evet duymustum, atv'de yayinlanacak..
Gerçekten çok kotu bir durum o zaman Acun vermemisse gerçekten parayi
- - - Ekleme - - -
Evet duymustum, atv'de yayinlanacak..
Gerçekten çok kotu bir durum o zaman Acun vermemisse gerçekten parayi
O dizide oynasa yetertanınmak için girdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?