25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Sence Merve Büyüksaraç disinda hiç kimse Acun'a dava açma cesareti bulur mu ? Yapmazlar, yapamazalar..

ewt merve davasinda acunn.comda acun acıklamasi vardi
istersen linkini atayim bize iftira atamassınız atarsınız bedelini ödersiniz ödeticem ben ona dedi

zirde olabilir pazargünü olursa aama o eski reytingleri zor alır

bisiy sölediniz arkasını getirin cevap yok tabi merve büyüksaraç daha ceza alıcak
herkez adadki acunun yaninda bitane mervenin yaninda kimse yok

acun dedigi gibi acunmedya kimse iftira atamaz
nokta .

- - - Ekleme - - -

sözleşmeden 1-2 yıl sonra alacagım diye imza atıyorlar ama parayı acun vermiyor kanal verecek

ozaman fks 14 dedigi simdiden pazara gitti haksız oldugu ortaya çıktı kanal vericekse acunla hiçbir alakasi yok .

Programi kim yapiyor ? Acun Medya, dogal olarak Acun Medya vermeli parayi.

Ayrica tüm herkes Acun'dan korkuyor, onun için Merve'nin yaninda kimse yok..

- - - Ekleme - - -

kaslı nihat.. evet alalamamış. adam yeni bir diziye başlacakmış stil medya( unutulmazın yapımcısı) tozlu yollar diye dönem ve intikam dizisi

Evet duymustum, atv'de yayinlanacak..

Gerçekten çok kotu bir durum o zaman Acun vermemisse gerçekten parayi

- - - Ekleme - - -

kaslı nihat.. evet alalamamış. adam yeni bir diziye başlacakmış stil medya( unutulmazın yapımcısı) tozlu yollar diye dönem ve intikam dizisi

Evet duymustum, atv'de yayinlanacak..

Gerçekten çok kotu bir durum o zaman Acun vermemisse gerçekten parayi

Son Yaza ne olmuş öyle
Açıkçası diziden Hazal Kayayı çıkartırsanız bu reytingler bile fazla olmuş olur.

iftira atma bak yeter artık parayi acun nie versin program yapımcısı acun hala anlamadin galba ? acun nediyodu show tv 70 milyondan fazla alacagim var diye önce show acuna parayi ödesin sonra gelsin ..!

istersen atayim videoyu sen 500 bin bahsedion adama 70 milyondan fazla borçlari var onlari ödüyolar suan

O dizide oynasa yeter
tanınmak için girdi zaten

ne tanınması yahuu. adam zaten daha önce de stil medyaya dizi yapmıştı. adaya gitti geldi yine aynı şirketle çalışıyor
))) acunun yaralı parmaga işdeği mi var. kim acuna katılmışta parlamış. hatta katılanların yıldızı sönüyor