25 Eylül 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Çok Güzel Hareketler Bunlar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 16.7%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

• Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

Oy: 2 33.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 33.3%
  • Ay Tutulması (Star)

• Arka Sıradakiler Umut (Fox)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Stadyum (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Kalbim Seni Seçti yeni gününde ne kadar izlendi ?
Ay Tutulması başarısını sürdürebildi mi ?
Aşağı Yukarı Yemişlililer yükselişe geçebildi mi ?
Arka Sıradakiler Umut bu hafta ne kadar reyting aldı ?

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye rakip tanımadı ve geçen Pazar olduğu gibi yine açık ara zirvede yer aldı.

Ay Tutulması özellikle A/B'de aldığı yüksek oranlarla kanalını yine sevindirdi.

Kalbim Seni Seçti yeni gününde iyi sayılabilecek bir sonuçla üstlerde yer aldı.

ÇGHB'nin tekrarı fena gitmedi.

Aşağı Yukarı Yemişlililer özellikle A/B'de iyice "aşağı" gitti. Dizi için tehike çanları çalıyor!

Arka Sıradakiler Umut totalde iyi gitmesine rağmen A/B'de sadece 3 sharede kaldı!

Son düzenleme:
Ay Tutulmasi ve Kalbim Seni Seçti'ne baktim.. Bakalim reytingler nasil olacak

Ay Tutulması geçen haftaya göre reytingini arttırmış sezon sonuna kadar pazar günü devam eder.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yine süper gidiyor Acun bu senede tutturdu bu programı.

Kalbim Seni Seçti yeni gününde toparlanmış inşallah böyle devam eder.

Aşağı Yukarı Yemişlililer bir türlü toparlanamadı dizinin reytingi kötü geliyor PT2'ye atıyorlar sonra reytingi düzeliyor bu seferde gününü değiştiriyorlar.

ÇGHB'da güzeldi izledim biraz genelde Oğuzhan Koç'un ön planda olduğu skeçler vardı iyidi.

Kalbim Seni Seçti yeni gününde iyi gitmiş

Ay Tutulması 5 reytingi gördü ve Star'ın dizileri toparlanmaya başladı

Yetenek Sizsiniz Türkiye açık ara zirvede

Arka Sıradakiler Ab'de 3 sharede kaldı bu durum fiyasko dememiz yalan olmaz ama Totalde gayret iyi

Yetenek sizsiniz turkiye yine iki grupta da zirvede yer almis ve cok basarili sonuclar elde etmeye yine devam ediyor. Bakalim umutsuz ev kadinlarinin gelisiyle yine zirvenin sahibi olacak mi?

Ay tutulmasi yine basarisini surdurerek iki gruptada iyi oranlar aldi, ozellikle ab grubunda aldigi sonuclarla dikkat cekiyor.

Kalbim seni secti dizisi de iyi sonuclar elde etmis. Ama bu sezon sonunu goreceginden emin degilim daha.

İzlediklerim;
- Arka Sıradakiler Umut
- Teen Wolf

Arka Sıradakiler Umut;
Son yarım saat izledim. Oktay iyice Gamze'nin özel hayatına girmeye başladı. Bu arada dizide ilginçtir Kenan tıpatıp Kuzey'e benziyor...

Teen Wolf;
Gece yarısı denk geldi izledim. Scott, kendini zor tutuyor kurt adama dönüşmemek için ve sinirlenince kurt adam'a dönüşebiliyordu. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...

Ben Yetenek Sizsiniz ve Asagi Yukari Yemislilileri izledim, Acun yine zirvede, Ay Tutulmasi ve Kalbim seni secti yeni gününde yükselise gecmis ama haftaya Umutsuz Ev kadinlari gelince bu iki dizide düsüse gececektir. Asagi Yukari Yemislililer icin tehlike canlari calmaya basladi.