25 Ekim 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Aynadaki Yabancı - 4. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Güldür Güldür Show - 415. Bölüm | Show TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
TV izlemeyeceğim.

Ben Leman'ıma tabii. Artış gelecektir. ❤️

Ben Leman'ım artmış ama biraz daha artmalı.
Güller ve Günahlar çok iyi yükselmiş.
Gönül Dağı düşse de halen çok iyi.
Aynadaki Yabancı dün yine iyi aktı ama belli ki bu iş kısa sürecek.

Ben Leman'ın senaryosu çok akıcı, bir anı bile sıkmıyor, oyuncular harika, komedisi dramı gizemi her şeyi yerli yerinde kısacası hak ettiği reytingleri aldığını kesinlikle düşünmüyorum ama geçen haftaki kan kaybından sonra en azından bir nebze yükselmiş. AB'de zirveyle arasında 0.46 reyting fark var ve dünkü bölümün etkisiyle yükseliş ivmesine devam edebileceğini düşünüyorum. Oranları pek yüksek olmasa da cumartesi gibi bir günde 2. olabilmek değerli (hele ki kendisiyle aynı tarihte başlayan diğer işin yaşadığı hezimeti düşünürsek).

Güller ve Günahlar benim açımdan sezonun en şaşırtıcı dizisi oldu. Tutmayacağını düşünüyordum ama belli ki fazla yabana atmışım. Kardeşlerim yapımcısı cumartesi izleyicisini yine kafalamayı başardı ama kırk yıl düşünsem 7+ görebileceği aklıma gelmezdi işin suyu çıkmış.

Aynadaki Yabancı'nın çarşamba 20.00'de yayınlanan tekrarı neredeyse yeni bölüm kadar reyting almıştı yani diziyi izleyen belli bir kitle var ama kendi gününe yansımıyor o yüzden gün değişikliği ihtimali değerlendirilebilir. Ne şekilde olursa olsun cumartesiyi terk etmesi gerektiği kesin çünkü bugün kesinlikle 4 diziyi kaldırmıyor.

Son düzenleme:
Reactions: Atlass
Güller ve Günahlar uçmuş iki grubunda anahtarını almış Total'i bırakmaz gibime geliyor.
Gönül Dağı yerinde saymış ama tecrübeli bir dizi, zirveyi alabilir.
Ben Leman AB gruplarında artmış ama devamı şart.
Aynadaki Yabancı iyi gitmiyor bence günü yanlıştı.

A. Yabancı gün değiştirmeli derhal. Ben Leman'ım az da olsa artar hem.

Aynadaki Yabancı için final ihtimali olsa yönetmen değişikliği yapılmazdı diye düşünüyorum. Yönetmen değişikliği ile gün değişikliği de yapılmalı, potansiyelini cumartesi günü gösteremiyor.

Güller ve Günahlar ile Gönül Dağı sezon sonuna kadar böyle gider ama en azından GGS ile birlikte bir alternatif daha olmalı diye düşünüyorum. O alternatif Ben Leman'da olamadı.

Reactions: 12.Adam
Güller ve Günahlar tebrik ederim. Dizi hakkında hi bir bilgim yok, bakalım oranlarını arttırmaya devam edecek mi.

Ben Leman dizisinin bölümü baya iyiydi, daha yüksek Reyting beklerdim. Gençler’in sahnesi azalınca yükseliş yaşamış. NOW için bu oranlar az.

Aynadaki Yabancı senaryo iyi ama oyunculuklar için aynısını diyemem. Oranlarını korumuş diyebiliriz. Fragman fena değil. Belki ufakta olsa bir kıpırdama yaşar. 3 oranı dizi için yeterli olurdu ama maliyeti çok olduğunu sanmıyorum. 2 oranıda bir süre devam etmesini sağlayacaktır. Başka kanalda olsaydı çoktan fişi çekilirdi.