Paramparça cumartesi başlarsa kesinlikle tutmaz ama.ya gk ya da bks olur.
Paramparça cumartesi başlarsa kesinlikle tutmaz ama.ya gk ya da bks olur.
bence o dizi yılın dizisi olacak farklı bir havası var...Paramparça cumartesi başlarsa kesinlikle tutmaz ama.
Olabilir belkide bilemeyiz ama cumartesi olursa olmaz işte.bence o dizi yılın dizisi olacak farklı bir havası var...
Atv'ye transfer oldu diyorlar.bence o dizi yılın dizisi olacak farklı bir havası var...
hayır...anlaşma yapıldı bileAtv'ye transfer oldu diyorlar.
@hayret bi şey de aynısını diyor ama bence Güzel Köylü bugüne gelirse çöker kanka.starı bulamadım lsitede...Şimdi bu gün dizi başlatmak hata olur bence star bu güne ya güzel köylüyü alsın ya da benzemez kimse sanayı bu güne koysun.
endemol ve star benzemez kimse sana için maliyle de anlaşsın hem mali hem huysuz la beraber cumartesi gününe farklı bir hava katarlar...Hem ab de çok iyi gider@hayret bi şey de aynısını diyor ama bence Güzel Köylü bugüne gelirse çöker kanka.
Mali olmaz artık unut, Eyvah Düşüyorum başlıyor yeniden.endemol ve star benzemez kimse sana için maliyle de anlaşsın hem mali hem huysuz la beraber cumartesi gününe farklı bir hava katarlar...Hem ab de çok iyi gider
başlasınMali olmaz artık unut, Eyvah Düşüyorum başlıyor yeniden.
Ben izlediğim halde AB dizisi olarak kalması daha şaşırtıcı bence.kirazın mevsimi mi geçti ne
güllerin savaşı @denizz19 izlemesine rağmen iyi şike falan mı var acep
arkadaşım hoşgeldin perşembeye dönmeli haızr kardeş payı da yok
o da var doğruBen izlediğim halde AB dizisi olarak kalması daha şaşırtıcı bence.
1 alamıyordu ki 3 alsın
irem dericinin de reytingi yokmuşş demek ki1 alamıyordu ki 3 alsınen azından final yapmaktan kurtarmış diziyi
Perşembe Vadi var geçemez.kirazın mevsimi mi geçti ne
güllerin savaşı @denizz19 izlemesine rağmen iyi şike falan mı var acep
arkadaşım hoşgeldin perşembeye dönmeli haızr kardeş payı da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?