25 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

la olm ne dramı komedi komedi gülmekten öldürür adamı
akşam 23.00 te izle görürsün

Sonuçlara bak. 😱

Kiraz Mevsimi beklediğimden düşük gitmiş ama Total'de hala çok iyi.
Tahminlerde kötü gittim.

Güllerin Savaşı süper gitmiş.
Ab oranı çok iyi.
Bölüm heyecanlıydı zaten.
Tebrikler.

Sungurlar Total'de çok iyi başlamış. ama Ab'de vasat.

Kertenkele 2 reyting zor alır dedim. 😱 ama beni çok şaşırttı. Total oranları çok iyi bence başlangıç için. Tebrikler.

Fatih Harbiye özetsiz gidince az da olsa artmış.

Bu Tarz Benim çok iyi gitmiş.

Arkadaşım Hoşgeldin'in yükselmesini bekliyorum artık.

Hayat Ağacı çok ama çok kötü gitmiş bu dizi bu oranları hak etmiyor.

Küçük Ağa direkt Cumartesi başlasaydı daha hayırlı olacakmış.
Öyle valla ya.

Güllerin Savaşı Salı tüm gruplarda açık ara yapardı.
Cumartesi hem komedi günü Küçük Ağa 7-8 alabilirdi

Bence yalan dünya pt2 şeref meselesi pt1 olmalı.Hayat yolunda yı pazartesi pt2 ye atalım
Bencede oyle olmali yada ydyi ve hd yi bosversinler seref meselesini 8 de baslatip 12de bitirsinler super dizi olcak

Kanal d şeref meselesini de çöpe atarsa ben de kanald yi atarım

Kanal d şeref meselesini de çöpe atarsa ben de kanald yi atarım
Aynen super dizi olcak surekli tekrarlarini vermeli diger dizilerinden daha çok onem vermeliki 8in ustune cikalim

@Çiğdem- parlaklar diyari olcak seref meselesi sende izlersin

@destere seksi seksi cıbıl cıbıl kizlarda olcak sende izlersin

starı bulamadım lsitede...Şimdi bu gün dizi başlatmak hata olur bence star bu güne ya güzel köylüyü alsın ya da benzemez kimse sanayı bu güne koysun.

starı bulamadım lsitede...Şimdi bu gün dizi başlatmak hata olur bence star bu güne ya güzel köylüyü alsın ya da benzemez kimse sanayı bu güne koysun.
Güzel Köylüyü koysa çarşamba gününü de garantiler cumartesi de iyi reyting alır. Paramparça'yı bugüne başlatırsa büyük saçmalık eder.

sungurlular bukadar iyi başlaması totelde bence çok şaşırılmamalı şefkat tepe yıllardır zirveye oynuyordu cumartesi akşamları yanı bu dizinin belirli bir kitlesi var eğer dün akşamkı bölüm sevildiyse kiraz mevsimi çok yaında zirveyi brakır bence zaten sungurlulr ilk bölümden etkilemiş kiraz mevsimini 7 reytinge düşmüşler bir ara 9 alıyordular

kertenkele günün süprizi olmuş 2 reytingle başlaması gerekiyordu bence 4 reyting fazla olmuş
genelde beğenilmiş tutucak gibide ama ben yinede izlemicem zamanla diğer yarım gibi düşücektir 🙂🙂🙂

Güzel Köylüyü koysa çarşamba gününü de garantiler cumartesi de iyi reyting alır. Paramparça'yı bugüne başlatırsa büyük saçmalık eder.
aynen.En azından ya güzel köylüyü bu güne alsınlar ya da benzemez kimse sanaya maliyi de alsınlar hem mali hem huysuz virjinle cumartesini kurtarırlar.Çarşamba da paramparçayla ii gider kanal.

aynen.En azından ya güzel köylüyü bu güne alsınlar ya da benzemez kimse sanaya maliyi de alsınlar hem mali hem huysuz virjinle cumartesini kurtarırlar.Çarşamba da paramparçayla ii gider kanal.
Benzemez Kimse Sana işi iptal olmuş diye duydum ben.

Kertenkele'den beklemediğim oranlar haftaya reklamlı düşüş garanti bence.

Güllerin Savaşı beklediğim gibi aldı başını gidiyor AB grubunda yükselişi daim olsun 8'e kadar yolu var.