25 Ekim 2011 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı gecesi ne izlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 27.3%
  • Kim Tutar Bizi (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 81.8%
  • Sensiz Olmaz (Show)

Oy: 1 9.1%
  • Su Dünyası - Y.S. (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Papatyam (Star)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Hannah Montana - Y.S. (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Pis Yedili ne kadar izlendi ? Kaç reyting aldı ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki alışıldığı gibi çok büyük bir farkla zirvede.

Show TV'nin yeni dizisi olan Gani Müjde imzalı Pis Yedili ilk bölümüyle oldukça iyi bir giriş yaptı. Totalde 7.olan dizi A/B'de ise 5.olmayı başardı. Dizi bu oranlarını korumayı başarırsa Salı günleri uzun süredir sıkıntı çeken Show TV için çok iyi olacak.

Show TV'nin diğer bir dizisi Sensiz Olmaz ise yeni gününde de beklentilerin altında kaldı. Yüksek maliyetli olan ve sezonun en iddialı dizilerinden olarak gösterilen bir dizi için bu reytingler çok kötü. Dizinin bu gidişle final yapması yakın!

Bu sezon geçtiğimiz sezona göre düşüşte olan Papatyam ise bu hafta toparlanarak yine üst sıralarda yer almayı başardı.

Kanal D'nin yeni yarışması Kim Tutar Bizi ise ortalama bir başlangıç yaptı.

Son düzenleme:
Tespitlerim Öyle bir geçer zamanki haliyle çok iyi pis yedili iyi baslamis ilerki haftalarda 5 reytingleri bulur ben onu izledim mehmet ali birand Starin haniki ntv satildiktan sonra dizilerdeki reytingleri arttı ama haber izlemede reytinglerinin çogunu kanald kaptırmıs

İzlediklerim;
- Pis 7'li
- Papatyam

Pis 7'li;
Güzel bir senaryosu vardı. Başlayışta insanın aklına "Neden yangın oldu ?, kim çıkarttı ?" gibisinden sorular geliyor ve bir anda böyle girdiler bölüme ve bu bence saçmaydı. İlk bölümde olayı dramatiğe bağlasalar daha ayrıntılı bir biçimde anlatsalardı olayları daha mantıklıca olabilirdi. Bunları geçersek beğendim gerçektende Gani Müjde yine iyi bir iş çıkartmış.

'Pis 7'li Reyting Yorumum;
Pis7'li dizisi zor bir günde, iyi reyting ile iyi bir iş çıkartmışlar böyle devam eder umarım.

Papatyam;
Güzel bir bölümdü. Necati usta koroyu kurabildi ki sonunda zaten müzik ziyafeti vardı.

'Papatyam' Reyting Yorumum;

Reytinglerde en istikrarlı dizilerden ve ilk 10'da yer almaya devam ediyor.

Son düzenleme:
Öyle bir geçer zaman ki yine iyi gitmis, Pis Yedili basarili gitmis, Sensiz Olmaz'da saatine göre iyi gitmis..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki düşüşe geçmiş. Ancak dizinin oranları yinede süper.
Pis Yedili ankete bakarsak sevilmişe benziyor. Dizi Show TV'nin Salı günlerini bu reytinglerle idare edebilir.
Kim Milyoner Olmak İster A/B'de iyi giderek 3. olmayı başarmış.
Kim Tutar Bizi programı kötü bir başlangıç yapmış. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ardından yayınlananlar genellikle ilk 10'da olur. Ancak program ilk 10'a dahi girememiş. Yakında başka bir günde denenir yada yayından kaldırılır.
Papatyam bu hafta tekrar yükselişe geçerek ilk 10'a girmeyi başarmış.

Pis Yedili'nin bizim anketteki başarısı şaşırttı açıkçası :) Bakalım gelecek hafta ne kadar reyting ve oy alacak ? :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yakın bir zamanda 20 reytingi ve 50 share geçtiğini hatırlamıştım ve sonunda buldum.