Daha 3 olmadi ilk bolum iyiydi bir bolum daha
Bunu anlatamiyorum ki yukselme sansi hala var
Son şans istiyorsun ama 25 dizi geliyor siz kapının önüne gelecek görür.
Daha 3 olmadi ilk bolum iyiydi bir bolum daha
Ben de şok oldum.... Yorum bile yapmak içimden gelmiyor.@mrt-06 dün dediğim çıktı, bölüm iyiydi ya tns anında ayar çekmiş.
Hala var ama artık çabuk olup daha iyi bölüm koymalılar yoksa geç olucak yapılandırmak için.Daha 3 olmadi ilk bolum iyiydi bir bolum daha
Cidden saçmalıkta son durak artık.Ben de şok oldum.... Yorum bile yapmak içimden gelmiyor.Merhamet ve Sevdaluk'u İki Dünya Arasında geçmiş.
Dilerim haftaya sıkı bir bölümle iki grupta da 5 ve üzeri alır ve her hafta biraz daha toparlayarak gider.Hala var ama artık çabuk olup daha iyi bölüm koymalılar yoksa geç olucak yapılandırmak için.
Cidden saçmalıkta son durak artık.
onları vasfiye teyzeye havale ettik bir dayanak oluyor kendisi şu anbazı kişiler my nin başarısını kabul edememiş yine diğer yapımlara reyting bırakmıyo my açık ve net bişey bu hey gidi hey kaç dizi geldi geçti hepsi my yi devirecekti şimdi akıbetleri ne öldülersay say bitmezler
Bakalım ilerki haftalarda neler olucak..Dilerim haftaya sıkı bir bölümle iki grupta da 5 ve üzeri alır ve her hafta biraz daha toparlayarak gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?