25 Ağustos 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Şans Kapıyı Çalınca | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Bunu birçok kez yazdım, MC Survivor gibi değil, farklı bir izleyicici var AB ciddi sadık o nedenle yabana atılmaz, evet normal sezon açılınca 8 9 10 zor alır ama hepsine diş geçirir. Yeni bir dizi ve okadar afişe, reklama rağmen 4 bandını geçemiyorsa biraz daha düşünmeli, ben bir yoruma katıldım, Erken başladılar diziye. Tekrarları iş görürse 5 bandını yakalar, yoksa 4 ve altında giderse... İlerisini bilemem. Not: izlemedim ilk bölümünü.

Reactions: Emre Ozansoy
Menajerimi Ara sanki 2 reyting almış gibi yorumlar var.
İstisna birkaç dizi dışında hangisi ilk bölümden yüksek reyting alıyor ki. Üstelik hem karşısında maç var hem de dizi izleyicisi hala ekran karşısına tam olarak geçmedi. Eylül başladığı gibi dizilerin izleyicisi de geri döner.

Evet beklenilenin altında bir sonuç ama kesinlikle kötü bir başlangıç değil bence böyle bir dönemde. Ayrıca tekrarları da iyi gitmiş. Yolu açık bence.

Maç yüksek almamış ki, sorun orada. Maç 9-10 belki fazlasını alsaydı diyecektim ki maç vardı. Maç zaten 5-6 reyting almış, öyle etkileyen bir şey yok. Ek olarak MasterChef dışında hiçbir rakibi de yok. MasterChef 9-10 reyting alıyorsa demek ki izleyici ekranlara hazır, yapımları bekliyor.

Bol tekrarla yükselir inşallah, böyle bir yapımın değer görmemesi çok üzer beni.

Bu yaz başlayan dizilerden SÇK dışında hiçbiri yüksek oran almadı. Sefirin Kızı ve Kuzey Yıldızı bile ekrana döndüğünde beklenilenin altında kaldı. Yaz başladığı gibi dizi izleyicisi çekiliyor, Eylül’de dönüyor. Dizi izleyicisi hala dönmedi dememin sebebi de bu. Masterchef’in 9-10 alması kesinlikle büyük başarı ama bunun izleyicinin hazır olmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Herkes tahminlerde uçmuştu. Ancak ilk bölümden maç da varken gerçekçi olmak lazım. Maç da fazla izlenmemiş. Gerçi Masterchefin ben Türkiye genelinde bu kadar fazla izlendiğini düşünmüyorum. Hiç TV açmayan bile maça bakıyor. Ama reyting sistemi sürekli TV izleyenleri ölçtüğü için normal.Haftaya Baraj'ı bile geçebilir bence Menajerimi Ara. Salınım düşeni Baraj olacak. Hekimoğlu'nun umduğumdan erken başlaması da dengeleri değiştirecektir.

İzleyicinin tam dönmesi çoğu projenin başlamasının haberiyle oluyor tabi orası ayrı ama o zaman dizi de geç başlamalıydı bu düşünceyle... Eylül'ün 3. haftası gibi reytingler oturacak ama izleyici kendi projesine dönerse yeni dizilerin ilgi çekme olasılığı düşük kalacak.

Reactions: Özgür
Menajerimi Ara maça rağmen iyi başlamış. Sadece Masterchef olsaydı bu oranlar sorun olabilirdi ama dün akşam maç yüzünden izleyemedik tarzı birçok yorum vardı o yüzden hafta boyunca tekrarlarla kendine kitle oluşturacaktır. Yayın sonrası tekrarının da iyi reyting alması insanların maç sonrasında baktığını gösteriyor. Gayet akıcı ve güzel bir ilk bölümdü o yüzden kitlesini oluşturacaktır ki şimdiden ilk 5'e girmeyi başarmış, reklamverenler için en önemli grupta da 4 almış. Dizilerden Baraj değil de Hekimoğlu'yla kitlesi benzer olduğu için rekabetten kimin galip geleceğini meral ediyorum.

Reactions: The_Erinch
Menajerimi Ara maça rağmen çok kötü başlamamış. Ama iyi de başlamamış
Salı günü tüm kanallar dolu, reyting çalabileği dizi de yok bakalım ne yapacak

Menajerimi Ara tam beklediğim gibi başladı. Haftaya 5-6 bandına yükselir bence.

Masterchef iki rakibine rağmen 8+ almayı başarmış. Bu sezon özellikle AB grubunda birçok diziyi geçecektir.

teve 2 de varya..kanald aşkıemnu öyle bir geçere zamnkıntekrarları çok izleniliyoırt..teve 2 dede vardı öyle bir geçer zamankı okadar tekrarı izlenmemişti galiba..müge herzamankı gibi alişanı ilk 55 e zor girdi.asumanda yok didem yok

Menajerimi Ara tam beklediğim gibi başlamış. Bu oranlar hiçte kötü değil. Tekrarı da ilgi görmüş. Bol tekrarla oranlarını haftaya 5 bandına çıkarır en kötü. Önümüzdeki hafta Menajerimi Ara en çok izlenilen dizi bile olabilir. Bu yarıştan en zararlı çıkacak dizi Baraj olacak gibi geliyor bana.

Reactions: Angelica
Ben de Eylül'de başlaması taraftarıydım o konuda haklısın aşko.

Reactions: Yiğitt