25 Ağustos 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]HARRY POTTER VE ZÜMRÜDÜANKA YOLDAŞLIĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:52:49[/TD]
[TD]22:01[/TD]
[TD]02:03:36[/TD]
[TD]3,37[/TD]
[TD]14,08[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]ÖLÜMÜNE TAKİP[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:43:55[/TD]
[TD]25:29:08[/TD]
[TD]01:40:00[/TD]
[TD]3,10[/TD]
[TD]16,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
süper .

Akasya durağını nasıl bu kadar çok kişi izliyor anlamıyorum . :D,

Dallas bu sonuçlardan sonra haftaya saat değiştirebilir bu arada Harry Potter abde zirveye oynamış haftaya belki zirvede yer alır :)

Akasya Durağı hala izleniyor yahu bravo :D
Bir de listede bu dikkatimi çekti. AB'de 1 dakikalık yayınla klip listenin en çok share alan yapımı olmuş :D totalde listeye girememiş ama :D

25 LEYLA İLE MECNUN - KLIP TRT 1 08:22:56 08:24:24 00:01:28 1,78 25,87

John Ross'a Can Rass diyip durdular yahu...Alt yazıyla bari versinler Dallas'ı.İnsan bi dublaj yaparken isimleri nasıl telafuz etmişler diye bi bakar ya:bağır:

Saat değişmez heralde 2 bölüm şekılde veriliyordu akşam bakmiştim.Zaten hepi topu 1.sezon 10 bölümcük.

Totalde Akasya Durağı, A/B'de Futbol Ateşi maç özetiyle zirvede. Bir Şarkısın Sen yeniden 20.00'a alınınca yükselişe geçmeyi başardı ve 4. oldu. Ancak programın diğer kısımları geride kaldı. Yeni sezon başladıktan sonra bu oranlarını koruması çok zor. Harry Potter yine çok izlenmeyi başardı. Dallas çok kötü gitti. Yeni sezon başlayınca gece yarısına atılır büyük ihtimalle. Gündüz kuşağında yayınlanan dizi tekrarları yine çok iyi oranlar almayı başardı. Stv'deki Tokatçı çok iyi gitmeyi başardı.

Son düzenleme:
Zaten doğrusu da "Coan Ras" şeklinde okunuyor. Orjinalinde de böyledir. Eski Dallas'ta da bu şekildeymiş... Dublaj gayet iyi yapılmış.

Wipe Out tekrarı iyi gitmiş.
Akasya uçmuş. :D

Son düzenleme:
Akasya durağı yine çok iyi gitmiş bşs totalde ortalama olarak düşüşlerde

Eski Dallas'ta "Coan Ras" kimmiş? Benim demek istediğim telefuzu türkçe isim olan "Can"'a çok yakın söylemeleri. 3 kere ekrana kafamı döndum baktim "Can kim laan" diyerekten.Herneyse ben 10 bölüm gunu gunune izlediğim için o seslere aliştiğimdandir belki beğenmedim.TR'de sanki en guzel dizi dublajı Desperate Housewives'tır sanırım ama onuda orjınal dilde izlemedim.Orjınal dilde izlemeye kalktiğimda da zaten hemen sesi TR'ye çeviriyordum.

Babamın söylediğine göre eski Dallas'ta John Ross dahil diğer çocuklar 5 yaşındalarmış. Ve o zamanlarda da dublajda telaffuz böyleymiş. Dizinin orjinalinde de böyle telaffuz ediyorlar zaten. Tabi bir Türk'ün telaffuzuyla bir amerikalının telaffuzu ne kadar kıyaslanabilir...

Dallas çok kötü gitmiş futbol ateşi fb maçının özetiyle 1nci olarak sürpriz yapmış

- - - Ekleme - - -

Dallas çok kötü gitmiş futbol ateşi fb maçının özetiyle 1nci olarak sürpriz yapmış

Akasya Durağı Bitecek diye millet yine izlemeye başlamış süper 1. olmuş tebrikler bence :U