Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akasya Durağı hala izleniyor yahu bravo
Bir de listede bu dikkatimi çekti. AB'de 1 dakikalık yayınla klip listenin en çok share alan yapımı olmuş totalde listeye girememiş ama
25 LEYLA İLE MECNUN - KLIP TRT 1 08:22:56 08:24:24 00:01:28 1,78 25,87
John Ross'a Can Rass diyip durdular yahu...Alt yazıyla bari versinler Dallas'ı.İnsan bi dublaj yaparken isimleri nasıl telafuz etmişler diye bi bakar ya
Saat değişmez heralde 2 bölüm şekılde veriliyordu akşam bakmiştim.Zaten hepi topu 1.sezon 10 bölümcük.
Totalde Akasya Durağı, A/B'de Futbol Ateşi maç özetiyle zirvede. Bir Şarkısın Sen yeniden 20.00'a alınınca yükselişe geçmeyi başardı ve 4. oldu. Ancak programın diğer kısımları geride kaldı. Yeni sezon başladıktan sonra bu oranlarını koruması çok zor. Harry Potter yine çok izlenmeyi başardı. Dallas çok kötü gitti. Yeni sezon başlayınca gece yarısına atılır büyük ihtimalle. Gündüz kuşağında yayınlanan dizi tekrarları yine çok iyi oranlar almayı başardı. Stv'deki Tokatçı çok iyi gitmeyi başardı.
Eski Dallas'ta "Coan Ras" kimmiş? Benim demek istediğim telefuzu türkçe isim olan "Can"'a çok yakın söylemeleri. 3 kere ekrana kafamı döndum baktim "Can kim laan" diyerekten.Herneyse ben 10 bölüm gunu gunune izlediğim için o seslere aliştiğimdandir belki beğenmedim.TR'de sanki en guzel dizi dublajı Desperate Housewives'tır sanırım ama onuda orjınal dilde izlemedim.Orjınal dilde izlemeye kalktiğimda da zaten hemen sesi TR'ye çeviriyordum.
Babamın söylediğine göre eski Dallas'ta John Ross dahil diğer çocuklar 5 yaşındalarmış. Ve o zamanlarda da dublajda telaffuz böyleymiş. Dizinin orjinalinde de böyle telaffuz ediyorlar zaten. Tabi bir Türk'ün telaffuzuyla bir amerikalının telaffuzu ne kadar kıyaslanabilir...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.