xemrexxx Süper Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 193,973 Reaksiyon puanı 160,563 Puanı 1,060 Konum İstanbul 2 Nisan 2013 #21 4. olmuşum skandal
Prncss.. Süper Emekli Katılım 24 Nisan 2007 Mesajlar 10,379 Reaksiyon puanı 337 Puanı 305 2 Nisan 2013 #22 тèмρєяâтυяє' Alıntı: Senin Dilin mi uzamış ne ... Sen gitte bisikleti al çocuk bekliyor Hâla.. Cık cık cık Genişletmek için tıkla ... Çocuk beklesin zaten evine döndü acelesi yok. Dilimde uzamadı uzasa listede yer alırdım ama bak ağzım var dilim yok.
тèмρєяâтυяє' Alıntı: Senin Dilin mi uzamış ne ... Sen gitte bisikleti al çocuk bekliyor Hâla.. Cık cık cık Genişletmek için tıkla ... Çocuk beklesin zaten evine döndü acelesi yok. Dilimde uzamadı uzasa listede yer alırdım ama bak ağzım var dilim yok.
тèмρєяâтυяє Emekli Katılım 25 Şubat 2007 Mesajlar 597 Reaksiyon puanı 19 Puanı 140 Konum FoRZa aNTaLYa 2 Nisan 2013 #23 Prncss..' Alıntı: Çocuk beklesin zaten evine döndü acelesi yok. Dilimde uzamadı uzasa listede yer alırdım ama bak ağzım var dilim yok. Genişletmek için tıkla ... Ağzı var dili yokmuş bak bak bak.. Dışı sizi içi beni yakar...
Prncss..' Alıntı: Çocuk beklesin zaten evine döndü acelesi yok. Dilimde uzamadı uzasa listede yer alırdım ama bak ağzım var dilim yok. Genişletmek için tıkla ... Ağzı var dili yokmuş bak bak bak.. Dışı sizi içi beni yakar...