25 - 31 Ağustos 2014 Haftanın En Çok İzlenen Dizileri!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Tns reyting şirketi tarafından hazırlanan haftanın en çok izlenen dizileri bu hafta da belli oldu ve buna göre totalde en yüksek izlenme payına ulaşan dizi 9,79 reytingle ''Kiraz Mevsimi'' olurken, AB grubunda zirvenin sahibi ise yine 7,57 reyting oranıyla ''Kiraz Mevsimi'' oldu ve yaz ayının son haftasında zirvenin iki grupta hakimi olmayı başardı.

Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler bu hafta yayınlanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı sebebiyle bir hayli düşük reytinglerle hayal kırıklığı yarattılar. Ancak bu hafta ne yapacakları merak konusu.

Güllerin Savaşı, geçen hafta yayınlanan Beşiktaş - Arsenal maçında düşüş yaşamıştı ancak bu hafta geçen hafta kaybettiği oranlarının üstüne kata kata yükseliş yaşadı. AB grubundaki oranları da oldukça iyi.

Güzel Köylü bu hafta oranlarını arttırmayı başaran bir diğer dizi oldu. Geçen hafta ekstra bir rakibi olmamasına rağmen oranları düşen dizi, bu hafta yeni bir rakibin karşısına çıkmasına rağmen oranlarını arttırdı.

Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya başlayan Yılanların Öcü ilk bölümüyle beklentilerin altında kaldı. Totalde idare eden ilk bölüm oranıyla başlasa da AB grubu için aynı şeyin geçerli olmadığı aşikar. Gelecek hafta yayınlanmayacak olan dizinin yeni rakipleri olan Benim Adım Gültepe ve Kara Para Aşk gibi rakipleri gelince ne yapacağı da meçhul.

Kocamın Ailesi hala iyi oranlar almaya devam ediyor ancak totalde yükselişe geçen dizi, AB grubunda bu hafta biraz da olsa düşüş yaşadı. Bu hafta itibariyle yeni bir sezona girdiğimiz şu günlerde Kocamın Ailesi'nin diğer diziler karşısında bu oranlarını koruyup koruyamayacağını göreceğiz.

Zengin Kız Fakir Oğlan eski oranlarını mumla arıyor. Dizi yaz sezonunda ekrana sürüldü ancak iyi mi edildi kötü mü edildi bu hala merak edilen bir soru. Dizinin bu reytinglerle son sezonu olabileceği de bir gerçek gibi.

Kiraz Mevsimi için denecek çok bir söz yok ve çok iyi oranlarla yaz sezonunu kapatıp yeni sezona adım adım geldi. Bu hafta Cuma akşamı iddialı bir rakibi geliyor ki geçen sezonun en çok konuşulan gençlik dizilerinden biri olan Medcezir ile kapışmasına şahit olacağız.

Diğer Yarım iyisiyle kötüsüyle yaz sezonundan kış sezonuna geçti ancak bu oranlarla yeni sezonda rakip dizilerin fazlalaşacağını da düşünürsek barınması oldukça zor olacak.

Anasının Oğlu ise yine vasat oranlarla yayın hayatının sonuna geldi ve erken final yapmasına neden oldu bu durum. Tüm ekibin emeğine sağlık.

Küçük Gelin bu hafta oranlarını yavaş yavaş arttırmaya başladı. Yeni sezonda ne yapar bilinmez ama bu oranlarla kanalında her türlü yayınlanmaya devam edecektir. Ancak ilk aldığı reytingler düşünülünce oldukça başarısız olduğu gerçeği de değişmiyor.

Son olarak ATV ekranlarının yeni dizi Kalp Hırsızı ortalama bir başlangıçla yayın hayatına merhaba dedi. Yeni dizi şuan için iddiası düşük bir günde başladı. Ancak bu hafta O Hayat Benim dizisinin de gelmesiyle dizinin şansı biraz daha düşebilir.

İşte sonuçlar...

TOTAL

1) Kiraz Mevsimi 9,79 / 31,52
2) Güzel Köylü 7,44 / 24,66
3) Kocamın Ailesi 6,62 / 22,31
4) Güllerin Savaşı 5,44 / 18,61
5) Küçük Gelin 4,63 / 15,63
6) Kaçak Gelinler 4,00 / 11,72
7) Yılanların Öcü 3,49 / 12,47
8) Diğer Yarım 3,39 / 10,92
9) Ulan İstanbul 3,21 / 10,27
10) Kalp Hırsızı 3,06 / 11,22
11) Zengin Kız Fakir Oğlan 2,34 / 7,81
12) Anasının Oğlu 1,49 / 6,21

AB

1) Kiraz Mevsimi 7,57 / 26,83
2) Kocamın Ailesi 7,10 / 25,35
3) Güzel Köylü 6,77 / 24,43
4) Güllerin Savaşı 6,00 / 21,08
5) Kaçak Gelinler 3,94 / 11,74
6) Ulan İstanbul 3,42 / 11,41
7) Kalp Hırsızı 2,66 / 9,77
8) Zengin Kız Fakir Oğlan 2,62 / 9,28
9) Yılanların Öcü 2,48 / 10,32
10) Diğer Yarım 2,43 / 8,63
11) Anasının Oğlu 1,70 / 6,77
12) Küçük Gelin 1,54 / 5,08

thumbnail_1402300568.jpg

Starımız 2 dizisi iyi gidiyor.Özellikle Güzel Köylü hakkında 3 4 bölüm sonra düşer ve biter deniyordu ama 11. bölüme geldi:)
Kaçak Gelinler de maça rağmen totalde çok az düştü.
Kiraz Mevsimi harika gidiyor severek izliyorum:)
Küçük Gelin geçen sezona göre çok düşüş yaşadı darısı küçük ağaya:D

Eline sağlık Deniz :)
Güzel Köylü ve Güllerin Savaşı iyi gitmiş Ulan İstanbul bu hafta yükselir

Kiraz Mevsimi'ne büyük tebrikler cidden dizi koptu gitti. Bu hafta Medcezir'i geçebilecek mi bakalım :D

Güzel Köylü süper gidiyor bakalım bu hafta Gültepe ve Kpa'ya karşı ne yapacak :)

Güllerin Savaşı da çok iyi gitmiş gün değiştirecek ama kötü etkilenmez umarım.

Ulan İstanbul bugünkü bölümüyle zirveyi alacaktır. :A

Eline sağlık Deniz. :)

Ulan Istanbul bu hafta oranlarini kuvvetli bi sekilde arttiracagini dusunuyorum. :)
Umarim Guzel Koylu yeni rakipleri karsisinda oranlarini korur.

Ab grubunun kralı ve veziriazam'ıda Fox olmuş.:A Başarılarının devamını dilerim.

Kiraz Mevsimi'ne büyük tebrikler cidden dizi koptu gitti. Bu hafta Medcezir'i geçebilecek mi bakalım :D

Güzel Köylü süper gidiyor bakalım bu hafta Gültepe ve Kpa'ya karşı ne yapacak :)

Güllerin Savaşı da çok iyi gitmiş gün değiştirecek ama kötü etkilenmez umarım.

Ulan İstanbul bugünkü bölümüyle zirveyi alacaktır. :A

Eline sağlık Deniz. :)
Totalde Kaçak Gelinler olur bence.

Güllerin Savaşı dizisi her iki gruptada çok iyi reytingler aldı ilk beşin içinde görmek çok iyi.

FOX'un dizileri A/B grupunda ilk 2'de yer alarak çok başarılı gitmiş.