25 - 30 Ağustos 2015 Arası ABD Reytingleri

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
25 - 30 Ağustos 2015 Arası ABD Reytingleri

ab32a6560f79debffc9072cc376e2cb8-150x150.jpg

25 Ağustos Salı

CBS dizisi Zoo, geçen haftaya göre 0.1'lik bir artış kaydederek 1.1'e yükselmiş. Tyrant (FX) geçen hafta olduğu gibi 0.4’lük bir izlenme oranı tutturmuş.

Kanal
Program
18 – 49 Reyting
Toplam İzleyici

CBS
Zoo
1.1
6.18

FX
Tyrant
0.4
1.23

26 Ağustos Çarşamba

NBC'nin yeni komedisi The Carmichael Show, 1.1 reyting tutturarak ekranlara giriş yapmış. Extant, geçen haftaya göre 0.1'lik bir artış kaydederek 0.8'e yükselmiş.

Kanal
Program
18 – 49 Reyting
Toplam İzleyici

NBC
The Carmichael Show
1.1
4.83

CBS
Extant
0.8
4.90

27 Ağustos Perşembe

Under The Dome, geçen haftaya göre 0.1'lik bir artış kaydederek 0.9'a yükselmiş. Dizi, 2 hafta sonra 3. sezon finali ile ekranlara veda edecek.

Kanal
Program
18 – 49 Reyting
Toplam İzleyici

CBS
Under the Dome
0.9
4.60

CW
Beauty and the Beast
0.2
0.92

28 Ağustos Cuma

Syfy dizileri, geçen haftaki izlenme oranlarını tutturmuş. Bugün kanaldan yapılan açıklamada Killjoys ve Dark Matter için 2. sezon onayını verdiğini duyurdu. Defiance'ın durumu ise şimdilik belli değil.

Kanal
Program
18 – 49 Reyting
Toplam İzleyici

Syfy
Dark Matter
0.3
0.96

Syfy
Defiance
0.2
1.13

Syfy
Killjoys
0.2
0.89

29 Ağustos Cumartesi

Üç yıldır evlerimizin yamyamı olan Hannibal, 0.8 reyting, 2.85 milyon izleyici ortalaması tutturarak mükemmel bir sonla ekranlara veda etti.

Kanal
Program
18 – 49 Reyting
Toplam İzleyici

NBC
Hannibal
0.8
2.85

30 Ağustos Pazar

Fear The Walking Dead, ikinci bölümüyle 4.1 reyting ve 8.1 milyon kişi tarafından izlendi. Geçen haftaki açılış bölümü 10.1 milyon kişi tarafından izlenmişti. Böylece 2 milyon gibi ciddi bir izleyici kaybı yaşamış.

Kanal
Program
18 – 49 Reyting
Toplam İzleyici

AMC
Fear The Walking Dead
4.1
8.1
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ben CBS'nin Extant'ı iptal edeceğini düşünüyorum.
Sonuçta Under The Dome iptal oldu Extant iptal olmazsa Under'e haksızlık olmuş olur o zaman.:D

FTWD için reytingler baya iyi bence ya. :D Sonuçta dizi bir spin-off gayet başarılı bence. :D

Tyrant için durum kritik.

Hannibal'ın sezon içerisindeki ratingleri tam anlamıyla fiyaskoydu, iyi denilebilecek bir oranla yayın hayatını sonlandırmış :)
Tyrant'ın ratinglerini takip ediyordum zaten geçen sezona göre oldukça kötü yeni sezon onayı alabilirse iyi yine ama iptal edilebilme riski var yine oysa ki bu sezon geçen sezona göre daha hareketliydi bu sonuçları beklemiyordum diziden.. :)
Fear the Walking Dead'da biraz düşüş yaşamış umarım toparlar önümüzdeki haftalarda bu dizinin geleceği var çünkü :)

Hannibal'ın sezon içerisindeki ratingleri tam anlamıyla fiyaskoydu finali iyi rating almış yine de :)
Tyrant'ın ratinglerini takip ediyordum zaten geçen sezona göre oldukça kötü yeni sezon onayı alabilirse iyi yine ama iptal edilebilme riski var yine oysa ki bu sezon geçen sezona göre daha hareketliydi bu sonuçları beklemiyordum diziden.. :)
Fear the Walking Dead'da biraz düşüş yaşamış umarım toparlar önümüzdeki haftalarda bu dizinin geleceği var çünkü :)
Kanal, Hannibal'ı çok geç başlattı yoksa bu kadar düşüş yaşamazdı. Malum yaz aylarında izlenme oranları çok düşük.

Tyrant'a gelince, aynı kanalın The Americans dizisinin reytingleri daha düşük olmasına rağmen, eleştirmenlerin çok sevmesi ve aldığı ödüllerle yeni sezon onayı almada sıkıntı yaşamıyor. Tyrant ise ödüllü bir dizi değil, eleştirmenler de sevmiyor. Yani reytinglerle orantılı olduğunu tam söyleyemeyiz.

Under The Dome'un gününü değiştirerek kanal kendisi kaşındı biraz da.