25 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük osmanın tozu dunamı ardındakilere yutturmuş.
biraz daha yükselirse yüksek doz dumanından arkadakiler iflas edicek.

Total de 14 ab'de 13 süper. Düşmesini bekleyenlere inat daha da yükseliyor. Büyük tebrikler..

Kaçak yayından kalkar en kısa zamanda. Fiyasko sonuç almış.

Güldür güldür harika gitmiş, ona da tebrikler.

Recep'i övmeme gerek yok zaten, halen bu oranlar büyük başarı.

Çalıkuşu çok riskli oranlar alıyor, eğer 2-3 hafta daha bu oranlarda giderse bitebilir.

Seksenler kötü yine.

Tabii anlamazsın, eğer dizi star da olsa yine anlamıyorum yazardın ama yazma nedenin şu olurdu ; bu kadar az almamalı, en az 17-18 almalı, şeklinde olurdu.
))))))

Küçük Ağa totalde 14 almış.Dizi çok başarılı gidiyor.Tebrikler
Recep İvedik totalde 2. olmuş ve yine 6+ reyting alarak çok başarılı gitmiş
Güldür Güldür`ün ilk defa A\B olduğunu gördüm.A\B`de 2. totalde 6. olarak çok iyi gitmiş.Tebrikler.
Benim Hala Umudum Var finali A\B`de iyi gitmiş
Çalıkuşu ve Seksenler düşmüş
Büyük Risk A\B`de çok iyi gitmiş.Tebrikler

kaçak 6 yı geçmiş şimdilik iyi ama 6 falan kesmez bizi en az 8 almalı en az bölümü şimdi izlicem

yok böyle dizi hülooğğ bülooğğ halkın dizisi iki grupta da 13 reytingi geçmiş

kaçak 6 yı geçmiş zaar reklam düzeni işine girişti
recep süper gitmiş koçum benim

Küçük Ağa 14 reyting alınca nasıl oluyor kimse anlamıyor.

Sonra da her yerde Kanal D fanları forumu bastı diyorlar. Bilerek yorum yapmadım Küçük Ağa ile ilgili bakalım kim ne yazacak diye.

Eskiden siz çok abartıyorsunuz bize yazacak bir şey kalmadı derlerdi. Şimdi kimse hiçbir şey yazmadı sanki hiçbir şey yokmuş gibi.

Küçük Gelin, Şefkat Tepe, Karagül alsa bu oranları şerbet dökülürdü.

Küçük Ağa bildiğin TOTAL'de en çok izlenen dizi Vadinin oranlarını almış. A/B'de de en çok izlenen dizi olmuş.

Hayır anlamıyorum Kanal D'dek bir dizi nasıl böyle oranlar alır?

°°°mobil mesaj°°°

Hımm.. Böylelikle Küçük Ağa gelmeden önce 7-8 alan ve her hafta övdüğün Kaçak'ın boş dizi olduğunu kabul ediyorsun yani?

nerde en çok izlenen dizi oluyo vadiyi hiç geçemedi
bu hafta da vadi yok haftaya geçecez

nerde en çok izlenen dizi oluyo vadiyi hiç geçemedi
bu hafta da vadi yok haftaya geçecez
Dikkatli okursan TOTAL'den en çok izlenen Vadinin oranlarını aldı yazdım. En çok izlenen dizi yazmadım.
Şansı var orası ayrı çünkü neredeyse 14 almış. Bunu da alan bir tek Vadi var şu an.

A/B'de Muhteşemin yükselişini saymazsak 13 alan tek dizi.

evet dünde dediğim gibi bu reytinglere bişey diyemem ama vadiyi geçemeyecek

evet dünde dediğim gibi bu reytinglere bişey diyemem ama vadiyi geçemeyecek
Ben geçer ve ya geçemez bilemiyorum ama bu sezon Vadiye en çok yaklaşan dizi bu da bir gerçek.

Başka dizi olsa herkes Tebrik ederdi bu oranları aldı diye ama dizi Kanal D'de olunca kimse anlamıyor.

Karagül daha 13 reyting alamadı ama 00.45`e kadar sürüp 12 alınca şerbetler dökülüyor. Aynı şey Küçük Gelin için de geçerliydi.

Aramızda Kalsın bir hafta Vadinin yokluğunda 9 alınca forumda bayram ilan edildi.

Ama Küçük Ağa 14 alınca kabullenilmiyor.

Şimdi sence Kurt Seyit 14 alabilir mi?

Söyle baktım da dünden beri Küçük Ağa'yı bayağı tebrik etmişim.

Gelelim günün yorumuna.

Küçük Ağa her hafta oranlarını arttırıyor. TOTAL'de 4 reyting alan dizi muhtemelen En çok izlenen dizi olacak bu hafta. A/B`de de ilk defa 13 reytingi geçmiş. Hem de kılpayı değil baya baya geçmiş. Helal olsun.

Açıkcası Kurt Seyiti ben de izlemeyi düşünüyorum ama Kurt Seyitin gelipte 13-14 alması çok zor bence.

Güldür Güldür güne damgasını vurmuş. Show Tv'de yeniden canlandı program. Salı gününü çok güzel idare etmiş Tebrikler.

Kaçak Totalde tekrar 6 reytingi geçti tebrikler ama A/B`de 3 reytingle şimdiye kadarki en düşük reytingini almış.

A/B`nin gözdesi Seksenler 4 reytingte kalmış Küçük Ağa etkisiyle.
Zamanında Yalan Dünyayı geçince söylemiştim. Al işte karşısında Karagül gibi bir rakip geldi hemen 4 reytinge düştü Seksenler. Sağlam A/B`si yokmuş.

Recep İvedik yine iyi gitmiş.

Çalıkuşu düşüş yaşamış Küçük Ağa`ya rağmen. Başka dizi bu boşluğu daha iyi değerlendirirdi.

92GENIS AILE (TKR)KANAL D25.02.201405:37:2006:42:370,5427,901,95

Geniş Aile`nin sabah tekrarı çok iyi gitmiş.

Galip de aynı şekil.

55GALIP DERVIS (TKR-GECE)KANAL D25.02.201402:00:0002:16:470,9715,166,39

Hep Küçük Ağa etkileri bunlar.

Neticede ortada bir başarı var.

En azından kötülemek yerine ya da bu başarıyı görmemezlikten gelme yerine ufacık bir "tebrikler" yeter.
😱

Kendime geldim.

Gel dogruya dogru konuasalım kanal d de olmasa bu kadar savunurmuydun

Gel dogruya dogru konuasalım kanal d de olmasa bu kadar savunurmuydun
Ben izlemiyorum bile. İstersen sonuçlar okunduktan sonra ne yorum yapmışım bak. Tek yorum bile yapmadım dizi ile ilgili. Çünkü genellikle arkadaşlar siz çok abartıyorsunuz bu yüzden bize yazmaya bir şey kalmıyor diyorlardı ama şimdi meydanı onlara bıraktım yine fos.

Küçük Ağa kadar reyting alan bir dizi sadece Vadi var o da Totalde. A/B`de Muhteşemin yükselişi dışında öyle reyting alan dizi yok bile.

Bence diğer diziler 10 alınca abartılıyorsa bu dizi de 14 alınca abartılmayı hakediyor.

Neyse kim ne isterse yorum yapsın zaten herşey ortada. Dizi Starda olsaydı gözbebeğiydi şimdi.