25 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük Ağa'm coşmuş maşallah 14 reyting 😎
Kaçak 6 reytingi geçmiş iyi dayanmış o da.

Küçük Ağa çok başarılı. Guldur Guldur oldukça başarılı.

Küçük Ağa çok iyi gitmiş her iki gruptada oranları artmış

Çalıkuşu az düşsede iyi gitmiş
Benim Hala Umudum Var final fena gitmemiş
Kaçak bu hafta oranlarını artırmış
Güldür Güldür de çok iyi gitmiş
Recep İvedik defalarca yayınlanmasına rağmen iyi gitmiş

Kanal D gözümde iyice düştü artık kanalın yüzünü bile görmek istemiyorum galip artık umurumda değil çalıkuşu ise mecbur internetten izlice timur çalıkuşunu keşke başka kanala gönderse
Küçük Ağanın ardından iyi gidiyor diyen arkadaşlara sesleniyorum en azından erken başladığında ab de +5 alıyordu.
Küçük ağa için tek diyebileceğim düşüşü erken olsun o özetinin aldığı oranları yeni bölümü alamasın..
Beni afft yine farkını hissettirmiş.
Güldür güldür çok iyi
Büyük risk ab de mükemmel

- kuçuk aga çoşanze, sina kologlu - milliyeti okumanizi tavsiye derim.
- çalikuşu buyuk maliyeti olan dizilerden bu dizide biter, final yakindir.
- dun gece 40 TVR varmiş, 15 kuçuk aga + 7 recep ivedik + 6-5 kaçak - 4 deniz yildizi + 4 stv dizisinin yani ortalama 36 reyting + diger kanallarda var, kurt seyit ve shura ne kadar izliyici çalar? ilk hafta geçin, 2.hafta onemli.
- kanal D haber ve Fox haber yine kafa kafaya gidiyor, ama bence fatih portakal haberi yorumluyor, tarafsiz mi, siz karar verin ama bana gore onde.
- gunduz kuşaginda 20 share geçilmesi imkansiz(AB), ya AB, AB degil ya da evdeki çalişanlar izliyor.
- gunun surprizi, GULDUR GULDUR.

Son düzenleme:
Küçük Ağa'm düşecek diyenlere inat iki grupta da yükselmeye devam ediyor.
Total 14, ab 13 süper gerçekten büyük tebrikler.

Güldür Güldür çok iyi sonuçlar almış tebrik ederim.

Kaçak totalde iyi bir yükseliş yakalasa da ab'de kötü...

Çalıkuşu iki grupta da ortalama oranlar almış. Pazar 23:15'e doğru yavaş yavaş yürüyor..

Recep yine harika Küçük Ağa olmasa uçardı.

Seksenler düşüşte..

Maç kanalını biraz idare etmiş ama Banker Bilo kötü..

Benim Hala Umudum Var iyi bir veda yapmış denilebilir..

Çalıkuşu çalıların arasına saklanmış.
Yayından kaldırılır.

Bazıları boşlukta yükselmiş kurt seyiti bekliyoruz.

Seviyorum bu programı.
Şuan kadrosu çok iyi çok uyumlular. 😉

Daha dün Güldür Güldür'ü övmüştüm akşamki bölüm coşmuş.

Gerçekten yine komikti Seda Sayan'ın itici programının parodisini yaptılar programın ne kadar rezil olduğunu gösterdiler.
Doğa Rutkay çok iyiydi skeçlerde.

bu ne ya şaka mı ab reytingleri))) yazık @destere nin tek bu sezon tutan dizisi calikusunu reytingi ne öyle))

kaçak için geçen hafta yükselir dedim bir hafta ara veren dizinin düşmesi normaldi. ama tns yi yorumlamak içimden gelmiyor

not :bu arada ShowTv deki ab reyting artışı "Manidar" anlayan anladı))

Guldur guldure bak beee super gıtmıs anlıklarda 7 ratıngı gecmıs
show sbt kanalı olmasa belkı tnsde daha ıyı gıdebilirdi ama bu oranlarda super
dun biraz ızledım seda sayan skecı cok ıyıydı sevket adamım ya
kucuk agayi tebrık ederim ama bu ratınglerın yarısını bıle haketmedigini dusunuyorum bakalım haftaya ne olucak kacak atvyi idare ediyo

Küçük ağa iki grupta da 13'ü geçmiş. Totalde 14 diye biliriz
erler yapım bu işi biliyor kanal d artık diziyi 23:15 kadar uzatmalı

Kaçak totalde 6'yı geçmiş. Ancak yetersiz
absi ise maalesef çok kötü.

Çalıkuşu artık başka gün denenmeli. Pazartesi olabilir iyi de reyting alır. Gerçi dünkü reytingleri de idare eder.

Recep ne kadar yayınlanırsa yayınlansın yine de izleniyor. Totalde 6'yı geçmiş 😱😱

Günün sürprizini ise güldür güldür yapmış
ab de ikinci olmuş 😱

Bhuv final kararının doğru olduğunu göstermiş

Kanal d ve fox haber iyi gitmişler.

Küçük Ağa iki grupta da başarısını sürdürmeye devam etmiş ve zirvenin sahibi olmuş, tebrikler.

Recep İvedik defalarca yayınlanmasına rağmen özellikle total grubunda çok başarılı sonuç elde etmiş.

Günün en büyük sürprizini ise hiç kuşkusuz Güldür Güldür yapmış. Ab grubunda ikinci sırada yer alarak da ayrıca büyük bir başarı performansı göstermiş.

Çalıkuşu düşük gitmiş bu oranlarla devam etmesi pek zor görünüyor.

Benim Hala Umudum Var final bölümüyle de ortalama sonuçlar elde ederek veda etmiş.

Kaçak geçen haftaya göre oranlarını arttırmış ancak eski performansından halâ çok uzak.

Seksenler kanalını idare edecek reytingleri rahatlıkla almış. Ancak yine de eski günlerinden uzak hele ki AB grubunda.

Maç iki grupta da düşük sonuçlar alarak günü tamamlamış.

Ve son olarak Beni Affet yine başarılı bir gün göstererek iki grupta da iyi reytingler almış.

Kucuk Aga super gitmis ucmus resmen. Guldur Guldur ne yapmis oyle 😱 Calikusu dusuk gitmis.. recep gayet iyi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

küçük ağa total 13.96 ab 13.35 almış bu oranları nasıl alıyo anlamıyorum akşam 15dk. falan bende izledim de değil 14 asıl 5-6 alması lazım çok ilginç bakalım haftaya ne olacak
recep ivedik 6.24 alarak yine çok izlenmiş abde 4.89 tebrikler

Zaten senaryo klasik ama her kesimi çeken bir havası var dizinin normal yani sonuçlar.

Küçük Ağa her hafta artıyor, büyük tebrikler..

Benim Hala Umudum Var finaliyle kanalını mutlu etmiş tebrikler.. Star TV'de final yapmalıydı ama..

Kaçak ATV'yi TOTAL'de sevindirmiş, ancak AB'de düşmüş maalesefki..

Güldür Güldür çok iyi gitmiş, büyük tebrikler..