-24 Temmuz 2012 Salı- Günün Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Dizi Adı:
Sudan Bıkmış Balıklar
Bölüm:
3
Kanal: Star TV
Yayın Saati: 20.00

Fragman:

1. Fragman:

2. Fragman:

Özet:

Kerem, Zeynep'i derste zor bir durumdan kurtaracaktır ve ona yardım etmeye de devam edecektir. Zeynep'le beraber İstanbul'a taşınacak olan ailesi zor günler yaşamaya başlayacaktır. Selim, Zeynep'in izini sonunda bulacaktır. Selim, İstanbul'a dönecek ve Tombiks ile Gökçe'nin yardımlarını görecektir. Zeynep, kalbi kırık bir şekilde olduğu için Selim'e inanmayacaktır.

Dizi Adı: Seksenler
Bölüm:
22 (Yeni Sezon)
Kanal:
TRT 1
Yayın Saati: 21.05

Fragman:

Özet:

Ramazan coşkusu yaşanacaktır. Fehmi ve ailesi Ramazan'ın tatlı telaşını yaşamaya başlayacaktır. Ramazan için alış veriş hareketliliği başlayacak ve mahalle esnafının da yüzü gülmeye başlayacaktır. Rukiye, Ramazan'ın heyecanıyla ilk iftarda binbir çeşit yemek yapacaktır. Nazlı bu durumdan çok şikayetçi olacaktır. Ayrıca, ÜSS sonuçları açıklanacaktır ve Nazlı'nın heyecanı giderek artacaktır. Ergun, Ramazan eğlencelerine Nazlı ile gidebilmek için Ahmet'in Gülden'e olan aşkını kendi lehine çevirmeye çalışacaktır. Şahin, Türk adetlerine alışmaya devam edecek ve oruç tutarken ortaya komik görüntülerin çıkmasına yol açacaktır. Ahmet, kendisini şok edecek bir telefon alacaktır.

Dizi Adı: Farklı Boyut
Bölüm:
39 (Sezon Finali)
Kanal:
Samanyolu TV
Yayın Saati: 22.00

Fragman:

Özet:

Oktay, gizlice karısının evine girecek ve Betül'le karşılaşacaktır. Davut, bu davranışından dolayı Oktay'a kırılacaktır. Derya, Melek'le evliliği aceleye getirecek, sinsi bir plan yapacaktır. Hançer, Melek'i kliniğe almaya gidecek ancak onun kaçtığını öğrenecektir. Melike, korkunç bir plan yapacaktır ve bunun için de Hançer'le buluşacaktır. Oktay, hançer'i kurtarmakla görevlendirilecektir. Hançer, Oktay'a bu yardım isteğine karşılık ihanet edecektir.

Dizi Adı: Araf Zamanı
Bölüm:
26
Kanal:
Fox TV
Yayın Saati: 22.30

Fragman:

Özet:

Veysel Nazlı'nın, Gülşen ve Ahu'nun hastaneden kaçmalarına yardımcı olduğunu anlayınca çok öfkelenir. Serkan karısını korumaya çalışır. Nazlı Veysel Altay'a karşı açtığı davada şahitlik yapacak kimseyi bulamaz. Gülşen, Hakan'dan yardım ister. Onların Hakan'ın evinde olduğunu öğrenen Veysel eve baskın düzenler. Gülşen ve Ahu Ali'nin yardımıyla kaçmayı başarır. Gülşen Pakize ile iletişime geçerek İlayda'yı yanına getirmesini ister ancak Pakize çocuğu malikaneden kaçırırken Vildan'a yakalanır. Ali ve Meliha Sare'yi istemeye giderler, yüzük takılır. Ali artık sözlüdür. Öte yandan Nazlı ve Serkan evliliği, Serkan'ın ailesi yüzünden çatırdamaya başlar. Ali'nin Veysel'in saç örneğiyle yaptırdığı DNA testinin sonucu ise hayatında yeni bir yol açacaktır.

Dizi Adı: Küçük Hesaplar
Bölüm:
5
Kanal:
Star TV
Yayın Saati: 23.00

Fragman:

Özet:

Harika, yaptığı yemeklerin Memduh tarafından beğenilmediğini düşünmeye başlayacaktır. Bunun için de ünlü gurme Murat Kabak'la, bir araya gelecek olan Harika, Aslı'nın kafesinde günün menüsünü beraber hazırlayacaktır. Harika ve Aslı, menüye tatlı olarak Hacı Titrettin profiterolü hazırlayıp koyacaklardır. Fakat işi daha da zorlaştıracaklardır.

Özel İnceleme

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
muhteşem olmuş Arslan bey aline sağlık aga bugün;
Fox;
19.20 Kamuflaj - Yeni Bölüm

Star;
21.00 Sudan Bıkmış Balıklar - Yeni Bölüm

Çok güzel olmuş :) Seksenler - TRT 1

Küçük Hesaplar özetini okurken sıkıldım izlerken düşünemiyorum :d

Evet. :D Araf Zamanı'nı bir türlü sevemedim. :D

Bence Araf Zamanı dizisi gayet iyi ve ben beğeniyorum. Süresi kısa olsa daha iyi olurdu ama bence iyi yani. Olaylar birbirine girdi, bu bölümde yavaş yavaş düğümler çözülmeye başlayacak. Saruhan Hünel çok iyi bir performans sergiliyor. Araf Zamanı dizisini belki Seksenler dizisinden sonra izlerim. :)

Bence Araf Zamanı dizisi gayet iyi ve ben beğeniyorum. Süresi kısa olsa daha iyi olurdu ama bence iyi yani. Olaylar birbirine girdi, bu bölümde yavaş yavaş düğümler çözülmeye başlayacak. Belki Seksenler dizisinden sonra izlerim. :)
Ali ve Nazlı sevgili olsa reytingler tavan yapar

Ali ile Nazlı yeniden sevgili olsa reytingler tavan yapar.

Ali ile Nazlı eskiden sevgiliydiler ve hatta evleniyorlardı ama evlenemediler. Şimdilik sevgili olma gibi bir durumları yok. Belki ilerleyen bölümlerde çok zor olsada böyle birşey olabilir. :)

Gülşen ne alemde ? Kocası affetti mi onu ? :)

Gülşen'i affetmedi Veysel Altay ve öyle böyle Gülşen'i ayrı bir eve taşıdılar. Gülşen havuzda intihar etti ama Nazlı sayesinde kurtuldu. Gülşen hastaneye götürüldü ve kurtuldu daha sonra oradan Nazlı sayesinde kaçtı. :)