24 Temmuz 2011 Pazar Reyting Sonuçları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,730
Puanı
1,060
Program sıralamaları da belli oldu.

Kehanet her iki grupta da zirvede.
Bkm Mutfak Kehanet'i takip etmiş.
Sihirli Annem totalde iyi A/B de vasat.
Süper Kulüp iyi gitmiş.
Çek Bakalım'ın ilk bölümü kötü gitmiş. 2. bölümü A/B de 5. olarak iyi gitmiş. 3. bölümü ise orta derecede gitmiş.
Üsküdar'a Giderken çok gerilerde kalmış.

Moderatörün son düzenlenenleri:
"Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas"ın tekrarını izledim. Dizi güzel ama aşırı uzun. Bir komedi dizisi o kadar uzun olmamalı.

"Sihirli Annem" iyi sonuçlar alamıyor. Yeni sezonda uzun süre devam edebileceğini sanmıyorum...

"Çek Bakalım"a da biraz baktım ve beğenmedim. Sonuçları şaşırtmadı beni...

SBT reytingleri ve benim yorumum eklenmistir..

Üsküdar'a Giderken'in büyük bölümünü de izledim. Yine epey iyiydi. Engin Günaydın'a bir kez daha hayran oldum

arkadaşlar sizce sihirli annemin reytingleri nasıl acaba?

Yazın tv seyretmeyi bıRaktım arık
umarın kışında bakmam 1-2 dizi dışında

''Sihirli Annem'' bence gelecek sezonda ite kaka götürür işini. Sonraki sezon tekrar final yapması muhtemel.

''Akasya Durağı''nın yapılanma çabaları tekrarlarına da yaramış herhâlde. Yazın kaymağından yararlansa da...

SHOW TV son zamanlarda gösterdiği filmlerle iyi reytingler alıyor. Fakat üstünden 4-5 sezon geçmiş dizileri oynatması gayet abez.

Dün gece izlediğim, ''Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas'' iyi, fakat fazlasıyla uzun. Komedi dizileri hem bu kadar uzun sürmemeli, hem de en fazla 3 dakikada bir insanı güldürmeli. ''Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas'' buna dikkat etmiyor pek.

''Üsküdar'a Giderken''e de azıcık baktım. Pek parlak bir gelecek vaad etmiyor artık. Bu sezon sallantı yaşadı, depremi eylül, ekim aylarında, kışın da can kaybı...

Show TV verdiği filmler ile iyi reytingler almaya başladı ve bence artık biraz daha fazla Film'e yönelebilirler.