Aga sizinde Survivor gelince düşmüşEşkiya kader kıymet bilmiyor mute [emoji2] resmen dağıtmışız ortalığı haftaya daha da artarız.
20 yıl boyunca yöneticilik yaptığın kanala ihanet edersen böyle olursun işte.
Düşmüş ama bence survivor bizden o kadar izleyici çekmemiştir bu aralar bize olumsuz yansıdı gibi. Haftaya da böyle olursa dediğin doğru olabilir.Aga sizinde Survivor gelince düşmüş
Siz değilde en çok Anne etkilenmiş 5 reyting düşmek nedirDüşmüş ama bence survivor bizden o kadar izleyici çekmemiştir bu aralar bize olumsuz yansıdı gibi. Haftaya da böyle olursa dediğin doğru olabilir.
3 haftalık aranın ardından dönüş yapan EDHO'yu geçememişsiniz, eski gücünde değil Survivor burdan bile anlaşılıyor.
Düşüşe bak bunlarla kendini avutma normalde 11 alan dizi 8e 7ye düşmüş Anne ise daha feci 5 reyting birden düşmek ne demek3 haftalık aranın ardından dönüş yapan EDHO'yu geçememişsiniz, eski gücünde değil Survivor burdan bile anlaşılıyor.
EDHO aranın verdiği olumsuz neticeden dolayı kayıp yaşamış, Anne de senaryosu sağlam olsa 5 reyting düşer miydi? Boşluktan yararlanmış Survivor işte ama ona rağmen zirveyi alamamış. Yorumumu yineliyorum Survivor'un hafta içi zirveyi almasının imkanı yok.Düşüşe bak bunlarla kendini avutma normalde 11 alan dizi 8e 7ye düşmüş Anne ise daha feci 5 reyting birden düşmek ne demekBirde 5 alırsanız şaşırmayın diyordun
Haftaya net sonuçları görürüzEDHO aranın verdiği olumsuz neticeden dolayı kayıp yaşamış, Anne de senaryosu sağlam olsa 5 reyting düşer miydi? Boşluktan yararlanmış Survivor işte ama ona rağmen zirveyi alamamış. Yorumumu yineliyorum Survivor'un hafta içi zirveyi almasının imkanı yok.
Yok la doğru benim de teyzem sıkı Anne izleyicisiydi Survivor için bıraktı. .ss O da gün falan yapıyor tam tarif ettiğin biri.survivorla anne nin kitlesi aynı mı şimdi 😱 altın günlerinde teyzeler anne yerine survivor mı konuşacak gel de inan buna @mrt-06 bile inanmaz
edho meryoşumla iyi kurtarmış annenin durumuna bakıncagerçi kayıp olmuş ama zaten @Çiğdem- dün hiç yorum yapmadı kesin meme var diye survivor izledi çiğdem kitlesi.ss
anneyi genç kızlar izliyordur zaten ayoll çoğu survivora geçmeside normal anne biter yaakındasurvivorla anne nin kitlesi aynı mı şimdi 😱 altın günlerinde teyzeler anne yerine survivor mı konuşacak gel de inan buna @mrt-06 bile inanmaz
edho meryoşumla iyi kurtarmış annenin durumuna bakıncagerçi kayıp olmuş ama zaten @Çiğdem- dün hiç yorum yapmadı kesin meme var diye survivor izledi çiğdem kitlesi.ss
Hani EDHO fark atacaktı Çiğdem hanım anca Diriliş fark atabiliranneyi genç kızlar izliyordur zaten ayoll çoğu survivora geçmeside normal anne biter yaakında
bu mesaja 😱 nu demek isterdim ama seçenekler arasında yoktu 😱Yok la doğru benim de teyzem sıkı Anne izleyicisiydi Survivor için bıraktı. .ss O da gün falan yapıyor tam tarif ettiğin biri.
menapozlu vahide teyzem orta yaşlı teyzeler arasında bir ekol bir kere yalan atma çikinella.ssanneyi genç kızlar izliyordur zaten ayoll çoğu survivora geçmeside normal anne biter yaakında
dizi 1 aydır yoktu beee normaal düşük başlmsı haftaya 10 lu normal reytinglere döner ayoll hızır kaçırıldıHani EDHO fark atacaktı Çiğdem hanım anca Diriliş fark atabilir
Diriliş karşısına gelsin de 10 reyting fark atalımdizi 1 aydır yoktu beee normaal düşük başlmsı haftaya 10 lu normal reytinglere döner ayoll hızır kaçırıldı@xemrexxx
Ertuğrulu izlyeceksin değilmi öyle olursaDiriliş karşısına gelsin de 10 reyting fark atalım
Satarsam Kocabaş muamelesi görecem sıkıştırılacam o yüzden tabiki izlicemErtuğrulu izlyeceksin değilmi öyle olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?