24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yav arkadaş anlatamıyorum galiba polat dizide konuşuyo diyorum ve son 2 bölümde necati kendisi oynuyo ondan önce dublörü oynuyodu

polat oldugunu nerden bılıyon ? ki maskeyi hiç cıkarmadı seslendirende baska
zaten

Tamam takas Polat o tamam.

Dublör işini nasıl iyi yapıyorsa herkes Polat zannediyor adamı.

son 2 bölüm necati oynuyo ondan önce dublörü oynuyodu
işini tabi ki iyi yapacak polatın dublörü sonuçta

- - - Ekleme - - -

polat oldugunu nerden bılıyon ? ki maskeyi hiç cıkarmadı seslendirende baska
zaten
aga nasıl nerden biliyon oha
adam dizide konuşuyo sadece yüzü yandığından göstermiyolar

Artik 5 bolumdurki dizide Maskeli olayi donuyor. 3 bolum dubloru oynadi. 2 bolumdur Neçati kendisi oynuyor. O Elifin ruyasindaki sahneyide daha yeni çekdiler.

Artik 5 bolumdurki dizide Maskeli olayi donuyor. 3 bolum dubloru oynadi. 2 bolumdur Neçati kendisi oynuyor. O Elifin ruyasindaki sahneyide daha yeni çekdiler.

aynen öyle rüya sahnesi balayıdan sonra çekildi necati sakal bırakmış maskeli nasıl olsa
maskeyi çıkraınca keser ya da kesmiştir çoktan

dublörü babek hasanzade miydi neydi çok tecrübeli bi isim ezelde de rol almış kv sinema filmlerinde ve platın tehlikeli sahnelerinde sürekli oynayan biri iskender dönemindeki patlama sahnesinde falan o varmış

Duzgun konus! En azimdan metrobus pankartlari cizgisinde degiliz

Gayet düzgün yazdim. Yanlis bir kelime göremedim.
Sakin bana metrobüslere binmiyoruz deme de.. Nerede cok insan varsa pankart oraya konur. Baska nereye koyacaksin reklami?

Sonuclar ortada. Kimse övünmesin dizisi ile. 20 Dakika'ya laf atarken herkes önce dönüp kendine baksin.

aga ben onu yakup a söyledin he yanlış anlama sonuçlar ortada derken özetin intikamı geçmesini kastettim

Kurtlar Vadisi Pusu düşüş yaşamasına rağmen her iki grupta da açık ara zirvede yer almayı başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde 2., A/B'de 3. sırada yer alarak başarılı oranlar almayı başardı. Ancak yarışma ilk defa A/B'de 6 reytingin altına düştü.

İntikam özellikle A/B'de sert bir düşüş yaşayarak zirveden epey uzaklaştı. Dizinin artık zirvede olması çok çok zor.

Uzun aranın ardından ekranlara yeniden dönen Umutsuz Ev Kadınları totalde kötü gitmesine rağmen A/B'de fena gitmedi ve 7. sırada yer aldı.

Güven Bana kötü oranlar aldı ve gerilerde kaldı.

Günlük diziler yine iyi izlenmeyi başardılar.

20 dk'ya bakip sonra intikama baktigimda inan vahimin vahimi de varmis diyorum o zaman

Aynen. Vahim'in vahimi varmis. Sizin 3 Bölüm sonraki düsüs, 20 dakika'nin 4 Bölüm sonraki düsüsünü gecmis. Sonuclara bakabilirsin.

polatın yüz yanma sorunu dışında madde bagımlısı olmus o ne olcak ??

Aynen. Vahim'in vahimi varmis. Sizin 3 Bölüm sonraki düsüs, 20 dakika'nin 4 Bölüm sonraki düsüsünü gecmis. Sonuclara bakabilirsin.

Ama birisi dusuk yerden iyicene dusuyor birisi yuksek yerdem dusuyor.. Yani sizde degisen hicbirsey yok hep ayni yerde sayiyorsunuz

Ben metrobusle fakulteye hiden birisiyim ve hicbir sekilde de gocunmuyorum bundan.. Ama metrobus oankartlarinda genelde 3. Sinif markalar oldugu icin...

Kardesim bu arz talep meselesi. Yapimci nerede cok kisiye ulasirim derse oraya koyar pankartini. Simdi Pankarti gidip yogun olmayan, insanin gecmedigi köseye asarsa ne reklami yapacak?

Biraz mantikli düsünün ve ona göre laf atin bari. Metrobüs duraginda kac bin kisi geciyor.

baş kısmı tekrar izledim elif süper çocuk ya yok böyle tatlılık