24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben gelecek hafta görecegim bu saatlerde reyting yorumlarini Allah izin verirse..
Bakalim oranlariniz nasil olacak.

polat maskeyi cıkarmasın iyi b öyle gizemli maskeli

ahahahahaha

Bahane aramayin aramayin. O kadar tanitim, tekrar yapildi. 1 Hafta ara nerede yapildi? Birand vefat edince yayinlanmadi o kadar. Ayni hafta sonu cumartesi pazar aksami tekrar yayinlanmadi mi?

Birakin bu bahaneleri ya, güldürmeyin adami.

ne bahanesi? Bunu herkez bilir amw bi sen bilmiyosun heralde.. Her yalim aradan sonra duser. Bu arada intikam reklam yapti ama kendi kanalinda yapti.. 20dk gibi metrobus durak pankartlari ve kral tv de reklamlari donmuyodu

son bölüme bakalım özet önde

- - - Ekleme - - -

ne gizemi aga polat olduğunu herkes biliyo tipini göremiyoz ama
[/SIZE]
Hep sonlara baktığımız için 2005`in reytinglerini gösteriyorsun hep.

Bence Polat gelmesin. Polat olmadığı için zaten yüksek reytinglerde. Bakın Polatın yüzü göründü diyorsunuz, o yüzden düşmüş besbelli.[/B][/COLOR][/FONT]

birazda vadinin dususunu goster..

Dublörü Polat zannedenlere selam olsun.

Bu devirde başrol oyuncusuna milyonlar ödeyip, yüzü kapalı oynatanlar var bravo.

Berenciler artık bunca zamandan sonra kabul etsin ki, İntikam ne Totalde ne AB'de Vadiyi geçemiyor. Geçemeyecek de.

Evet Polat yüzüne düştü reytingler herkes Polat olduğunu biliyor ama yüzünü göremiyor sıkıldı millet.

dizide bilinmiyo aga onu dedim

aga nasıl bilinmiyo polat konuşuyo ya yüzünü göstermedi daha
halk necati şaşmaz ı çok seviyo açık ara en sevilen oyuncu adam gibi adam olduğu için de seviliyo bi de müthiş oyunculuğu daha ne olsun halka yakın bi isim halktan biri

Neyse fazla soze gerek yok. Vadinin reytingleri her şeyi bizim yerimize soyluyor:biggrin:
Ben en iyi o efsanevi 179çu bolumu bir daha seyr edeyim

Dublörü Polat zannedenlere selam olsun.

Bu devirde başrol oyuncusuna milyonlar ödeyip, yüzü kapalı oynatanlar var bravo.

işe biz buna kalite diyoruz kalite olsun diye milyon dolarla da ödenir 😉
senaryo gereği öyle evlicilik oynanmıyo orda pat diye açılamazdı yüzü ayrıca son 2 bölüm necati kendisi oynuyo sen izlemediğin halde bizden iyi mi bilcen Allah Allah

neyse aga sen bnm dedıgımı anlamadın

polatın her turlü gideri var

Cok erkenmi , 4 hafra once ilk bolumden ozet gecer diyodun simsi cok erken oldu diyosun.. Birisinde karar kil. Hem onu hem onu soyleme

Takas şaka mı yapıyorsun yahu? Polatın kendi sesi değil o. Polat kendi sesiyle oynamıyo dizide.

O zaman Doktorlardaki Kutsi de o sesle konuşuyor, Huzur Sokağındaki Kutsi de. Polat mı var bunların içinde. Polatı seslendiren adamı hiç görnedin mi yahu? Hala Polat konuşuyo diyo.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ahahah
aga sonuç değişemez ama

Tamam takas Polat o tamam.

Dublör işini nasıl iyi yapıyorsa herkes Polat zannediyor adamı.