24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takas hmmm...ok.

Dehşetül vahşet bölümle rekor geldi.

- - - Ekleme - - -

Dönem olarak baktığımız zaman bu sezon öyle.

Geçen sezon 8 reytinge sevinenler de Vadicilerdi.
Beren ve ya başka diziler o kanalda 8 bile alamazdi.

8 reytinge ne zaman sevinmişiz her zaman şike dedim ben ve sonunda da kanıtlandı perşembe günü hiçbir dizi vadiyle yarışamaz perşembe 10 yıldır vadinin sadece maçlar kapışır o da maçlarla kitlesi bire bir ondan

ben ne dedim vadi 16 alsın kendimi atarım dedim
takas hacı 15 alamamıs ama bereni epey geçmiş

vadi tnt gibi bi kanalda 14 almış dizi tntde 14 ü bırak 7 yi geçecek dizi yok türkiye de tnt nedir yav

- - - Ekleme - - -

ben ne dedim vadi 16 alsın kendimi atarım dedim
takas hacı 15 alamamıs ama bereni epey geçmiş

aga bunu beklemiyoduk ya şok etkisi oldu ama özetin bereni geçmesi bu üzüntüyü azalttı
aksiyon yoktu bi de polat artık gözükmeli sonra 17 üstü alırız zaten

vadi tnt gibi bi kanalda 14 almış dizi tntde 14 ü bırak 7 yi geçecek dizi yok türkiye de tnt nedir yav

Biz mi yolladık TNT`ye. Azıcık parayı görünce kendisi geçti. Yıldız Masalıyla aynı kanalda yayınlanıyodu yav.

Takas hmmm...ok.

Dehşetül vahşet bölümle rekor geldi.

- - - Ekleme - - -

Dönem olarak baktığımız zaman bu sezon öyle.

Geçen sezon 8 reytinge sevinenler de Vadicilerdi.
Beren ve ya başka diziler o kanalda 8 bile alamazdi.

dünkü bölümde en büyük tebrik GÖKHAN KIRDAR a müzikleriyle diziyi sırtladı resmen ofisteki cendere harikaydı ya coşturdu resmen hiç beklemiyodum
:U:U

beren olmasa intikam 7 yi göremez ya bü günde...
özeti geçmiş vadinin intikamı

Biz mi yolladık TNT`ye. Azıcık parayı görünce kendisi geçti. Yıldız Masalıyla aynı kanalda yayınlanıyodu yav.

hahaha
yıldız masalı ne alaka kanal d de yıllarca akasya durağıyla birçok dizi yayınladı yıldız masalı akasya durağından çok daha kaliteliydi

İntikam için tehlike çanları çalamaz. Çünkü, İntikam en az 6 reyting alabilir. Gelecek hafta artış yaşayacak buna adım gibi eminim. Takas da kayıt altına alabilir mesajı.

yapımcının paraya ihtiyacı yok zaten bahadır özdener anlatacaklarımız bittiğinde vadi biter dedi
vadi tek bölümden 67.5 milyon dolar gelir elde etmiş dizi 2005 de sorun yok
para da bizde reytingde bizde şan da bizde şöhrette bizde o kadar
çakırın bi sözüne benzetmeye çalıştım

Huyumuz kurusun Tubacılara benzemişiz.

Ben hiç bir zaman uçmadım salının çok zor bir gün olduğunu oranların bölündüğünü hep dile getirmişimdir cuma olsaydı oranlar çok daha fazla yüksek gelebilir di
Ayrıca İntikam'a o kadar fazla reklam yapıldı o kadar fazla abartıldı Beren reyting makinesidir şöyledir böyledir denildi kadro ortada buna rağmen sonuç büyük hayal kırıklığı İntikam için 20 Dakika karmaşık konusu ve tek star oyuncu ile gitmesine rağmen çok daha iyi gidiyor bence

initkam artsa nolur 6 dan 7 ye çıkar vadi özette 7 den 8 e çıkar değişen bizşey olmaz

Bazilari kendi sevdigi oyuncunun dizisine ilk yorum atmasi beklenirken, persembeye gelmisler.. Onlari sali sayfasina bekliyoruz

- - - Ekleme - - -

1 hafta aranin arfindan olur boyle dususler haftaya ozetide gecer ab'de 10'u da gecer..

20 Dakika'da Tehlike Canlari Basligina beklerim seni. Sali Sali'da kaldi. Öyle uzaktan laf göndermekle olmuyor bu isler.

İntikamın konusu da oldukça karmaşık.

İyi gittiği de söylenemez. 9 share alan bir dizi tutmuş bir dizi değildir.

Beren reyting makinesi olmasaydı ilk bölümden 11 reytingle A/B`yi almazdı.

Neyse, herkesin sevdiği kendine.

Ama İntikamın düşmesini daha fazla beklemeyin. Çünkü, imkansız.

intikam reyting kötü değil 7 reyting daha ne bu reytingle hiç bişey olmaz gün de değişmez daha yenşi dizi

reyting makinası dediğin 15 alır 6 almaz baktılar dizi güzel değil her bölüm düşüyo daha da çok düşecek

İntikam aslında kötü gitmiyo fazla abartıldı . Beklenti çok yüksekti AGB'de belki bu sonuçları almazdı ..