24 Mart 2015 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1427298730.jpg

Amerika'da Salı'nın reytingleri belli oldu.

Yaz saatine geçişin ardından reytinglerin hızla düşüşü devam etti ve yayınlanan hemen tüm diziler bugüne kadarki en düşük reytinglerini alıp kötü gittiler.

The Voice zirvedeki yerini korumasına rağmen 0.5 reyting birden kaybederek 3 reytingin altında kaldı.

NBC'nin yeni komedi kuşağı Undateable / One Big Happy ikinci haftasında ciddi düşüş yaşasa da durum şimdilik çok kötü değil. Fakat özellikle One Big Happy'nin iptal olacağını öngörmek hiç de zor değil.

Fox'ta The Mindy Project 0.8 reytinge kadar düşerek en düşük rakamlarına ulaştı.

ABC dizilerinden Fresh off the Boat 1.4 reytinge kadar geriledi. Dizinin durumu hala kötü değil ama biraz daha düşerse çok iyi bir başlangıç yapmasına rağmen dizi tehlike hattına girecek.

Marvel imzalı Agents of S.H.I.E.L.D. 1.5 reytinge gerileyerek en düşük rakamlarına ulaştı. Aynı şekilde Forever da 0.9 reytinge geriledi.

CW dizileri de günü mutlu geçmedi. The Flash 1.1 reytinge gerileyerek en düşük reytinglerini alırken geçen hafta iyi başlayan yeni dizi iZombie de 0.7 reytinge geriledi.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMNBCThe Voice (8-9PM)2.7911.2
CBSNCIS2.2716.01
ABCFresh off the Boat1.454.95
FOXHell's Kitchen1.343.7
CWThe Flash1.143.21
8:30PMABCRepeat After Me133.55
9:00PMCBSNCIS: New Orleans1.9614.25
NBCUndateable1.555.24
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.1.554.2
FOXNew Girl - Tekrar0.751.67
CWiZombie0.722.06
9:30PMNBCOne Big Happy1.243.95
FOXThe Mindy Project0.832.05
10:00PMCBSPerson Of Interest1.559.19
NBCThe Night Shift134.14
ABCForever0.934.41

forever harikalar yaratmış tebrik ediyoruz yapımda ve yayında emeği olanları kutluyoruz muhteşem bir sonuç

izombie batmış da i neyin nesi zombie nin başındaki i harfi hakemlere söylenen küfürü çağrıştırıyor umarım öyle bir açılımı yoktur :))

The Flash
iZombie
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
Forever

Yükselmeleri dileğiyle. 😎

İZombie'yi izlerim belki bugün ama diğerleri için haftayı bulabilir. :(

Mümkünse olmayayım. :D Çünkü sabah açıp hangi diziler çıkmış diye bakmak istemiyorum.

Geçen bunalıma girdim, 5 günde The Americans'ın 3 sezonunu götürdüm, durum vahim. Güncel bölümlere oda eklendi. :A
Aslında ben kablolu dizileri izlediğim için hemen hepsi Pazar veya Pazartesi yayınlanıyor o nedenle her gün her gün problem olmuyor. Senin sıkıntı seninkiler 20 küsür bölümlük yıl geneline yayılıyorlar. Benimkilerin neredeyse hepsi 10-12 bölümlük biri bitiyor, öbürü başlıyor. :D

Aslında ben kablolu dizileri izlediğim için hemen hepsi Pazar veya Pazartesi yayınlanıyor o nedenle her gün her gün problem olmuyor. Senin sıkıntı seninkiler 20 küsür bölümlük yıl geneline yayılıyorlar. Benimkilerin neredeyse hepsi 10-12 bölümlük biri bitiyor, öbürü başlıyor. :D
Öyle bir belada var, hangi bölümde kaldım şaşırıyorum çoğu kez. :D

İnternetten izlemekten nefret eden ben, ttnet'in de etkisiyle dizi indirmeden izler oldum, bazen can çekişip tamam ya 480p olsun diyip günü bitiyorum. :D

bu arada kablolu reytinglerinde pll uzun bir aradan sonra ilk sırada :Ç) 0.9 dan 1.3 e yükselmiş dmek ki dizi iyi olunca yaz saatini bırak atom bombası bile etkilemiyor :) @Çiğdem- @cookies sizin flash parlağına naik yapmış hannoş, spoş emily aria ve alison :D @destere @MelankoliK
jhgjghjj.png

bu arada kablolu reytinglerinde pll uzun bir aradan sonra ilk sırada :Ç) 0.9 dan 1.3 e yükselmiş dmek ki dizi iyi olunca yaz saatini bırak atom bombası bile etkilemiyor :) @Çiğdem- @cookies sizin flash parlağına naik yapmış hannoş, spoş emily aria ve alison :D @destere @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 44074
pll hakediyor yüksek reytingleri ama sezon finaliydi sezon finalinde yükselmesi normal bence hakettiğinden az bile almış hatta :)
@OzaN ın bam bam teory sinide sollamış :))