Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
ben de onu ima etmeye çalıştım... çünkü önceki gün sbt'ye bakınca şefkat tepenin en az 1 reyting artması gerekiyordu. ama dün reytinglere bakınca 1 reyting azaldığını gördüm. sonra küçük gelin de iki hafta önceye göre 1,5 reyting düştü.güneşi beklerken'in bu haftaki keskin düşüşü de ilginç olmuş.smanyolu ve samanyolu haber son zamanlarda reytingi çok gündeme getiriyorlardı. bakın işte şu kadar reytingimiz var. bu kadar halkı etkileyebiliriz seçimde mesajı veriyorlardı. galiba hükümet de ayarı verdi.
ben de onu ima etmeye çalıştım... çünkü önceki gün sbt'ye bakınca şefkat tepenin en az 1 reyting artması gerekiyordu. ama dün reytinglere bakınca 1 reyting azaldığını gördüm. sonra küçük gelin de iki hafta önceye göre 1,5 reyting düştü.
güneşi beklerken'in bu haftaki keskin düşüşü de ilginç olmuş.
smanyolu ve samanyolu haber son zamanlarda reytingi çok gündeme getiriyorlardı. bakın işte şu kadar reytingimiz var. bu kadar halkı etkileyebiliriz seçimde mesajı veriyorlardı. galiba hükümet de ayarı verdi.