Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Dün yazacaktım küçük gelin düşecek diye tns samanyoluna ayar vermiş hafiften ama ilginçlikler yine devam ediyor samanyolundaki gece yayınlanan davetsiz misafir Tatar ramazani geçmiş))) sanırım bazı küçük gelin izleyenlerin televizyonu açık kalmış)))Acunun artması 3adamim skeclerini yayınladı ondan yoksa yine düşük alacaktı cumartesi gibigüneşi Gördüm de komik şeyler oluyor çete lideri geldi tifil boyuyla genç bir çocuk ))) sanırım dizinin senaristler kafasını bir yere çarptı))
Dün yazacaktım küçük gelin düşecek diye tns samanyoluna ayar vermiş hafiften ama ilginçlikler yine devam ediyor samanyolundaki gece yayınlanan davetsiz misafir Tatar ramazani geçmiş))) sanırım bazı küçük gelin izleyenlerin televizyonu açık kalmış)))
Acunun artması 3adamim skeclerini yayınladı ondan yoksa yine düşük alacaktı cumartesi gibi
güneşi Gördüm de komik şeyler oluyor çete lideri geldi tifil boyuyla genç bir çocuk ))) sanırım dizinin senaristler kafasını bir yere çarptı))