Niye kötü mü ?Evim sensin evim sensin dedikleri bumuydu ya
Valla 15 dk izledim bi halt anlamadimAbu Küçük Gelin yine uçmuş.
Niye kötü mü ?
Ancak ordan Eski toprak olanlar anlar bide Aşiret olanlar yani put pereslikteki ve feodaliteki gibi kavim kavimler anlar ancak bir şekildeValla 15 dk izledim bi halt anlamadim
Kavimler demişklen kavimler göçü hakkında ne dusunuyosun reisAncak ordan Eski toprak olanlar anlar bide Aşiret olanlar yani put pereslikteki ve feodaliteki gibi kavim kavimler anlar ancak bir şekilde
kavimler göçü iyidi ordaki Türk devletlerin 16 sınında yıkılmasının sebebi din 17 si şimdiki yaşadığımız Türkiye cumhuriyeti devleti dini yaygınlaştırmaya çalışıyor şimdiki hükümet din yayılırsa yabancıları kolay kıştırtırlar hatta diğer müslüman devletlerini bile Halifeliği TÜRKLER geri almak istiyo bile denilebilir yani 17 Türk devleti bu hükümet olduğu sürece tehlikedeKavimler demişklen kavimler göçü hakkında ne dusunuyosun reis
Aslinda bizimkiler onlari tekde indirirdi ama cok kalabalik geldiler cakallarkavimler göçü iyidi ordaki Türk devletlerin 16 sınında yıkılmasının sebebi din 17 si şimdiki yaşadığımız Türkiye cumhuriyeti devleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?