24 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şefkat tepeye bakın rekorları alt üst ediyo

sbt cumartesi pazar stv ye çalışır ama yarın tns de alacağı oran 5 i geçmez bu 5 te totalde..... ab de kayıplarda..

STV 45 dakika kadar reklam almayarak reklamsızlar alemine hızlı bir giriş yapmıştır, vatana-millete hayırlı olsun.

Yarışmalar reklam almazsa ben de almam dedi herhalde.

hayatımda ilk defa STVde tek türkiyeden sonra bu kadar bi dizide heyecanlandım
HELAL OLSUN :U

- - - Ekleme - - -

STV 45 dakika kadar reklam almayarak reklamsızlar alemine hızlı bir giriş yapmıştır, vatana-millete hayırlı olsun.

izliyormusun çok heyecanlıydı değilmi?

reklam almasada bu oranlar şişirilmiş oranlar yarın totalde alacağı taş çatlasa 5 tir
)

- - - Ekleme - - -

ŞEFKAT TEPE REKLAM BİTTİ

Sefkat Tepe 8 reyting almis..

Aun reklama girdi, bu demek oluyor ki 90 dakika reklam yok...

Şefkat Tepe son haftalarda çok heyecanlı ama nedense yeni bölümü izlerken özet izliyorum sanıyorum, aniden o sahneden o sahneye atlıyor, geçişler çok zayıf. Bazen haber vermeden 1 gün ileri gidiveriyor, nerede olduğumu şaşırıyorum...

- - - Ekleme - - -

Bir takım zorunluluklardan dolayı izledim...

son dizisindede öyleydi??

ama orda yıllar arası geçiş vardı sahneler arası yine iyi sayılır ..

Dest kaliteli bir yapım olmayınca tvde mecbur maça kaldık melo penartı kurtardı muslera kırmızı yiyince helal olsun.

bbeb gibi kalitesiz şeyler yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi..

- - - Ekleme - - -

neyi ben düşünüyorum
)

Suan ekrandan cok kalite akmiyorki bbebden arayalim ayrica kanimca eglenceliki millet izliyor yetenekten sıkılanlar vardir bu yil bunu iyi degerlendirdi kanal d hem yilbasinda zirvede bbeb olacak cunku beyaz showda yilbasi ozel programinda unlulerin olacagini soylemidtiler kesin safiye faik olur
gerci daha erken tahmin etmek diger yapimlara bakmak gerek ...