24 Haziran 2011 Beyaz Show Konukları - Sezon Finali

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” bu akşam muhteşem bir sezon finali bölümü ile yeni yayın dönemine kadar ekrana veda ediyor.
Sezonun son bölümünün konukları; Kenan Doğulu ve Demet Evgar.
Hareketli şarkıları, farklı tarzı ve sahne performansıyla pop müziğin güçlü isimlerinden Kenan Doğulu, bu gece hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.
Başarılı oyuncu Demet Evgar da keyifli sohbetleriyle “Beyaz Show”a bu gece renk ve neşe katacak.
Sohbeti, eğlencesi, esprisi, Ayşe Egesoy’la “Damar Damar Üstüne”nin sezonun en iyilerinin kıyasıya yarıştığı Best Of serisinin ses getirecek final bölümü ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu gece de şahane! Sakın kaçırmayın!

Sezon finali için daha çok konuk gelebilirdi. Izlersem Kenan Doğulu için izlerim ama hiç sanmıyorum.

Adminim bende tam kanal d'nin sitesine bakıyodum ama geç kaldım yine hızlı davrandın..Konuklara gelince sezon finali için daha reytingli kişileri çağırabilirlerdi...İzlemicem bu hafta...

Kenan Doğulu çok sevdiğim bir şarkıcı ama tek başına yetersiz bence. 2-3 konuk daha çağırabilirlerdi :) Yine de izlerim büyük ihtimal Kenan Doğulu için. Belki sürpriz olarak Sibel Can da gelir :)

Konuk sayısı az ve Demet Evgar' ı çok sevdiğim söylenemez. İzlemeyi düşünmüyorum :) Aynı saatte Hülya Avşar' da 3T var, bakalım neler yapacak programda. Ordan oraya atlar şimdi :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy