iki grupda birinci..md..bir grupda bzç ..1...bzc yı tebrik ederim.Bir Zamanlar Çukurova
Ab düşmüş geçen haftaya göre ama Total iyi yükselmiş. Total'de zirve devam etmiş
https://twitter.com/x/status/1309394520505757702
@Yiğitt @serhatt
iki grupda birinci..md..bir grupda bzç ..1...bzc yı tebrik ederim.Bir Zamanlar Çukurova
Ab düşmüş geçen haftaya göre ama Total iyi yükselmiş. Total'de zirve devam etmiş
https://twitter.com/x/status/1309394520505757702
@Yiğitt @serhatt
Maç olmasına rağmen fazla etkilenme olmamış dizilerde.iki grupda birinci..md..bir grupda bzç ..1...bzc yı tebrik ederim.
demekkı diziler daha çook seviliyor..md bzc merak ediliyorMaç olmasına rağmen fazla etkilenme olmamış dizilerde.
Ben Pazartesi Ab grubunu, Perşembe Totali önemserim@Gerekli24
Online değildin az önce 😱 neyseki daha el atmamıştım editlemeye ama yapacaktım birazdanSonuçlar konuya eklendi.
@Aserat @alperuz @Özgür @The_Erinch @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @Tolstoyevski @xBUGRAx @anniegrant @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hachiko @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @MayısKralı @Felon @emrecnn @hayret bi şey @doan56 @Alos ve diğerleri...
Bu hafta izlediğim dizilerden Hekimoğlu hariç hepsi yordu. Çok sevdiğim Yasak Elma dizisi bile😏Perşembe dizilerine seyirci geri dönmüyor, toplam 30 reyting alan iki iş toplam 15 reytinge düştü.
Dönmesin de zaten bu bir tepki olsun, dün akşam MD beni çok yordu ve baydı, BZÇ zaten ondan beter ağır ağır.
Gerçi 150 dk çekmek buna neden oluyor ne yapalım...
Bu tepki de sektörün 150 dk dayatmasına gelsin seyirciden...
Total 27 GERCEGIN PESINDE STAR TV 1,23 7,96
35 ZAHIDE YETIS'LE GELIN GORUN KANAL D 1,05 6,48
Tebrikler Serap Paköz ve Zahide...
iste ben sırf saatleri yuzunden seyretmıyom..onun için eski dizileri tercih ediyorum..akasya durağı ve çocujlar duymasın hiçde insanı sıkmıyor ve 1 kere reklamn giriyor.trt perihan ablaya bakıyom..eskiden karagule bakardım çalışmadan önce..çalıştıktan sonbra bakamdım...çünkü saati uzun.Bu hafta izlediğim dizilerden Hekimoğlu hariç hepsi yordu. Çok sevdiğim Yasak Elma dizisi bile😏
Pandemiden dolayı dizilerin sürelerini kısaltsalar keşke. Yarıya bölsünler. Hem stok olur hem de seyirci bıkmadan izler. Ben merakımdan devam ediyorum bazı dizilere yoksa bırakma aşamasına çok gelmekteyim. 1 oturuşta izlemiyorum ama.
eskiden show tv zahide yetış 60 lardaydı..yarışma yaptı 30 lara yukseldi.Perşembe dizilerine seyirci geri dönmüyor, toplam 30 reyting alan iki iş toplam 15 reytinge düştü.
Dönmesin de zaten bu bir tepki olsun, dün akşam MD beni çok yordu ve baydı, BZÇ zaten ondan beter ağır ağır.
Gerçi 150 dk çekmek buna neden oluyor ne yapalım...
Bu tepki de sektörün 150 dk dayatmasına gelsin seyirciden...
AB
10 MASUMLAR APARTMANI (TKR) TRT1 2,50 6,58
Total 27 GERCEGIN PESINDE STAR TV 1,23 7,96
35 ZAHIDE YETIS'LE GELIN GORUN KANAL D 1,05 6,48
Tebrikler Serap Paköz ve Zahide...
Hekimoğlu süre düşse çok daha müthiş olur. House 45 dakika çünkü.Bu hafta izlediğim dizilerden Hekimoğlu hariç hepsi yordu. Çok sevdiğim Yasak Elma dizisi bile😏
Pandemiden dolayı dizilerin sürelerini kısaltsalar keşke. Yarıya bölsünler. Hem stok olur hem de seyirci bıkmadan izler. Ben merakımdan devam ediyorum bazı dizilere yoksa bırakma aşamasına çok gelmekteyim. 1 oturuşta izlemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?