Benim Adım Gültepe, Bana Artık Hicran de dizileri bitmiştir.. kanalın yeni dizileri başlamasıyla bunlardan final haberi gelir..
Tapatalk 2
Tapatalk 2
yayinlanmadı ysk sonuçlarını erken yayınladıgı için onun yerine ÇATALHOYUK belgeselini verdiStar dün gece ana haber yayınlamadı mı?
Güzel Köylü'ye tebrikler dizi totalde özetiyle birlikte ilk 2'yi kapatmış diğer gruplarda da durumu iyi.Yalnız dizinin senaryosu yakında tükenecek gibi duruyor bu yüzden düşüş gösterebilir reytingler. Gerçi Bünyamin varken dizinin sırtı yere gelmez adam komedi ya.
Benim Adım Gültepe'ye pt-2 yolu göründü. Bu hafta son şansıydı ama değerlendiremedi maalesef dizi.2-3 hafta sonra Şeref Meselesi gelecektir Çarşamba gününe. Ondan sonra da Gültepe yayınlanır.
Kara Para Aşk ab ve abc1'de iyi gidiyor ama ikinci sezonunda diziden beklentiler daha büyüktü tabii.
Yılanların Öcü totalde iyi diğer gruplarda vasat.
Zengin Kız Fakir Oğlan gün değişikliğine rağmen iyi gidiyor cidden.
Kadim Dostum gidici gibi üzüldüm FOX'un için @sokak sanati
Günahkar Çarşamba'ya gelir herhalde artık.Aksine ben sevinmiştim. Öyle bir şaheser Fox'a yakışmıyor.Şaka gibi resmen. Ağır dramlar gelsin Fox'a.
Günahkar Çarşamba'ya gelir herhalde artık.
Ben Günahkar'ın tutacağını düşünmüyorum umarım yanılmam.Pazartesi daha yoğun Çarşamba'ya göre. Bencede Çarşamba olur ama Emanet Pazartesi olsaydı Günahkar Salı olsaydı baştan böyle hata yapılmasaydı daha güzel olurdu.
Başka diziside yok Fox'un başlayacak. Güllerin Savaşı yada Hicran gelsede bir günü daha doldursak.
Kanal D'yi takan kim. Med mi yapıyordu GülleriN Savaşını.Ben Günahkar'ın tutacağını düşünmüyorum umarım yanılmam.
Kanal D en büyük rakibine dizi vermez herhalde.
Vermeyiz Güllerin Savaşı'nı gayet iyi gidiyor dizim.Kanal D'yi takan kim. Med mi yapıyordu GülleriN Savaşını.Med ile arası iyi zaten Fox'un. Gelir bize hayat bulur. Süreç'de Hicran'ı yollası yeridir.
Ayrıca Vadi'yi Atv'den nasıl aldı Kanal D. Hiç Atv'ye söz düştü mü.
Vermeyiz Güllerin Savaşı'nı gayet iyi gidiyor dizim.
Kanal D parayı bastı aldı FOX da yapsın bakalım hadi.
Hicran'ı alabiliyorsa alsın FOX harcanmasın dizi neyse bakalım bu hafta yükseliş olur umarım.Devamında yazdıklarımda var.
Kanal D zaten iyi gideni bozuyor belirteyim.Fox'da Kanal D israf edeceği için alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?