24 Eylül 2014 Çarşamba ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1411660380.jpg

Amerika'da geçtiğimiz akşam Çarşamba'nın reyting yarışı da başladı.

CBS'te Survivor sezona başlarken, ABC'nin komedi kuşağı da sezonu açtı.

Günün en çok izlenen yapımı uzun süredir Çarşamba akşamlarında egemenliğini sürdüren sevilen komedi dizisi Modern Family oldu. İlk beş sezonuyla en iyi komedi dalında Emmy kazanıp bu alanda rekora imza atan dizi, altıncı sezonuna da yüksek reytinglerle başladı.

ABC'yi asıl sevindiren ise yeni dizi Black-ish'in performansı oldu. Dizi, aldığı 3.3 reytingle mükemmel bir başlangıç yaparak sezonun şu ana kadar en yüksek reytinglerle başlayan yeni dizisi oldu. Eleştirmenlerin de takdirini toplayan dizinin başarısı ABC için önemli. Öyle ki yıllardır Modern Family'den sonra dizi tutturmaya çalışan kanal, bu kuşakta çok başarısız oluyordu...

ABC'nin Modern Family öncesindeki yenilenen aile komedisi kuşağı da oldukça iyi iş çıkardı. The Middle sezonu 2.2 reytingle açarken geçen sezonun beğeni toplayan yeni komedilerinden olan The Goldbergs yeni kuşağındaki ilk yayınında 2.4 reyting almayı başardı. Böylece geçen sezon, sezon finalinde 1.5 reyting alan dizi büyük bir ilerleme göstermiş oldu.

CBS'te Survivor'un sezon açılışı 2.7 reyting alırken, Big Brother'ın sezon finali ise 2.6 reyting aldı. Big Brother'ın iki sezon için daha yenilendiğini de buradan duyuralım.

NBC'de ilk bölümünün aldığı yüksek reytinglerle yüzleri güldüren The Mysteries of Laura, bu kez kanalını üzdü. Dizi ikinci bölümüyle 2.0'dan 1.5'e düştü. Bu düşüşün sürmesi dizi için tehlike çanlarının çalması demek.

Neredeyse her gün söylediğimiz gibi bir kez daha günün kaybedeni Fox oldu. Sezona çok kötü başlayan kanalın aslında sosyal medyada çok sevilen ve şimdiden bir hayran kazanan dizisi Red Band Society ikinci bölümüyle 1.3'ten 1.1'e düştü. Görünen o ki dizinin reytinglerle başı dertte olacak.

İşte dünün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam İzleyici
8:00PMCBSSurvivor (8-9:30)2.799.75
ABCThe Middle2.287.59
NBCThe Mysteries of Laura1.5510.01
FOXHell's Kitchen1.353.68
CWPenn & Teller: Fool Us0.521.51
8:30PMABCThe Goldbergs2.467.31
9:00PMABCModern Family3.91211.38
NBCLaw And Order: SVU2.2610.07
FOXRed Band Society1.133.43
CWPenn & Teller: Fool Us -R0.411.4
9:30PMABCblack-ish3.31011.04
CBSBig Brother (9:30-11PM)2.686.92

Son düzenleme:
Listedeki dizilerin yine hiçbirini bilmiyorum. :D

Gerçek manada konuyu takip etmek için as dizilerimin başlamasını bekliyorum artık son haftalar. :Z

@OzaN Black-ish'i izledinmi? You're the Worst'dan sonra komedi boşluğunu bu diziyle doldurabilirmiyiz? :)

@OzaN Black-ish'i izledinmi? You're the Worst'dan sonra komedi boşluğunu bu diziyle doldurabilirmiyiz? :)
Yok izlemedim, altyazı bekliyorum. İngilizce altyazısı bile yok piyasada ama oldukça umutluyum reytingleri de süper geldi. İnşallah altyazı sıkıntısı olmaz Türkçeye çevirecek birileri vardır. :)

8 ekimde arrow başlıyor ozaman çarşamba reytingleri daha çok önem kazanıcak benim için🙂

Ek Bilgi: Black-ish'in sezon açılışı Mart ayında yine ABC'de yayınlanan Resurrection'ın açılışından bu yana en yüksek reytingli dizi açılışıymış. :)

Ek Bilgi: Black-ish'in sezon açılışı Mart ayında yine ABC'de yayınlanan Resurrection'ın açılışından bu yana en yüksek reytingli dizi açılışıymış. :)
Yarın, How to Get Away with Murder geçecek inşallah :A
Bu arada cidden Red Band Society nasıl düşmüş ya iptali yakındır. Bayağı da hoş diziydi.
Black-ish mükemmel açılış yapmış gerçekten.

Yine sevinebileceğim bişey yok:( Arrow artık başla :X

Bu arada @OzaN RBS için umutsuzca yorum yapmişssin ama 2 milyon altı bile izlense Fox onu devam ettirir Glee gibi :X Gerçi o bi yukseldi bi düştü bu zamana kadar geldi :X

konusu ne bu black ish umarım bana uygundur 🙂🙂
Komedi sana uymaz heralde:X

Bu arada cidden Red Band Society nasıl düşmüş ya iptali yakındır. Bayağı da hoş diziydi.
How to Get Away with Murder bir Pretty Little Liars vakası :A

Bu arada @OzaN RBS için umutsuzca yorum yapmişssin ama 2 milyon altı bile izlense Fox onu devam ettirir Glee gibi :X Gerçi o bi yukseldi bi düştü bu zamana kadar geldi :X

Komedi sana uymaz heralde:X

How to Get Away with Murder bir Pretty Little Liars vakası :A
Çok daha kaliteli olacak izle. Oyunculuklar 5-6 gömlek üstün olacak en azından :A

konusu ne bu black ish umarım bana uygundur 🙂🙂
Sana uygun gözükmüyor, aile komedisi ama dene istersen belki de seversin. :D

Geçmese de yaklaşsın, o dizinin başarılı olmasını ben de istiyorum. :)

Red Band Society ilk bölümler itibariyle candır, devam ettiği sürece izleriz. :)

Fox zaten bir şeyleri mecburen devam ettirecek. Her günü, tüm yapımları çok kötü. :D Bari Gracepoint tutsun da onun desteğiyle diğer dizileri de destekler. :)

O değil de ben cidden Foxçu olacağım gibi reytingleri kötü olsa da tüm yapımları izlenebilir. :D

Brooklyn Nine-Nine, Red Band Society şu an favori dizilerimden. Gotham ilk bölümüyle çok iyiydi. New Girl, The Mindy Project şu an izlemesem de izlenebilecek, sempatiyle baktığım diziler. Yeni dizilerden Gracepoint umut verici, asıl beklediğim ise Wayward Pines :)

Red Band Society eğer Altın Küre'den destek alırsa süper olur, dizi için tek kurtuluş o gibi. Glee de ödüllerden beslenmiş ilk zamanlarda. B99 zaten öyle geçen seneden. :)

Sana uygun gözükmüyor, aile komedisi ama dene istersen belki de seversin. :D

Geçmese de yaklaşsın, o dizinin başarılı olmasını ben de istiyorum. :)

Red Band Society ilk bölümler itibariyle candır, devam ettiği sürece izleriz. :)

Fox zaten bir şeyleri mecburen devam ettirecek. Her günü, tüm yapımları çok kötü. :D Bari Gracepoint tutsun da onun desteğiyle diğer dizileri de destekler. :)

O değil de ben cidden Foxçu olacağım gibi reytingleri kötü olsa da tüm yapımları izlenebilir. :D

Brooklyn Nine-Nine, Red Band Society şu an favori dizilerimden. Gotham ilk bölümüyle çok iyiydi. New Girl, The Mindy Project şu an izlemesem de izlenebilecek, sempatiyle baktığım diziler. Yeni dizilerden Gracepoint umut verici, asıl beklediğim ise Wayward Pines :)

Red Band Society eğer Altın Küre'den destek alırsa süper olur, dizi için tek kurtuluş o gibi. Glee de ödüllerden beslenmiş ilk zamanlarda. B99 zaten öyle geçen seneden. :)
Gracepoint'e Anna Gun yüzünden biraz soğuk yaklaşiyorum ama W.P'yi ben de bekliyordum sanırım(b) Bir de şu Glee tarzı zencilerden oluşan müzikli dizi vardi:X Fox'un dizileri bence bu sene illa ödüllere oynar :X

Gracepoint'e Anna Gun yüzünden biraz soğuk yaklaşiyorum ama W.P'yi ben de bekliyordum sanırım(b) Bir de şu Glee tarzı zencilerden oluşan müzikli dizi vardi:X Fox'un dizileri bence bu sene illa ödüllere oynar :X
Bak o diziyi unuttum ben o da mı Fox'taydı? :D Fox, Fox, Fox izliyoruz. :D

Gracepoint'e sıcak yaklaşmamın sebebi Anna Gunn. Kadın çok iyi oyuncu, yanındaki arkadaş da yetenekliymiş herhalde Doctor Who'cular seviyor. :)

Aslında onun orijinalini izlemek lazım önce, senin var mı niyetin varsa etkinlik tarzı bir şey yapalım 8 bölüm ve 40-50 dakika civarı. :)

Bak o diziyi unuttum ben o da mı Fox'taydı? :D Fox, Fox, Fox izliyoruz. :D

Gracepoint'e sıcak yaklaşmamın sebebi Anna Gunn. Kadın çok iyi oyuncu, yanındaki arkadaş da yetenekliymiş herhalde Doctor Who'cular seviyor. :)

Aslında onun orijinalini izlemek lazım önce, senin var mı niyetin varsa etkinlik tarzı bir şey yapalım 8 bölüm ve 40-50 dakika civarı. :)
Bilmem o dizinin orjinali oldugunu şimdi öğrendim yada unutmuştum :X İzlersem Fox'ta Anna Gun'a katlanmak zorunda kalırım sanki bu sefer sonucu bildiğim için dizi ben de heycan yaratmaz :X

Bilmem o dizinin orjinali oldugunu şimdi öğrendim yada unutmuştum :X İzlersem Fox'ta Anna Gun'a katlanmak zorunda kalırım sanki bu sefer sonucu bildiğim için dizi ben de heycan yaratmaz :X
O konuda ben de ortadayım izlesem mi izlemesem mi diye. :) Broadchurch orijinali, baya adı geçen bir diziydi, ikinci sezonu da çıkacak. :)

Güncelleme sonrası izlediğim her şeyin reytingi yükseldi. :Z

Modern Family 0.2 arttı. The Goldbergs ve Red Band Society 0.1 arttı. :)

@OzaN tabloda anlamsız br şey buldum.(b) ABC 9:30'un iki sonucundada listede nasl oldu bu.(b)

9:30PMABCThe Goldbergs2.467.31

@OzaN tabloda anlamsız br şey buldum.(b) ABC 9:30'un iki sonucundada listede nasl oldu bu.(b)

9:30PMABCThe Goldbergs2.467.31
Goldbergs 8.30 olacaktı yanlış yazılmış. :)