24 Eylül 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 18.2%
  • Seni Bana Yazmışlar (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 3 27.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 36.4%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 18.2%
  • Şefkat Tepe (Fox)

Oy: 1 9.1%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?

Bu hafta zirvenin sahibi hangisi oldu ? Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Lale Devri mi ? İffet mi ? Bizim Yenge mi ? Yahşi Cazibe mi ?

Bu zorlu yarışta hangi diziler öne çıktı ? Hangileri geride kaldı ?

Sonuçlar belli oldu.

İkinci bölümüyle ekranlara gelen İffet, ilk bölümüyle yapamadığı reyting patlamasını ikinci bölümüyle yaptı. Dizi, geçen haftaya göre reytingini önemli oranda arttırdı. Totalde zirvede yer alırken A/B'de ikinci oldu.

Reytinglerde üstlerde gözükmek için ikiye bölünen Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin özellikle 1 saatlik son bölümü çok iyi gitti ve A/B'de zirvede yer aldı.

İlk bölümleriyle müthiş bir başlangıç yapan Bizim Yenge'nin reytinleri çok çabuk düştü. Dizi, geçen haftaya göre yine önemli oranda reyting kaybetti. Bu düşüşü durduramazlarsa dizinin sonu kötü olabilir!

Lale Devri, reytinglerinde önemli bir değişiklik yaşamadı. Dizi, günü üçüncü tamamlayarak kanalını sevindirdi.

Yahşi Cazibe, yarışta yine gerilerde kaldı. A/B'de yine iyi gitse de totalde 12. olup ve 8 share'de kalarak en düşük oranlarını aldı.

Şefkat Tepe başarısını sürdürse de eski performansından epey uzakta.

Şanslı Masa ise eski günlerini mumla arıyor. Program 4 shareye kadar düştü. Program, yakında yayından kaldırılırsa kimse şaşırmasın!

Son düzenleme:
Büyük ihtimal ile, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' 1. olacaktır.

Tahminlerim:

TOTAL
1. Iffet
2. Yetenek Sizsiniz Türkiye
3. Lale Devri
4. Bizim Yenge
5. Yahsi Cazibe
6. Yetenek Sizsiniz Türkiye (Basliyor)
7. Seni Bana Yazmislar
8. Sansli Masa
9. Sefkat Tepe

A/B
1. Yetenek Sizsiniz Türkiye
2. Iffet
3. Bizim Yenge
4. Lale Devri
5. Yahsi Cazibe
6. Yetenek Sizsiniz Türkiye (Basliyor)
7. Seni Bana Yazmislar
8. Sansli Masa
9. Sefkat Tepe

Tebrikler bazı yerlerde farklılıklar olsa da başarılı bir tahmin

iffet süper gitmis.. umarim herzaman bu sekilde devam eder reytingleri

İffet 2.bölümüyle totalde zirveye yerleşti abde ise 2.oldu
Yetenek Sizsiniz Türkiyenin kısa kısmı abde zirvede
Lale Devri ne düşmüş nede yükselmiş
Bizim Yenge giderek düşüyor
Yahşi Cazibe totalde 8 shareye kadar düştü abde ise daha iyi
Şefkat Tepe kanalının yüzünü güldürüyodur
Şanslı Masanın devri artık bitti

Seni Bana Yazmislar'in tekrar bölümü varmis. Ben tahminimi yeni bölüm var diye yaptim Seni Bana Yazmislar'in..

Yorumum:

İffet beklenen bi şekilde tecavüz bölümüyle 1.sırayı almış totalde
A/B de ise 2. ler

Yetenek Sizsiniz geçen sezon hiç kaptırmıyorlardı 1.liği ama bu sezon daha iddialı diziler var işleri zor....
Lale devri süper gidiyor dizi bu sezona kötü başladı ama çabuk toparlanıp 3.sırada kendine yer buldu.
Bizim yenge dediğim gibi git gide kan kaybediyor ve bu da devam edecektir komediler tutmuyor pek ülkemizde ne kadar iyi kadroda olsa...
Yahşi Cazibe geçen sezon yine ilk 5 lere girse bile bu sezon ilk 10 da bile yoklar maalesef dizi iyice düştü..

İffet'in saat 20.15'te aldığı 20,50 share'yi; Acun Yetenek Sizsiniz Türkiye ile 22.32'de 20,70 olarak alıyor. İffet, hem konusuyla da, reytingleri ile de dikkat çeken bir dizi olacak bu sezon.
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin uzun olan kısmının reytingi kaç ise gerçek olan odur. A/B grubundaki birinciliğin haklı birincilik olduğunu düşünmüyorum. Acun, programın ilgi çeken kısmını en sona atıyor ve izleyiciyi AZ SONRA diyerek 1 saat bekletiyor. Yetenek Sizsiniz ilk sezonlarında 13 reytingleri görüyorken şu anda 6'larda kıvranmakta. Eğri oturup doğru konuşmakta fayda var.
Yahşi Cazibe, dizinin en büyük fanlarından birisiydim. Tamamen bitti dizi benim için. Ne komedi, ne dram ne başka bir şey. Hiç birisini tam olarak alamıyorum. Tövbeler Tövbesi'ne yaptığının aynısı Yahşi Cazibe'ye de yapacaktır ATV.
Her zaman dediğim gibi Bizim Yenge Çarşamba'da kalmalıydı. Star'a transfer edilen Akasya Durağı'da Cumartesi'leri bu kadar reyting alabiliyordu.
Lale Devri, her zaman ki gibi gayet iyi sonuçlar alıyor. Yani FOX ve rakiplerinin fazlalığına göre iyi sonuçlar.
Şefkat Tepe'de geçen sezondan uzakta, Samanyolu ortalamasının üzerinde bir seyirle yayın hayatına devam ediyor.
Şanslı Masa, stoklanan bölümleri yayınlıyor olmalı Kanal D. Çünkü bu reyting ve shareler tahammül edilecek düzeyde değil.
Dün Akşam izlediklerim:
-İffet(1 saat)
-Yetenek Sizsiniz Türkiye(son 1 saatlik kısmını)
-Yahşi Cazibe(Evdekiler hala izliyor. 30 dakika kadar ona baktım.)

Son düzenleme:
Yahşi Cazibe ilk 10'da bile yok sebebi Gani Müjde dünkü diyalog bu şekilde;

Erdo:Göbekli Kemal türküsü söyledii geldi cafeye

Kemal: Ne var tip gibi bir şey söyledi

Erdo: Ne kızıyorsun sanki ben seni kovdum dedi

Kemal: Sen nereden biliyorsun

Erdo: Senaryoyu okudum

Bu gibi konuşmalar geçenlerde Hayat Bilgisinde o adam'a dedi uzun konuşmalar biz onu çektik bu rollerde oynuyoruz gibi bir şeyler söyledi.Bunlar kalite düşüren unsurlar Gani Müjde titizlik göstermiyor konusunun dışına çıktılar yazık ettiler diziye

İffet bu hafta tecavüz sahnesinden zirvede yer aldı

Yetenek Sizsiniz Türkiye geçen senelerden uzak

Bizim Yenge olmadı yazın tutan bir dizi 9 reytingi gören dizide her komedi gibi düştü

Lale Devri Show Tv'de tutmuyan dizi kanal Fox'da gayret iyi reytinglerle yola devam ediyor

İzlediklerim;
- Hakan Bey

Hakan Bey;
Konuklar; Seray Sever, Aysun Kayacı ve Bedük...

Yarım saat civarı bir süre izledim ve bence yine güzel bir program oldu.

yahşi cazibeye yzaı oluyor......iffeti izledim ve gayet başrılıydıacun yine iyi gitmişşanslı masa berbat......hakan bey kötübizi yenge 7-8 reyting alırken düşüşe geçeceğini ben söylemiştim konu yokkk....lale devrini beğenmiyorum aa başarılı......şefkat tepe stv yi idare etmiş.....

Cumartesi gününde değişiklik var. 'İffet' günü Total'de 1. sırada tamamlamış. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'den sıkılmış millet ve işte bu yüzden düşüşe geçmiş.

size bir şey söyleyim yahşi cazibe reyting bakımından yeni geniş aile komedi dizilerinin kaçınılmaz gerçeği

hey gidi günler hey yahşi cazibenin rakiplerini ezdiği bölümler nerde kaldı bizim millet izlesin dramı izlesin tecavüzü sonra gençlikten adam akıllı birşey olmalarını beklesin zaten bu sezon patlama yapacak bir komedi dizisi çıkmadı

Komedi dizisi için umutlar Yalan Dünya'ya kaldı. Diğer komedi dizileri kötü gidiyor özellikle reyting anlamında...

Bundan sonra Cumartesi aksamlarinin galibi Iffet olacak gibi gözüküyor, Halk artik Yetenek Sizsiniz Türkiye den bikti galiba cünkü hep ayni seyler cikiyor ( Dans, Sarki, Sihirbaz,...) Pazar günü yüksek reyting almasinin en büyük sebebide rakibinin olmamasi, Yahshi Cazibe icin tehlike canlasri caliyor, Lale Devri Fox Tv de basarisini sürdürüyor, Bizim Yenge artik AB dede düsüse gecmis cünkü Senaryo yok, Sefkat Tepe de bir düsüs var ama aldigi reyting STV ye yetecek seviyede.