24 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları

Bence boşuna yorum yazıyorsun ona forumdan eskiden neden kovulduğu da bilinen bir gerçek zaten insanları kışkırtmayı kendine meslek edinmiş biriydi o zamanlarda yani değişmeyen tek şey Lordlynin trollüğü

Kim bu ya yazsana özelden. Dostunu yakın düşmanını daha yakın hesabı.

İticilikte @xemrexxx ı bile geçti.

O kadar yıldır forumda olup hiçbir sempati kazanamayan bir üye işte öyle önemli bir isim değil
Banlanasica 100 küsür mesajımı olmamisliyo. Ya diyorum ki kara listeye al ama o zaman da arkamdan yazar diye. Neyse Banlanasica artık umrumda değil. İnşallah öyledir.

Banlanasica 100 küsür mesajımı olmamisliyo. Ya diyorum ki kara listeye al ama o zaman da arkamdan yazar diye. Neyse Banlanasica artık umrumda değil. İnşallah öyledir.
Geçen benim 111 tane mesajıma olmamış atmış
Hayır zaten normal biri olsa bunu yapmaz
o yüzden takmamak lazım

+1
Tam ben yazacaktım aynı şeyleri

Geçen benim 111 tane mesajıma olmamış atmış
Hayır zaten normal biri olsa bunu yapmaz
o yüzden takmamak lazım
Dedim işte boş. Yani hayat kısa niye uğraşıyor 111 mesajı olmamislamasi için anlamadım. Neyse. Anneannem in bir lafı var Balikesir bandırma ile başlayan da banlanirim falan söyleyemem. :Â Merak edersen nette var.

pll de kadın dizisi @mrt-06
daha doğrusu ecünnü dizileri diyorum ben butür dizilere yanı kadın dizilerinin bile 1 üstü demek oluyor daha beteri
Sen erkek dizilerini izliyorsun işte oğlanlara bakıyorsun biz de güzel güzel kadınları kızları izliyoruz ne var bunda

UTC benim tam düşündüğüm gibi gelmiş totalde biraz düşük alır ab abc1 de yüksek alır diye düşünüyordum öylede olmuş ilk bölüme göre iyi başladı Kadını tebrik ederim onuda çok beğenmiştim zaten

Sen erkek dizilerini izliyorsun işte oğlanlara bakıyorsun biz de güzel güzel kadınları kızları izliyoruz ne var bunda
eşkiyam tek erkek dizisi ve aynı gün içinde tam iki tane kadın dizisi var

kadın ve cinayetler birbirini yer reytinglerini düşürüp durucaklar mesala anne gibi sadece kadın yada sadece cinayetler olsaydı eşkiyaya sorun yaşatırdı ama iki kadın dizisi aynı günde reytinglerini bölücekler birbirlerinin
@xBUGRAx

Yok biri total biri ab kitleler farklı kardeş kardeş bölüşecekler reytingleri edho ile birlikte ben inanıyorum