kardeş sen bunlarla muhatap olma 3-4 sene önce cemaatle araları bozulmadan önce hepsinin övdüğü izlediği bir diziydi, sen ne dersen böyle kaçamak cevap verirlerReyting sistemiyle oynamışlar 4 senedir ilk 3'ten çıkmayan Sungurlar 8.olması imkansız.En kalitesiz ve en seviyesiz dizisi dediğin dizi Türkiye'nin en iyi aksiyon dizisi illa ağzımı açtıracaksın adamlar 2 saat kesintisiz aksiyon çekiyor ve efektle değil gerçek patlamalarla gerçek silahlarla her vurulma sahnesinde gerçek fünyeyle dizi çekiyorlar.Git izle öyle konuş.
evet o yüzden atv birden reytinglerde fırladıKk ondan 2.olmuş )))
Kasım ayında denekler degisecekmis ama denek sayisi ayni kalacak fakat sungurlar dahada duser tiak yeni denekleri secerken hukumete yakin kanallari izleyen kisileri seciyormus eve reyting cihazi takmak icin sorulan soru hangi kanali daha cok izliyorsunuz eger cevap atv yada trt ise eve reyting cihazi takiyorlar cevap kanal d yada samanyolu ise reyting cihazi takmiyorlar reyting sistemine güvenmeBu nasıl liste anlamadım 2.olan dizi 8.olmuş biri gitmiş 20-30 olmuş bu sistem sağlıklı değil bence yeni bir sisteme geçilse hile felan yapılabilir çok rahat
Amac para tabiki yandas kanal yuksek izleniyor gozuksun reklamverenler ona reklam versin paralar cebe dolsun yakinda nasil degisim olacak bilmiyorum ama ekim ayi sonu gibi yeni denekler devreye girecekmis kasim ayi itibari ile nasil degisimler olacsgini goruruzSiyaset çok kötü birşey işte savaş gibi bulaştığını yakıyor kanala sansür nedir abicim kaçıncı yüzyıldayız ama şöyle bir şey varki izlenme oranı fazla yani reytingin sadece reklam sponsorunun artmasına faydası oluyor ki Sungurlar o kadar bütçesi düşürülmesine rağmen aldığı destekle devam eder çünkü diğer STV dizilerine baktım 8. olan bir dizi 40'a çıkmış ?Bu hile olduğunu kanıtlıyor.Ama Sungurlar'ı izleyen kitle büyük isterse düşürsünler resmi olarak öyle gözükür ama bizim burda alt komşu üst komşu yan bina herkes izliyor
Siyaset çok kötü birşey işte savaş gibi bulaştığını yakıyor kanala sansür nedir abicim kaçıncı yüzyıldayız ama şöyle bir şey varki izlenme oranı fazla yani reytingin sadece reklam sponsorunun artmasına faydası oluyor ki Sungurlar o kadar bütçesi düşürülmesine rağmen aldığı destekle devam eder çünkü diğer STV dizilerine baktım 8. olan bir dizi 40'a çıkmış ?Bu hile olduğunu kanıtlıyor.Ama Sungurlar'ı izleyen kitle büyük isterse düşürsünler resmi olarak öyle gözükür ama bizim burda alt komşu üst komşu yan bina herkes izliyor
Yav he he atvyi kiskanmayinAmac para tabiki yandas kanal yuksek izleniyor gozuksun reklamverenler ona reklam versin paralar cebe dolsun yakinda nasil degisim olacak bilmiyorum ama ekim ayi sonu gibi yeni denekler devreye girecekmis kasim ayi itibari ile nasil degisimler olacsgini goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?