24 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tutan işi iki güne pardo pazar ve pazartesi de tekrarı var 4 güne çıkarmak büyük zeka)))) aldığı dizilere bakacağız asıl basarisi orda belli olur

Karagul oranlarini yukseltmis bu hafta bekledigim gibi, sevindim.

Medcezir'de iyi gitmis.
Arka Sokaklar gecen sezonki performansindan uzak, bakalim kanal ne yapacak.
Guldur Guldur ozellikle Ab'de beni sasirtti, tebrikler.
Kel Alaka iyi baslamis, sevindim.

Kardes bugun bu konusu acilan Racon da Show da olabilir bir sor istersen Melis Hanim mutlaka TMC den dizi alir cunku.

Karagul üç grupta da süper gitmiş ve totalde 10 barajını geçmiş tebrikler diziye

Güldür güldür süper reytingler alarak sbowun yüzünü güldürmüş özellikle ab grubunda çok iyi gitmiş ve zirveyi almış

Arka sokaklar totalde iyi ancak ab grubu çok kötü reytingler almış

Medcezirin reytingleri halen iyi durumda ama ab de zirveyi kaybetmiş ve üçüncü olmuş.

Beyaz karanfil ilk bölümüyle istenileni veremedi. Ancak dizinin tutup tutmadigi ilerleyen bölümlerde anlayacağız sonuçta daha ilk bölüm.

beyaz karanfil beklediğim gibi totelde 3 ab gurubunda 2 reytingle başlamış
3 reytingide ilk bölüm olduğundan almışlar 2.haftadan itibaren diğer yarım gibi 2 50 civarı reytinglerde kalırlar kesinlikle ayy dizi olmamış çok sıkıcıydı malesef reaksiyondan aldığım zevki bu diziden alamadım ben kenan çobana verilen ses neydi öyle sırf sesinden dolayı kapatıyordum nerdeyse ben bukadar kötü bir ses yan oyuncularda bile duymadım hiç abartmıyorum ne korkunc bir sestir öyle yaa inanamıyorum yanı böyle bir seçime

Hadi 40 yılın başı işe yaradın.

Kardes bugun bu konusu acilan Racon da Show da olabilir bir sor istersen Melis Hanim mutlaka TMC den dizi alir cunku.​
Sorarim Ama Medyapim focus film imzali diziler hazir hazirliklar basliyo

Kardes bugun bu konusu acilan Racon da Show da olabilir bir sor istersen Melis Hanim mutlaka TMC den dizi alir cunku.
Ne Melismiş ya öve öve bitiremedin.

Karagul her 2 grupta iyi

Medcezir AB'de iyi Totalde 6 reytingin altinda kalmis

Guldur guldur show kanalin yuzunu gulduruyor

sen daha dizi filan ekranda göstermeden konuşuyosun onu ne yapacağız
))

Beyaz Karanfil beklediğim gibi başlamış maalesef çok vasat bir ilk bölüm çekmişler hiç etkilenmedim oysa Kaçak senaryo ve oyunculuklarıyla fırtına gibi girmişti ve o gazla hala devam ediyor. Ocak sonu gibi final yapar diye düşünüyorum..

Güldür Güldür şov çok iyi gitmiş AB'de dün son 1 sattini izledim skeçler gayet güzeldi özellikle Seda Sayan'lı skeç tebrikler ekibe.

Medcezir AB hala iyi durumda son bölümü izleyemedim ama seyirci Yaman Mira kavgasından sıkılmış gibi duruyor biraz daha heyecan lazım.

karagül yine 10u geçmiş dediğim gibi 10u geçebilecek tek dizi şu anda
) diğerleri gibi mazaret üretmiyor
medcezir oranları iyi olsa da ab de sıra kaybetmiş
güldür güldür gayet iyi gitmiş kim izliyi bu programı

beyaz karanfil kötü gitmiş hem de erkek izleyicinin gözdesi atv de
)) vadi ekibi bir dizi daha tutturamadı galiba

niye beklemesinler ki atalay demirci yetenek sizsinize çıktığında anlık reytingler fırlıyodu bence daha da yükselir saati çok erken
güldür güldür perşembe dışında hangi gün yayınlanırsa yayınlansın daha iyi alır demiştim en zor günlerden birinde iyi gitmiş
beyaz karanfile geçmiş olsun diyelim admin
))

kesinlikle katılıyorum reaksiyonun yanından geçemez
bu dizinin yapılma amacını söylim;
vadiden ayarttıkları oyuncuları oynatmak için çektikleri bir dizi hepsi o inan ki başka hiçbişey yok
berbat bile desem yeridir bir ilk bölüm bu kadar mı vasat olur bende dedim abdül kara zaza o bu şu bunlar şov yapacak heralde

kenan çoban çok karizma bi adam çok iyi bi oyuncu ama dublajı berbattan da berbat o sesi çok mu aramışlar eski sesle devam edeceklerdi

Yetenek Sizsiniz'de alması ayrı konu ama tv8'de Yetenek Sizsiniz ve O Ses dışında neredeyse hiçbir şey izlenmezken o saatte aldığı reyting önemli başarı.

Medyapimin Utanmazlar dizisi de Show da olacak ER ile beraber senin de dedigin gibi ilk Acil Servis gelecek diyorlar.Focus Film ocak ayina Erkam Aydara dizi hazirliyordu en son Show onu aldi herhalde

Atv'nin çöpe gidecek yeni bir dizi daha belli olmuştur.. Beyaz Karanfil'de ısrar edilmese kısa sürede yayından kaldırılır.. Beyaz Karanfil uğruna Kurtlar Vadisi'nden vazgeçenler bakalım ne yapacaklar..

Tapatalk 2

Yetenek Sizsiniz'de alması ayrı konu ama tv8'de Yetenek Sizsiniz ve O Ses dışında neredeyse hiçbir şey izlenmezken o saatte aldığı reyting önemli başarı.
Atalay Demirci de boş bir isim değil admin kendisini seven ve takip eden kitle var bu reytingte az reklama kanala zorlu bir gün ve zorlu bir saate rağmen çok iyi
saati 22.00 civarı yaparlarsa çok daha iyi sonuç alacaklardır

kendileri ettiler kendileri bulacaklar olacak olan odur
gerçekten bir oyuncu kariyerini nasıl sekteye uğratır bunun en güzel örnekleri kenan çoban ve hakan boyav dır
çok yazık ettiler ikisini de çok sevdik ikisi de ihanet ettiler
ŞÖHRET ADAMI BÖYLE YAPAR İŞTE
kenan çoban adını en başta görmek uğruna ayrıldı egosuna yenik düştü
gürkan uygunda egosuna yenik düşmüştü ama o en azından seviyeli bi şekilde ayrıldı

insanların egolarını tatmin etmek için yaptıkları harbiden komik oluyor bakalım bundan sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum bu dizi kalktıktan sonra eğer tutmazsa

kenan çoban hırsına yenildi bence gürkan beyi kıskandığını düşünüyorum ben kenanın ayrılılık haberini duyar duymaz gürkan bey gibi bir dizide oynamak için ayrıldı bence demiştim ve kıs zaman sonra beyaz karanfil çıktı hatta kaçak dizisiyle senaryolarda uyuyor birbirine ama kaçak dizisinden aldığım zevkide bulmadım ben bu dizide sırf kenan ve hakan var diye takip edicem normal şartlarda 2.bölümüne bakmazdım ben bu dizinin kenan beyler var diye takip etmeye devam edicem 🙂🙂